Wednesday, July 11, 2012

entry belasahan...






Salam....




Dah lama tak blogwalking rasa nya...haihh kelam kabut ni tapi gagah jugak nak up entry...huu!


Tadi sambil2 bukak doc dalam pc ni terjumpa pic dak Firas 2 bulan lepas....rasa nya belum publish..mak aihh rindu la pulak bila tgk gamba dia...sedang buat apa la dia kat sana agaknya...kangen bangat nih!






Firas 6 bulan masa ni...now dah 8 nak masuk 9 bulan...sekejap je masa berlalu...macam baru sangat capture pic dia masa ni..


hepy Firas!
masa ni belum tumbuh gigi...sekarang dah 4 batang tumbuh serentak....dah penah dah rasa kena geget kat 'tutt'....huhu!



badan pun dah mula susut sikit nampak nya sekarang....biasa la bila dah mula melasak....



Kejap lagi ku ziarah sorang2 ye...hari ni dah mula boleh bernafas skt kot!




 


30 comments:

MizzTina said...

dh pndai meniarap dh firas.. nomeynya!!

ros_reeza said...

hehe.. comelnya dia.. sentiasa tersenyum :)

Ryn said...

bekenan sungguh dgn si firas nih..aih!!!...hehehehe....

|| NaFiRaa || said...

suwet nye firas senyum.. cair untie tengok.. rasa nak gomol2 jek pipi dia~

mamyharraz said...

tomeynya.
cepat masa berlalu kan.

AnneRaini said...

jarang firas senyum time bergambar..tp ni kemain senyum sampai ke telinga..sukenye die...

lieyalatif said...

amboi...lebaqnyeeee firas senyum....comelllll....suke tgk bb senyum gini...nampak riang gitu.....

Pink Lavender said...

makneng follow sini
jom follow makneng

comelnyer firas

Nens Collection said...

olololo..tomeiii betul dak firas ni..rs nk comolot2 jek..ahakkss

Che Rosliza Che mat said...

hensemnya firas hihihi dah boleh niarap ya...

Zue AnnaLeeya said...

masa senyum ginilah rasa nak gomol2 jerk kan???

baru comei senyum klu dah ade gigi...
tp bab yg kene gigit kt "tuttt" tulah yg rasa mcm melompat jer kan??? hahahah....

Nana said...

bila pegi keje...mesti rindu anak..=P

-Sara- said...

dh tumbuh 4 batang dh? aqif belom 1 pon lagii :(

Nieyl said...

geram nyer la tgk si firas nie..lagi2 pic die saiz besar2..puas tgk...hehe...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lahai.. manisnya senyuman firas ni!

Qhaifa Nur said...

gambar anak-anak ni sampai bila2 tak habis untuk ditatapi...
comelnya firas bila senyum...

cheqna said...

comelnya....

Ena said...

alalallalala..
sukanye dier.... geram jer...

Bionic women said...

comelllnya dia....

Imah Dinor said...

mmg cepat masa blalu ..dah nak raya blk dahkn.....budak mmg dah mula lasak badan pun susut la...

etiey.com said...

dah besar dah firas kan... comel! dah muka macam kakaknya sekarang ni

ak yuyunz said...

comelnya budak kecik ni.. teringat kiddos time baby dulu..

::NureeN:: said...

kita sama, nureen pon dh jarang bw, ari ni cuti bleh la kejap bw b4 anak2 bangun..
firas dh nk msk 9bln, cpt kan rasa mcm baru je lagi.. 9 bln firas dh boleh merangkak la kan :)

Alin Marlini said...

tiba2 teringin nak baby plak..hehehecomey firas

mamalieyna said...

AMBOII KEMAIN SUKA FIRAS..TIME NI SEBAYA HAKEEM LAH...COMEL~

HA A LA MAKIN BESAR MAKIN SUSUT LA BADAN DEPA, MAKIN MELIGAT..HUU~

mamalieyna said...

AMBOII KEMAIN SUKA FIRAS..TIME NI SEBAYA HAKEEM LAH...COMEL~

HA A LA MAKIN BESAR MAKIN SUSUT LA BADAN DEPA, MAKIN MELIGAT..HUU~

maszmadi said...

suka tengok firas gelak buka mulut luas2, nampak sangat happy... hehe

Myra Jay said...

Geram tengok Firas, senyuman menggoda jiwa :D

Mrs. Norrie said...

sebaya anak kecil ku rupanya....

Izan Ishak said...

akak... sapa2 yg tgh stress buat keje, kalau tgk firas gelak2 ni sure cool down terus kan... suka3!!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy