Monday, May 30, 2011

Last Part : Penang Hill | berfotogedik






Salam....



Last part psl Penang Hill...baru nak boleh habis kan story jln2 kat sini...hehe bizi sgt lately ni...maaf la...layan citer basi ni...hanya la foto2 gedik kami je....

Si mama ni dah lama tak berfotogedik...tu psl sehabis puas melayan hasrat yg  lama terpendam ngeee.....





walau perot kian buncit...belum boyot lg hehee....menten berposing...gasak la kan...hahaaa


wewittt....


gaya posing preggy mommy ok...


lalaaa....


motif semata nak menampak kan perut tu hehee....just kenangan bila dah bersalin nanti...before ni tk byk gambar2 begitu....dulu nya asal pergnant je terus hilang mood nak begamba....




last posing kami bertiga di puncak....time ni hujan mula rintik2....mmg plan dah nak turun pun....


dah selamat sampai bawah...sepanjang dlm tren hujan masih renyai2....



gigih berposing2 dlm hujan yg masih renyai...


penat je nampak nya huby..hehehh...


ok itu la rupa nya landasan tren utk naik ke puncak....mencelah di celahan hutan....







so tamat sudah....lepas tu kami punya plan mandi manda di Pantai Batu Feringghi...budak2 tu jela mandi nyaa...mama nya tgk dari jauh aje...ok tguu...

30 comments:

LYAfrina said...

COMEL2...
NANTI BABY MSTI PANDAI POSING CAM MAMA DIA GAK NI...

TAKUT KALO TGK LANDASAN TU DR JAUH

@e_da said...

teringin gak g penang.. apapun nak ckp perut akak comel la.. baju pun cantik

mamalieyna said...

comel2x..nnti nak snap piccas camni jugak la..hee~ skrg perut tak nmpk lgi..ngee...

posing jgn tak posing...eeei seriau lak tgk landasan di celahan hutan gitu..hu~

cheqna said...

salam kak
lamanya dok tengok akak kat sini
akak sihat???
take care ok..

ajumohit said...

comeynya fieza and anak2..agaknya baby gurl kot, maknya berseri2 hehehehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya posing sakan lagik tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

semakin berseri2 ibu mengandung ni..
gambar2 yg sgt cantik..dgn model yg pandai posing.. ;)

♥Mrs.Eady♥ said...

seri ibu mengandung!i likeee :)

Mama Gee said...

seronoknyaa...

dulu masa g preggy pun takde gambar langsung....adess....

NM02 said...

mmg teringin giler nak naik train tuh

dinor's family said...

comelnya perot fiza...mmg nak kena p sana gak ni...tp bla nak smp xtau la...

~Siti Hajar~ said...

best la tgk pic2 fieza, cantik2...hehe

hjr bt n3 penang hill sekali harung je sbb xbyk pic...huhu

Fieza, ada 1 mall baru buka 'straigts quay', kat penang, best giler p situ, mmg cantik klu nk berPS kat situ, hjr pn br p...harus terjah tau..

nureen said...

byk tol gambo fieza.. cantik ngan dress preggy tue..

Ena said...

org kata.. time peggy ni makin terserlah seri tu.. suka tengok..

chichi said...

baru perasan..muka akak licin..pakai produk apa ek..hehehe...

chekna @ mama ziyad said...

muka fieza nampak glowing la.. posing jgn xposing..

ainnoraini said...

buat kenanga-kenangankan mase baby dlm perut..
nnt bile dia dah keluat n besar boleh bg tau dia ade kat dlm perut tu...

wahida said...

terus aku teringin nak gi Penang...tahun depan lah!!

Aida said...

fieza, hari tu frust lah cable car rosak .. tiket dah beli segala bagai, pastu kita org tak jadi naik .. pegi kaunter nak claim balik duit, baru tau ada masalah teknikal .. dah senyap je tak bg tau .. penat tunggu ..

maszmadi said...

wah kak fieza, dalam mabuk2 pregnant pon menten cun kan.. cantik la tempat nie.. cam nak pi jerk.. hehe

PutRee SeJiNjaNg said...

berseri2 je muka akak sejak preagy..hehhe...

btw suka semua gambar2 tu...comel sangat..

MrS. F!zA said...

wah kak.. semngat bergambar dah kembali ye..hikhik.. buleh la snap byk2 bt kenang2an kan..akk kata ni last pregnant kan..

~~*Lady Salwa*~~ said...

sakan berposing... hehe

tak pa, sebagai kenangan kan... hehe

Marsha said...

kejap je dah 17 minggu ek...... :)

munna said...

bestnya berposing dgn anak2 ye...

Huda said...

suke tgk akak posing2 dgn anak2 ni :) sweet n chumeyl je smua :) sempoi!

L@dyKichiMachiko said...

woww...mama photogenik,anak2 pun bleh tahan gak.smua photogenik..

~izan~ said...

akak cantik..berseri2 mcm izan kata b4 ni..sgt comel...mesti baby akak comel mcm akak!~

mamashikin said...

rindunya kat kak fieza..heee..lama tak menjenguk kat sini..skali masuk..huh..akak smkin cantik la..baby dlm peyut pun dah besar..alahan dak kurang ke kak?

Dilla Ady said...

alahai chumel jek fieza nih...da nmpk da babynye...huhuhu

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy