Monday, January 2, 2012

sawan tangis..??







Salam... 



Salam di pagi isnin yang lemau...malas rasa bangun pagi ni..maklum jela...ramai yang bercuti hari ni kan...terpaksa la keje jugak..demi mengadap tugasan yang banyak setelah bercuti 60 hari huhuu....

Berat jugak hati nak meninggal kan si kecil ku firas...huhuu susah hati ni lately firas kuat meragam dan melalak seperti nya dah terkena sawan tangis jerkk...? apa nak but ehh...sian mak tok die..huhuu!










 ~ firas..firas...jangan la macam nie..mama nak keje sayangg...~


 
~ mama sayang kamoo kuat2..!~




 

19 comments:

cheqna said...

mesti asyik teringat je ni kan??

LYAfrina said...

huhu..comelnyer firass..
xpela fieza.. mula2 mmg teringat j kan..lg2 kalo bf.. lama2 ok la tu.

Izan Ishak said...

suka tgk firas kak... comel je. yelah kan..lepas 60 hari dok kepit ngan mama, nak tinggal dia pi keje mesti rasa sayu je kan kak...

♥cikmOt♥ said...

hurm...susah kan kalu anak kena sawan tangis ni...

nak keje pun tak senang...alahaii...

mamashikin said...

ohh akak dah keje yer..jap jer rasa kan..tp akak amik cuti 60 hari je eh..

ieda said...

alor2 cumienya firas ..
hurmm selalunya bayi nie bila nangis ada sebab musabab dia , samaada dia beralih bulan , berak atau dia lapar .. dan adakalanya terlalu kenyang punn akan nangis ..

cuba perhatiakn dan insyallah ia berlaku sekejap sahaja ..

Zue AnnaLeeya said...

klu anak nangis gini, nak wat keje pon x snang kan???? huhu...

hrp2 firas ok lah pasnih...
nak besekan dgn mak tok tuh dlu kot??? hhehehe

Ena said...

siannya...
sian kat firas.. sian jugak kat mak tok ngan mamanya.. harap firas baik2 saje la kan kak..

ieda said...

masa Haziq dulu, ada ustaz cakap, kalau anak ada sawan tangis, ada biji kt blkg telinga atau bawah ketiak. bangun pagi gua air liur, selawat, sapu kt biji tu.tapi lagi afdal kalau bawa jumpa mana2 ustaz

syariza09 said...

agaknya ari ni firas dh ok kot

|| NaFiRaa || said...

baru lagi kot.. tak biasa kena tinggal ngan mama dia..

::NureeN:: said...

:) klau 1st time nk tinggal mmg asyik keringat je bila kat opis.. nk cepat2 balik :)

Dilla Ady said...

kalu dak acha dulu sampai kena jual ngan mil kt org sebelah..pastu tukar name tak panggil sasha lagi da terus tukar jadi kakak..

tpi tu petua org dulu jek la, kalu die nak nangis, mmg nangis jugak la fieza tak leh watpe..huhu

mamalieyna said...

aduhai susah hati dibuatnya..seb baik mak sendiri yg jaga, kalau org lain, lg btmbh susah hati..apapun hrp firas kembali spt biasa ye..huu~'

salam tahun baru 2012~

MamaYatie said...

dia tau mama dia nak tinggal dia kot..huhu

Qaseh said...

dulu anak sy pun kuat nangis jugak ...macam2 mak saya buat...minta air penawar dr ustaz la, tp xbg kesan jugak.

sabarlah kak fieza, nanti lama2 dia ok la...biasalah budak kecil asyik nak meragam je laaa

aLyNnZ said...

hurmm..tgk muka anak pengarang jantung sejuk jew hati kan..

Zul Azri Muhaiyadin said...

Saya just nak berkongsi pengalaman, sekiranya anda ada masalah dari segi kesihatan ....kalau dah cuba perubatan moden, tradisional dan masih belum ada perubahan, cepatlah berikhtiar menggunakan produk sne.....insyaallah.........dan yg masih mengamalkan pengambilan ubat2 dari hospital juga digalakkan menggunakan produk ni...yg mana produk ni adalah supplement....yg mana menggunakan cara perubatan holistik iaitu keseluruhan...yg menggabungkan 5 teori iaitu teori sitologi, teori imunologi, teori radikal bebas, teori endokrinologi dan teori genetik........byk keajaiban telah berlaku depan mata saya sendiri....termasuk anak saya sendiri sawan dan sekarang saya rasa rugi sgt kalau saya tak share dgn anda semua............sebarang maklumat boleh hubungi sy
0192225004

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Nieza singgah bace kat sini psl sawan tangis

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy