Thursday, July 19, 2012

minat punya pasal kan...







Salam....




Minat punya pasal...ni la jadik nya..satu lagi cawangan keje bertambah...hehe!






 FAREEDA bakal di terbang kan menemui tuan2 empunya....
siap packing molek2...kualiti awning harus di jaga tuu...kangg customer larikk!



Kerana minat sesangat dengan FAREEDA...dan aku perhati kan tudung eksklusif ni walau mahal gila....tapi peminat tegar nya memborong macam lah tudung bernilai 10 hengget selai...so ku ambik lah kesempatan yang ada..sekurang nya dapat lah jugak nengok patern dan kale2 terbaru setiap hari setiap minggu kannn...ehehh!

Best nya setiap kali upload je stok...dalam 1-2 hari  terus sold out...dan yang penting masyukkk je poket ngeeee...


So boleh la jenguk2 page FirdzaLuv Fareeda...kot2 mau cuci mata kerr...





 

31 comments:

Nieyl said...

wah!amboi...bisness skrg nie..bgs2 kak...teruskan...hehe..morning kak..

*azni* said...

dh jd bisnesswoman ye..good luck!

syariza09 said...

ooo bisnes ni yerrr..ok la tu, leh masyuk.

x dpt nk terjah page tu, fb kt opis ni kena blok

♥cikmOt♥ said...

sib baik saya tak minat kak...kalu idak, sure jadi cam akak dah...ihikss

mrsfiza said...

bagus2..tetiap mggu leh terjah butik..sblm jual leh plih utk tuan tanah dlu..haha

lieyalatif said...

wahhhh terus bisnes fareeda....cayalah fieza....kelas gitu...suke seller mcm fieza ni utamakan kualiti barang yg sampai pada pembeli....

semoga terus sukses yeak fieza....nanti lieya add fieza....

ieda said...

loor senyap2 ada business tudung ye dikk .. jelesss akk .. cantik2 tudung freeda yg fieza gayakan .. akk suke ..

haaa ke akk x tahuu .. ok2 akk skodeng , mana tahu berkenan utk raya kan .. ;))

ieda said...

loor dik FB ke huhuh
blog x der ke dik
dah lama x buka FB .. huhuh
x dpt lahhh huhuhu

eT said...

saya ada 1 kak tudung fareeda...tp jarang pakai...hehe...tudung ni mmg cantik kan..

Alin Marlini said...

memang mahal bebnor....hehehhe..tp cantik

Mrs. Norrie said...

oh fareeda...ko melingkupkan duit poket...hehehehe....cantik dan mahal adalah berbaloi

ieda said...

oooo...inilah bisnes akak.mmg dh agak dh.

good luck kak

@e_da said...

terbaekkla cara storage akak ni... mmg terjamin selamat!

Imah Dinor said...

minat yg berbaloi ....

maszmadi said...

wah, dari pakai sendiri trus bisnes yerk kak fieza, moga success yerk

Nad @ MamaZN said...

wah bisnes plak!
mahsyuk ni, hihi

gud lux kak!

Qhaifa Nur said...

minat juga dgn tudung ni..kumpul duitlah nak beli juga.....
gud luck....

Myra Jay said...

Ok nak p jenguk jap...

Risau terbekenan pulak ;)

Nens Collection said...

wahhh..mau setapak ye kak..alhamdulillah..nens x pakai tudung segera..ssh nk rempit pakai helmet..huhu

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. kreatifnye cara pack tudung.. tapi memang selamat lah tudung2 tuh kalo pack cam tuh..

zura belom terjebak lagi ngan tudung cam nih.. masih setia dengan tudung bawal.. kekeekke

ak yuyunz said...

teringin nak pakai untuk raya.. tapi alahai regenya hihi..

~aSHa~ said...

wow..bestnye

Izan Ishak said...

wahhh...akak dlm diam2 dah berbisnes plak ye... kelasss gitu!

mamyharraz said...

dah bukak fb fieza cuci mata..wahh mmg terliur tgk fareeda tu semua.

goodluck dear ;)

Hanis Azla said...

wah.. buat bisnes.. bagusnya.. all the best to you fieza.. tudung fareeda mmg cantik.. kat depan tumah akak pun ada fareeda.. hari2 lalu depan kedai tu.. tp akak cuma ada selai aje tudung fareesa.. itu pun kwn yg tolong belikan sebab kalau beli sendiri tak tahu nak pilih warna.. he..he.. Salam ramadhan buat fieza dan keluarga.. selamat berpuasa..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fieza.Wah!dah biz tudung ya..Alhamdulilah,leh cari duit raya:D

Sealmat berpuasa tuk Fieza sekluarga!

::NureeN:: said...

wah.. makin bz la fieza skrg ni kan heheh :)
moga success

LYAfrina said...

wah.. dr minat dh mjd bisness..ok la tu..masyukkk

ieyda said...

nnti leh lah beli ngan akak ye klu kaler yg nk tu xde kt butik dia....nnti sy add FB akak ye...

Rizziela said...

tauke fareeda

mama leen said...

oh anta macam tu ye.. selamat awning.. hhehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy