Wednesday, May 18, 2011

update : weeks 15




Salam...


Hari ni mc...malas pulak nak gi keje...rasa letih sgt ni..gara2 semalam seronok punya psl beronggeng...dh lama tak keluar jenjalan semalam dpt jgk gi mkn angin atas Bukit Bendera sana nun...balik terus kepenatan sampai pagi ni hehee...rasakan...

Tak sabar jgk nk cerita psl semalam...tapi nanti la story ye...gamba pun belum keluarkan dari kamera...nak update dulu psl kandungan ku yg dah 15 minggu ni ok...



Lately kerap sgt rasa letih...sekali sekala penat dan susah bernafas dan rasa nak pitam...selalu nya akan jadi mcm tu masa tgh buat keje2 umah...kat ofis jarang mcm tu maybe sebab cuma duduk je kot...huhu kesian jgk kan kat org ni...tapi alhamdulillah kekuatan tu tetap ada...takmo la manja2 kan sgt badan ni kan...

Perut ni pun dah makin menonjol...dah nampak dah mcm org pregnant...ngeee...pregnant kali ni ni cpt jgk pembesaran perut ku kalau tak kecik je selagi tak cukup 5 bulan...maybe sebab dah mmg byk lemak bertepu kat perut ni sebelum pregnant kot...hehee dan sesekali dah mula rasa gatal2 kat sekitar perut ni...

ok tu je nak update...

jumpa di entry part Bukit Bendera nanti ehh..



dah jumpa maternity jeans kat Jusco last week...puas jgk bertawaf satu area tu nak cari yg sesuai dan bekenan di hati...byk tu byk tapi nak cari saiz S atau M tu yg susah...yg tgal byk yg saiz L je...


18 comments:

Pn. Zana said...

dh jumpe jeans yer..okey la tuh.boleh la pakai..:)

Nurr Kasih said...

moga akk sihat2 je.. xsabar nak tgk pic di bukit bendera :D

dinor's family said...

suka tgh pic baby dlm perut tu,harap2 imah pun akan marasa lg saat mcm fiza ni....wah jalan2 bukit bendera best tu...xsabar nak tgk gambar...

zaidah said...

tentu comel bila fieza peknen tu..jangan lupa upload gambar tau

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

nanti dah besaq perut tu kita nak tengok la, mesti comel kan kak fieza kan tecik molek je

AnneRaini said...

cepat2 upload gambar bukit bendera..nk tgk..

NM02 said...

menariknya baca kesah ibu mengandung nih

nureen said...

ta ke care k fieza... moga ada rezqi utk nureen ;p

nti post cun2 tau kat bkt bendera

Ena said...

amik la pic kak.. hehe

bukan apa.. ena ni dua2 pengalaman masa peggy sekeping pun tak hado gamba nye.. huhu...

rATu kEBaYA said...

jaga kesihatan ye...

dah 15 minggu.. fuh lama lagi tu

MrS. F!zA said...

wohoo..sempat lg tu jln bukit bendera..hihihi

moga selamat semuanya

munna said...

wah.. tak lama je lagi tu... semoga selamat semuanya

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedar X sedar dh 15minggu ye..Cepat je kan..Moga dipermudahkan segalanye ye..

eLYies said...

kejap je kak..dah 15 minggu

~aSHa~ said...

sha pun dah anak ke3 ni cepat lak nampak perut dan cepat lak rasa gatal2 tu...dan cepat rasa dia gerak2 dlm peyoot...kalo idak...7 bulan ke atas baru rasa gerak2...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy plak..anak kedua ni lmbt nmpk perotnye. tapi skang ni..once dah nampak..ha amek..bolat je..eheheh

sy skang dah 5 bulan setengah. baby aktif tol.wat side kick bagai..suweett je :-)

~~*Lady Salwa*~~ said...

selamat beristirehat & take care...

aLyNnZ said...

larr nmpk sgt alynn ketinggalan..fieza pregnant yer..alin br tau..tahniah eh fieza..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy