Monday, July 2, 2012

A&W





Salam...



Story minggu lepas punya minggu lepas...lama tu kan...baru balik dari makan kenduri tak kenyang2 melantak pulak di A&W...hehee 




Sebenarnya kepingin yang ini je...hahaa..Root Beer!


tamak...2 gelas besar...last2 tapau je yg satu lagi tu hahaa...


sebab perut masih penuh dengan nasi kenduri maka ini je la yang di oder...kuikuii..


hotdog!


semestinya tuan tanah keja nya hnya lah ini hahaa!
Firas pandang apa la tuu...

masuk je mana2 tempat pun part atas la suka di pandang nya...mata menjelajah ke serata tempat...kanan kiri atas bawah...hehe 


hohoo...suka suka..!


pandangan yang penuh makna pada si kakak ...nak minta apa la tu...


ok...hilang dahagaa...haihh BF mom bantai root beer...kakaa..aku takde hal nya..Firas pun ok...sekali sekala tkpe kot..hikk






 


17 comments:

Bionic women said...

lamanya x makan a&w..

izz iizza said...

lega tekak minum sejuk-sejuk ni..:)

-Sara- said...

haha, xpe..kita pon semlm bantai air gas! :P

ieda said...

akk punn dah lama x makan
ada makan nie mlm niee
budak2 cukup suke float tuu ;)

♥cikmOt♥ said...

saya bantai jek kak...takde masalah pun so far kat iris...hehehe

Qhaifa Nur said...

lama tak singgah A&W...

cheqna said...

comel la kakak

etiey.com said...

kak... cantik tudung!

firas dah besar dah :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

lama tak pi makan A&W, wah cantik tudung akak, fareeda punyer k...makin cun la skrg

Nens Collection said...

lama giler tak g a&w..kak fiza satu lagi air ape tu?..mcm nescafe ais jek..;)

mamyharraz said...

root bear a&w sedap..
tgk pic fieza baru perasan lamanyaaa tak mkn kt situ..

Ena said...

rasanya dah lama betul tak pekena A & W.. haihhh..

cantiknye tudung fareeda akak tu..

syariza09 said...

suka tgk lampu la tu..luas mata tgk atas

skali skala minum tu ok kot

|| NaFiRaa || said...

dah bertahun tak masuk A&W rasanye..

comelnyeeee dak firas nih.. geram betol lah!!

Nad @ MamaZN said...

ui, root beer!
tak menahan!
sedapnye kak... =)

mamalieyna said...

dapnyerr...tergoda dibuatnya...tp tgh sakit tekak, tak baik2 lg ni, agaknya kena pekena root beer ni baru ok kot..heheh!

Mrs. Norrie said...

apsal rasa cam tak pernah jumpa A&W dah yerk??? semakin pupus fastfood nih

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy