Friday, May 20, 2011

Part 2 : Penang Hill @ Bukit Bendera





Salam....




Bersambung ke part 2 kesah jenjalan di Penang Hill...selagi ada gambar nak tempek je semua...hehe

Tak byk tempat yg nak dilawati di sini...sekadar utk bersiar siar dan ambik angin tu boleh la...antara yg ada kat sini adalah Taman Burung...tapi kami tak masuk pun...tgk2 dari luar je dah boleh nampak...cuma takde la gambar2 burung yg aku snap...mmg malas nak snap2 sebenar nya...harap huby jela snap sana sini...




kat luar kawasan Taman Burung....



masing2 dah boring..semua nya dah penat berjalan...jalan yg berbukit bukit mmg buat letih dan lenguh kaki tgn...




sekor burung kakak tua di balik sana...



tu je la antara tempat yg dilawati..selebih nya cuma berposing aje..hehee..nanti sambung part lain la pulak kot...




Bunga 3 musim...


mmg mendamai kan....

boleh nmpak Penang Bridge dari puncak...sayup2 di sana...



di landa kebizian today...sebab besok nya ada tugasan luar di Hari Mesyuarat Agung Koperasi Pegawai Kerajaan Kulim 2010...sdg buat last preparation utk besok...wuwuu...


Intro : Penang Hill

Part 1 : Penang Hill





34 comments:

Ummi Talhah said...

bestnya fiza, teringinnya nak p penang, namaje duk utara tp x penah sampai pun...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

cantik gambo bunga tu kak, kita pi gak taman burung tu tapi tak masuk pun, tak best sebab tak sempat nak pi bukit bendera, next time nak pi la

AnneRaini said...

kak fieza, lepas ni bw sy pulak ye..

Rizziela said...

Bestkan angin kat atas tu :D ziela pun pernah sampai kat sana...syok tu

~izan~ said...

jeles tau kak tgk akak kt sini..ntah bila nk pegi..jauh tu huhu..

si irfan wat ape tepi batu tu hehe..ada je kejenyer yer hehe...

nureen said...

sampai jua akhirnya.. ;)...

bdn fieza maintain je walaupon dh berbdn dua.. nanti sng la berpantang ;)

etiey.com© said...

gambar2nya memenag cantik! suka sanagt datang sini melihat segala gambar yg gt menggiurkan

Nana said...

ramainye orang..
time saya pegi dulu org xramai
pekena tak ABC kat atas tu
sedappp giler ABC dia

~Siti Hajar~ said...

w/pun fieza kata xde apa kat atas tu, sy ttp jelez, belum bkesempatan nk p sana tau, asyik jaga my hubby sakit kat hospital & rumah aja...huhu

Hr sabtu ni my hubby ada checkup kat Hospital Pantai, hrp2 blh la melencong ke sana jap...hehe

eB ezrin said...

eB pekenan sgt gambor 1st tuh ;p

Alin Marlini said...

tak penah pun pi BUkit bendera..Fiza nmpk sweet sangat..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye.Larat gak fieza naik bukit ye..Gmbr yg 1st tu so sweetlah..irfan cium tgn mama.. :)

Ena said...

cantik pulak pic tu seme kak.. :D

Huda said...

huda teringin juga nak ke bukit bendera ni..tp encik abang kata xde apa best sgt..adeh..

rATu kEBaYA said...

masukkan je banyak2 pic fieza... tak dapat pergi.. dapat tgk pic ni pun jadilah..

Nurr Kasih said...

cantik pemandangan dari atas :)

♥Azie♥ said...

dah nmpk perut akak..berseri jer muka akak

Zue AnnaLeeya said...

cantik kt sana... bila nak smp ntah.. huhuhu...

dah nmpakla perut fieza... sonot tgk... ngeeee....

♥MiZz-siHa♥ said...

kecik2 p penang penah msk taman burung nie..

cikmOt said...

hehehe, dah nampak perut akak...

NM02 said...

terliurnya nak pegi sana....

munna said...

bilalah nak sampai ke penang ni?...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak penah sampai lagi sini..huhu jakunnye daku

mamalieyna said...

cantik2 gambarnya..teringin nk ke sana..mak buyung pun berseri2x..he~

ajumohit said...

cantiknya gmbr, kurusnya akak even preggy

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sume chantik² la gambo kat situ..
tp yg plg ai suke pes picca tu..
sweet aje irfan cium tgn mommie die..
tak mengah ke kak jln2 nek bukit??

erienz said...

salam perkenalan..serius sy x pernah gi bukit bendera ni....bilalah agaknye berpeluang ke sini...

Mama Gee said...

cantik baju fieza...pewot pun dh nampak sket...suka kita...heee..tumpang sukee..

wahida said...

cantiknya bunga 3 musim tu...

syariza09 said...

ramai juga yg ke sana yer...muka kakak & adk ketara nampak letih, biasa lah tu skali skala berjalan

~aSHa~ said...

bestnye jalan2...



tu seluar jeans preggy ke? beli mana?

lizz said...

wah cantik gak pemandangan kat penang hill nikan...suka pic bunga biru tu sweet sangat...

Dilla Ady said...

sori fieza lame tak jengah sini..

ohhh..berseri2 preggy mom nih ye..

cantik2nye gambar..tak penah lagi merasa gi sini..

Rash said...

Salam K.fieza =)

rajin nye berjalan wlu berbdn 2.. preggy pn still maintain ayu gitu ^^

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy