Wednesday, February 15, 2012

Batu Feringghi...






Salam... 


Last weekend halatuju kitorang adalah ke Batu Feringghi...
berkali kali buat kami dan seharus nya 1st time buat si comel firas...
harus la si bambam tu menikmati syurga dunia yang fana ini...
syurga dunia bagi nya yang sebelum ini hanya la gelap gulita je kan hehee.....


Layann...!







firas bersama 'bee' nya yang sentiasa menemani walau ke mana sahaja..!

Ramai jugak umat manusia pada haritu sampai kan full tempat melepak2...belasah lepak je lah kat mana2 celahan yang kosong...

Irfan mula sebok nak mandi laut..!
 oppstt..baju basahan tak lah bawak pulak...takde dalam planning sebelum datang...
tapi akhir nya dia berjaya jugak menyelam kan diri dalam laut...huu!

biar kan firas kat dalam stroller tu...
nampak cam selesa je dia so aku biar kan je lah dulu firas melayan feeling sorang2...!

syok je dia dok melayan perasaan soang2...hihii

mama pun hepy bila tgk anak cam hepy je...

firas hampir kelemasan di puput bayu laut....

haitu firas asyik terjelir jelir kan lidah dia je..taktau pe hal...dapat bulih kot..hehee

busyukk mama...

asyik berdukung je la mama sekarang...
dah tak dapat berlenggang mak limah lagi dah...huuu

pic kabur pun mau tepek jugak...hehee

sepanjang2 perjalanan ni la rutin baru ku sekarang...
NIP (nursing in public) firas anytime n everywhere...
tanpa segan silu yang penting aurat terjaga ...caiyok! 

firas separa bogel dah...hehee



Lagi sambungan...sebab banyak sangat gamba...rela nak tepek semua nya...kuikuii..!




23 comments:

LYAfrina said...

alahai ..comelnyer 2 beranak ni..syok la firas..kecik2 dh blh jln situ sini.. tp ok la..ajr lasak2 dr kecik.

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah banyak gambo + cantik2 lagik, bestkan luangkan masa bersama yang tersayang, saat bahagia yang tak mampu diucapkan, comey firas

ajumohit said...

kak, next entry wat tips untuk kurus belh tak? jeles tahap gaban ni ehehehhee, comel jek anak beranak ni berposing

@e_da said...

betul kata aju.. maintain je badan akak... sonok firas dpt g jalan2

cheqna said...

dapat bulih tu apa kak??

mamyharraz said...

untungnya firas mama rajin bawa jalan2 :)

comel sgt firas tu..geram! mama firas dok menten kurus je kan *jeles* hehe

ieda said...

alah2 firas yg comel .. diamm aje kan fieza .. bagus betul tau .. geram tgk
cumeiii je duk kat peha mama tuuu ;)
x sabar nie nak tgk firas besar macam dayyan anak lieya tuu ekeke ;)

rATu kEBaYA said...

geramnya tgk firas bila tak berbaju... comei..

mama tim said...

mak anak sama jer comey...hehe

btul tu bf tak kira dimana,bila bila pon boleh..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salma Fieza...percutian kepenang aritu xsempat nk bermandi manda kat batu Feringgi,lalu jer :(
Makin comel & bolat firas...gerammmm

eB ezrin said...

aduh rindunyer nk cium bb sendiri. hu3

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comelnye Firas..sukalah dia mama selalu bawa jalan2.. :)

syariza09 said...

firas jln2 tgk laut yer..ok la tu fiza selesa NIp, apa2 pun betul ckp Fiza, aurat mesti dijaga

fieda said...

ala tomeynyer dia..

mamalieyna said...

firas yg bumbum..geram tengoknye... bestkan dpt BF kan anak..mana2 pun boleh saje, takyah sibuk2 nk bwk termos bagai..

cantik semua gambar, santai2 gini mmg best!

Qhaifa Nur said...

ni busyuk mama dia rupanya...

AnneRaini said...

firas dah makin bam bam..comel

|| NaFiRaa || said...

Ya Allah.. geramnye tengok firas dalam gambar last tuh.. bam bam sungguh.. rasa nak gomoi2 jek!

~aSHa~ said...

montok nye firas tgk yg last tu

::NureeN:: said...

suka la pic firas yg last tue.. :)

MrS. F!zA said...

firas ikut muka abg irfan lah..sebijik sgguh..

Afida said...

bam bam btoi la badak si Firas nie ya!!! sangat comei :)))

~Siti Hajar~ said...

Ingat lg dulu Danish xsampai umur 2 bln lg pun, km dah kasi mandi air laut, kat miami beach tu...hehe...hero kn kuat!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy