Monday, February 13, 2012

Puncak Mutiara Kg. Pelet..





Salam... 



Menu dari Puncak Mutiara @ Kampung Pelet...





Spageti utk my Anis...

Chicken Chop utk my huby...

ABC yg mabeles..

Cendawan Goreng yang mantop..

ni aku punya...nyumm..nyumm 'kambing grill' black pepper my faberet...

muka tak sabar untuk melahap...

sama gak Anis kelaparan setelah penat round the world pada siang nya..!

Irfan suka melompat je..makan nya takda la sangat...
badan pun dah kuruih sikit skang ni huuu....



Entry express sebab dari last week hingga this week tersangat sangat la bizi nyaa...banyak entry tertunggak dah ni...huu!


 

17 comments:

ajumohit said...

Sedapnya!! Terus lapar kak hihi, Akak kurang lelemak takpe mkn byk2 ;)

Huzaina Hashim said...

salam kenl...yum--yum sedapnya...kat mana nie yek??

syariza09 said...

sama la juga, byk n3 tertunggak ni.
makanan last tu yg plg menarik...nyum nyum

ratusiput said...

gambar makanan bila di zoom in...memanglah tersangat menggiurkan anak tekak...

Myra Jay said...

Tak penah lagi p makan kat situ..

Nampak chicken chop dan grill tu macam sedap gilos :)

::NureeN:: said...

aduussss... udah lerr teringin lamo dh nk g cini tp x sampei2 lagik.. huhuu... grill tue menggugat seleraku hehehe

|| NaFiRaa || said...

perrghhh.. terliur!! nasib lah dah siap lunch dah.. kalo x~ mesti menyanyi2 perut nih..

Qhaifa Nur said...

dah lama tak makan chicken chop...
sedap2 menunya...

LYAfrina said...

sedapnyerrrr.. panas2 ni kalo blh rasa abc..confirm lega teka...

eyhh..mana pic baby??

mamalieyna said...

layan gambo mkanan mmg best aa...terus meleleh air liur..hee~ daopnyee..

~Siti Hajar~ said...

peberet kita sama fieza, wajib ambik kambing grill kalu ke Puncak Mutiara...nyum nyum..hehe

Izan Ishak said...

semuanya buat izan terliur... sedapnyaaaa!!!

AnneRaini said...

pergh, kambing grill kak fieza tu mengancam sungguh...

mamyharraz said...

makaihhh menu tu sumer mmg menikam kalbu!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah mantap menunya kak, terliur saya tengok

MrS. F!zA said...

ais kacang tu terangkat!!

MamaYatie said...

ais kacang!! lama nya tak makan...terliur la...

comey la kakak anis bertudung...ayu sangat..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy