Tuesday, July 17, 2012

di bawah pohon bamboo!





Salam...



Begitu lama mengabai kan blog sendiri...huu...kesian orang ni kan...kelam kabut semacam je lately ni....apa pun tak kan mampu lihat blog terbiar sepi...harus la update piccas sekeping dua...karang ayat sepatah dua...

Macam ni lah bila sendiri yang menambah cawangan kesibukan dan kesesakan yang sedia ada...bila tangan ni gatal2 nak cari duit lebih macam la tak cukup sangat gaji yang sedia dapat...ekekekk...tapi tu lah...memang tak cukop pungg!! huwaaaa.........

Usaha Tangga Kejayaan....

berakit rakit ke hulu
berenang renang ke tepian 
bersakit sakit dahulu
bersenang senang kemudian..kot!

hahahaaaa.....



Jom berileks2 di bawah pohon bamboo!





weee....dobot...dobot!


sempat...orang lain dlm umah kenduri...kami kat luar melayan ini...ekekekk...alasan anak kecik bleh bersenang lenang ye..hehe


pokok buluh nama nya dik..!
Lagi sebulan dapat lah makan lemang buluh dik..kakaa...


sekian entry penyedap hati....
bila blog ber update baru la dalam hati terasa ada rama2....


 




 

24 comments:

lieyalatif said...

Bercanda di bawah pohon bamboo temanye hihihihi

Tul tu fieza ade anak kecik dpt special lesen hihihi alamak ini mcm kene tambah lg sorang sbb dayyan dah big boy kikiki

Firas bam2 ketak2....

Nens Collection said...

ALALALA..DOBOT2 MAMA DIE NI..KETUL2 LA DIK..GERAM TGK..;)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

debabnya dia geram tengok betis dia yang debb tu, rasa nak geget2 je...

AnneRaini said...

buat bisnes ke kak fieza?

mamyharraz said...

goodluck utk fieza.
jom kita sama2 kukuhkan kewangan..sy pun tgh gigih berbisnes.yg best tu dpt respon..lg bertambah semangat nak buat&dpt pulangan :D

ieda said...

ahaaaaaaaaa hilang winduu ngan dobot2 nie ... hurmmm

cantik pic fieza .. akk doakan apa sahaja yg fieza usahakan berjaya dan dipermudahkan oleh allah ..

memang zaman skrg kalau mengharapkan gaji sahaja x cukup kan huhuh

Qhaifa Nur said...

teringin jugak nak tambah duit lebih...tapi belum nampak apa2 lagi....

Gieyana said...

nyaman jer posing kt bwh pokok cmni..hihi.:-)

-Sara- said...

rasa nak geget2 c firas tu..hihi

syariza09 said...

tengah biznez apa skrg ni? cer citer....

~aSHa~ said...

bam bam nye dia

Imah Dinor said...

ha ha mmg klu ada anak kecik bleh le bsenang2 siskit....

Etong said...

ahhh comelnyaaa :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

makin bambam si firas,
mama die aje menten slim.. =)

ieda said...

berketul2 peha firaz

maszmadi said...

huihhhhhh firas..... sume boooolat2

rATu kEBaYA said...

tembamnya firas... nak kena geget ke..

Myra Jay said...

Pandai Firas sekarang berposing :)


Kak, Myra dah terjatuh chenta dengan tudung akak la ;)

fieda said...

wah..posing2 ye..

Nieyl said...

wah!sempat lg nie...huhuhu~ dimane saje...huhu~

munna said...

alolo.... debab nya Firas....

|| NaFiRaa || said...

olololo.. debab nyeee!!! geram lah nak pelok2 budak bam bam nih!!

Alin Marlini said...

berketak2

Izan Ishak said...

makin geram tgk si firas ni kak fiza...!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy