Wednesday, May 18, 2011

intro : Penang Hill





Salam...



For intro ok..haduhh lembap nya line tenet kat umah hari ni...bercinta nak upload gambo...boringg...so upload 2-3 keping jela...sgt lambat ok terus jadi malas...besok2 la sambung nya...

Semua gamba dari kamera kompak punya dulu k...tamak bergambar sampai 2 kamera belasah pakai...kejap2 dslr kejap2 kompak nikon...hehee janji bahagiaa...

Punya la ramai giler umat manusia...ntah apa la dorang cari naik kat atas sana....bukan nya ada apa sgt pun...hehee menambah sesak je kan...bukan apa tu pakat giler nak naik train baru la kata kan..tiada lagi train klasik kaler merah tu...sejarah dan sinonim tuu Bukit Bendera dgn train merah tu...mcm trade mark...!

Layann....




Byk beza train baru dan lama...lebih panjang...luas dan lajuu...tu pun sesaakk..tersepit mak berdiri kat tepi...huhuu...


sempat tuu...Irfan bukan main teruja...first time buat budak berdua tu naik Penang Hill...dah lama sguh tak dtg sini..last masa bercinta dulu je ngeeee...



Dah sampai atas...punya la ramai org...cuaca mendung time ni...sejuuk kat atas tu..best..!



tu je dulu...nanti2 sambung...




12 comments:

rATu kEBaYA said...

tak pernah pergi sana lagi.. huhuhu

MrS. F!zA said...

adehhh..tmpt berdating dlu ni..hahahaha

wahida said...

aku dah lama tak pergi Penang...kalau aku gi sana ko nak jadi tourist guide aku tak? hehehe...

dinor's family said...

dah lama xg penang,dulu masa blum kawi rajin g la..rmh kakak kat balik pulau skrg dia dah pindah kulim....

mamalieyna said...

hallu...cam lama tak mai sini..huu~

waa dh smpai sana eh, eina lum jejak pun...cam best je tu..^_^

Izan Ishak said...

kak fieza...trainnya dah baruuu....
izan naik dulu masa zaman2 sekolah menengah form 2 tak silap....lama sgt tuuu...

nnti letak gambar lagi ye~

eB ezrin said...

jeles mak nak... ;p
eh best x?... x penah sampai lagi eB nih... hu3

~izan~ said...

best gayanya..tapi tak pernah jejak penang...

Nurr Kasih said...

wah best pulak tgk..ada rezeki nti nak pi :)

mamyharraz said...

oo train lama dah dipupuskan ya..
nasib dah merasa naik train merah tu =P hehe

Ena said...

ena tak pernah lg ke sana.. bila la gamaknya.. :D

eB ezrin said...

bestnyerrr... x penah sampai la yang... hu2

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy