Tuesday, July 24, 2012

off day....







Salam Ramadan...



 Hari ni off day...nak berjalan jalan dengan huby n my sayang Firas....kakak dan Irfan biasa la sekolah hari ni...aman sket bertiga je hehee....

Ada misi sket hari ni...terpaksa lah AL sehari...nak gi Alor Setar mengekor huby buat keje then lepas tu boleh arr menyinggah sana sini hahaa..mengekor memang best!






sayang dan kesian mau ninggalin ini budak sama tok nya...kalo takde dia senang koje mak nihh...tapi kalo nanti dia takde...kang asyik kepikiran ke dia pulak...tak aman di buat nya...hu!



So tataa..muaahh...muaahh..flying kiss kat u olzz...rindu sebab lama tak blogwalking kan uwaa... ! 







 


18 comments:

Nieyl said...

bestnyer la off arini yea...jeles nyer..hihi...selamat berjalan kak..:)

aLyNnZ said...

syiok nyer cuti..haa mesti nak shopping raya skali eh..? alynn pun in plan nak cuti gaks utk persiapan raya bukan xleh g weekend tp penat beratur n bersesak2 at last brg yg dicari xdpt gaks..huhu

*azni* said...

selamat bercuti n jalan2 ye..

cheqna said...

semoga kerja yang nak dibereskan tu beres ye kak =)

-Sara- said...

bestnyaa off..leh gi shopping raya kannnnnn! hppy coping! :D

~Siti Hajar~ said...

Syoknyer cuti, nk g jln2 lg tu, en suami ada keja tp kita wajib la ngekor ye dok?

p alor star blh shpg kat pekan rabu la no tp xleh la jln2 cr mkn...hehe

Imah Dinor said...

selamat bsoping fiza..kadang2 krj jadi mudah klu xbwk anak2 bsama...

lieyalatif said...

nak itooooooooottttt!!!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waaa.. kluo deting ker cik kak?.. hehhe

|| NaFiRaa || said...

syoknyeeee.. cuti keje i dating..heavennn!!!

AnneRaini said...

bolehlah gi shopping kat alor setar nanti...

Zue AnnaLeeya said...

jadi hubby fieza ader ekorla erk...
ekor yg xleh tinggal adalah isteri... muahhhaaa...

tp mengekor mmg best... kikiki...

Qhaifa Nur said...

best cuci mata.......

Alin Marlini said...

singgah Pekan Rabu tak? hehehe

mamalieyna said...

cuti dihari bekerja mmg best..pastu kuar jalan2 plak kan..haven~ hehe..

selamat berpuasa~

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieza.Sama la kiter..asyik mengekor suami klu g mana2.hikhik

makin bambam budak kecik nih!

::NureeN:: said...

sama la kita, nureen pon dh jrg berbw.. bz amat.. ni rest kejap curi masa sebenarnya heheh....
jln2 mmg best tambah2 bkn kita yg drive kan hehehe

Rizziela said...

memanglah.. kalau boleh nak g office pun nak bawa kan?

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy