Monday, February 20, 2012

model SI dan cik 'F'...?





Salam...



Wuwuu...mood bagus haini...lalalaaa..! sebabnya dah dapat dah cik 'F' idaman kalbu ku selama ini...cerr teka...cerr teka...ape celopp (apa kes)...?

Ada jugak yang kurang best pagi ni sebab si bambam ku firas terkena flu dan  batuk2 sikit pagi ni...hope tak teruk dan berpanjangan...takpe2 firas kuat...don wory lah..!

Mesti perasan kan sangat kurang iklan susu ibu (SI) kat tv...iklan susu tepung cap itu cap ini berlambak la kan...


Orait...meh nak tayang satu2 nya model takleh blah iklan SI ...sangat sesoai..hehe!








tadaa...! ni la model susu cap gantung...non hado di jual di pasaran...(ala posing2 sikit pun depan stok yg ciput tu...tak kan tak bleyy...)

Dan...cik 'F' idaman kalbu tu ada kena mengena dengan ni semua...korang teka je lah...kalo rajin la..tapi hadiahnya takdak lah...sory la ehh...len2 kali lah...ekekekk.!






25 comments:

MrS. F!zA said...

hehehe dh dpt lah tu deep freezer idaman kalbu.. :D

♥cikmOt♥ said...

dapat freezer baru ke kak...hehehe

cheqna said...

sah dan kompem dapat freezer baru =)

mamalieyna said...

hehe...mesti confirm dpt peti ais baru kan..2 pintu eh..puas hati~

haa...ada pun iklan susu cap gantung kt sini..ihiks~

mamalieyna said...

hehe...mesti confirm dpt peti ais baru kan..2 pintu eh..puas hati~

haa...ada pun iklan susu cap gantung kt sini..ihiks~

Pepel BoNda AmaNi said...

mesti freezer kan..nak jugak...kekekke

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

2 pintu ke 3 pintu kak? lalalala

mamyharraz said...

nnt boh kt entry ye "F" tu..nak tauuuu ;)

model tu sentiasa cun :D

Zue AnnaLeeya said...

dah sah2 freezer baru utk stok2 susu tuh kan???? hehehe....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mesti freezer baru kan... ;)

aanie said...

F=freezer.....ok la tu..bolehla letak ebm banyak2....

::NureeN:: said...

hehhee... ni baru pas mandi la model ni kan hehhe

eB ezrin said...

hik3... pose fiza mmg sbijik model susu ... ;p

ieda said...

alamakkkkkkk x leh nak teka lah dikk
blankk je akak nie ..
banyak tul kerja ari nie huhuhu

|| NaFiRaa || said...

dapat peti ais baru eh~ kikiki

~~*Lady Salwa*~~ said...

peti ais... betul tak??

sumysya said...

cik f...boleh tak tunjuk model peti ais 2 dan 3 pintu...musykil...

ajumohit said...

Kalau stok si F dah dipindahkan ke F silalah tepek gmbrnya ye kak hihi

maszmadi said...

wah model x hengat dunia... memang ibu mithali nieh.. kat depan esbok pon leh posing lagik.. hehe

ratusiput said...

opkoslah freezer sbb penuh freezer ngan susu je.ehehe.bestnye la hai...freezer ratu penuh ngan brg kek je :) nk bli yg khas utk kek pun tak mampu lg ni... :)

fieda said...

f for freezer la..hehe

LYAfrina said...

alahai..tomeinyerr model ibu bf tu..

Izan Ishak said...

yelah kak... dapat freezer baru ye! bestnya... akak mmg boleh jadi model SI...

Masya said...

hahaha.. model bergaya lagi menjadi pujaan ramai selepas ini hihihihi...

MamaYatie said...

Model SI?? kelas ko jah...hahaaa

peti ais utk BM..hoyeeee

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy