Friday, February 17, 2012

Lagi pic di Batu Feringghi...






Salam...



Lagi piccas di Batu Feringghi...
nama je tepi pantai tapi entah pesal petang tu panas yang amat...bayu laut langsung tak terasa..huhuu stress aku kalo panas2 ni...rimas...lemas sebab satu badan dah melekit lekit..rasa macam nak terjon je dalam laut tu hahaa!





tapi budak ni yang terjon dulu...awal2 lagi dah merengek nak mandi..terpaksa la beli seluar basahan kat kedai tepi2 jalan tu...

abah dia je la yang dok melayan...tak kose mama ni sebab panas dan rimas...lagipun firas asyik nak ngempeng tak sudah2...hehe






firas sengih gatal...

melekit lekit jugak badan dak bambam ni...abis tu haa terselak..!

sonok kalo rendam2 dak bambam ni...uishh kecik lagi kot...

merenung jauh...

cukup geram ni tengok firas separa bogel gini...

selalu jadi mangsa geget2 budak ni...hahaa


mama tak banyak interprem..bagi laluan kat new baby ni...hihii

sape nak cubit dan geget ini budak sila beratur ye untie suma..hahaah

mahal senyum firas ni kalo depan kamera..huhu...

muka velagak ni...di usik di agah pun tanak die senyum depan kamera...haiyaa!

zoom sket pic ni..like sgt2...sebab mata tu tepat memandang ke arah kamera...

hahaa...pantang di letak gitu asyik nak 'mencari' je keje dia...ekekekk...tetek abah pun kalo boleh nak belasah..ouchhh..!


muka pasrah tak dapat nenen kot...huah huahhh...

sungguh ku takde mood nak sama2 posing haritu...penat satu macam rasanya....huwaa..!






24 comments:

ajumohit said...

seronoknya tgk picture ni, menggambarkan kegembiraan semua ahli keluarga, pic yang firas duk 'mencari' tu yang paling kelakar tu kak, auntie geget dak firas ni kang baru tau hehehehhehe

:: Mrs.Eady :: said...

Oh hoo..sgt heaven!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Acik atie nak beratur dulu...geget pp Firas pastu pok pok montot dia..sukernya.Geramnya org yg ada anak kecik ni...

@e_da said...

sonok holiday anak beranak

mamyharraz said...

olololoo firas mmg bambam buat makcik gewammm!! *lontarcium* utk firas :)

tgk pantai ni kan..rasa rindu nak balik menerong..sbb kalau balik sana mesti lepak2 kt pantai penang ;)

::NureeN:: said...

kita dkt jek tp blum ada jodoh bleh jumpe kan :)
anis comel bertudung, skrg anis nmpk lebih byk bertudung, gd girl la.. :)

cheqna said...

besh ni dapat geget dak firas ni =)

Imah Dinor said...

tebamnya...geram tgk si firas ni..xsabar nak tunggu baby imah lahir.....suka main dgn baby yg tembam2 ni....

QUEEN of Heart said...

comelnyee firas, kecik2 dah p pantai.. hehe, danish pun suka kalau bawak p pantai, menjerit je keje dia

|| NaFiRaa || said...

eeee~ geramnye tengok firas tuh~ bam bam sungguh diakan.. berkat susu ibu nih~

AnneRaini said...

kelakar tengok reaksi muka firas..muka pasrah jela asik kena amik gambo..haha

mamalieyna said...

best betul layan piccas firas ni..btmbh geram jadinya...comel~ n gebus~

Nurr Kasih said...

gebusnya firas. geram tengok :D

NM02 said...

hei... tecik2 dah mandi laut... hehehe

header tu dah leh tukar lain le nmpknye kan fieza... hehehe

Izan Ishak said...

alahai... geram izan tgk firas tu kak. nampak cam prg besar je. dah pandai pandang kamera..

eB ezrin said...

lahai tomeinyer. ttp cantek cam besa :)

erienz said...

geramnye tgk badan dia...gebu gebam...

Ena said...

hehe..

kemain lg irfan main air.. kakak anis tgk jer??? kalo la anis ena tu?? tak de maknanya la.. haihh..

makin bam bam

ieda said...

pic cantik2 .. suke tgk firas tuuu semakin tembam dan ceria aje ..
tgk kakak melayan adik tuu suke akak tgk ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..geramnye tgk Firas ni..sgt comel..

LYAfrina said...

alahai..comelnyer baby firas.. seksissss

LYAfrina said...

alahai..comelnyer baby firas.. seksissss

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

dh besaq firas,
semangat aje tubuh die..
geram seh!

tak mandi sama ngan abg irfan ke?
heheeh.. syok amek apngin pantai kan.. =)

Azian Elias said...

akak pun sama. kurang suka kalau panas2 ni.. sakit kepala..tak larat. lagi2 tepi pantai..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy