Tuesday, April 27, 2010

:. iRFaN bersukan lagi... :.


TICP Sport Day kembali lagi untuk ke sekian kali nya...
ni kira last nyer becoz thn dpn dah masok darjah 1 si Irfan ni...
Pagi2 lagi Irfan dah sebok tak sabo2 nak pegi
siap beleter lg kat aku becoz dh lewat kata nyer...padahal awal lg...

aku pun siap2 la sekadar yg patut..cepat n pantas..hikk
Sumer budak2 kena smpai sebelum kul 9.00 pagi
kami pun sampai lebih kurang time tu la...ajak breakfast lu pon
tak nak si Irfan ni...excited sgt...
pandai lak tu ckp nnti lau makan n minum jadik tak larat nak lari....huhuu..
bijak sgt la tu...

pape pun Irfan tetap ceria pagi tu...seronok sgt nampak nyerr...




ni kira baru sampai...masing2 dlm group sniri.
Irfan group rumah merah..caya laa
aku interprem jap....

waa..ceria tu dpt jumpa geng...

tersengih dok tunjuk gusi..gigi dh tak derr..huhuu

dahaga air....cian Irfan berpeluh2 menunggu dlm khemah tu
tgh tgu giliran nk beraksi..cewahh..

dah abih acara Irfan..tak sempat snap becoz ramai sgt
parents berlonggok kat situ..

group merah dpt no. 2...caya la Irfan..

urmm..dh abih acara sukan...
tukar lak acara gomol2...budak2 cam tu la

dpt medel perak...

acara bergambo ramai2...
sukan dah berakhir

dgn bangga nya menunjukkan medel2 gangsa nyer...hehe

anak mama menang akhir nyerr....tahniah syg...

si kakak bergambo kenangan bersama si atlet cilik...
hehe mana tau 1 ari nnti jd atlet btul2...
aku pun dgn bangga nyer....poyo lak...

okeh selesai udah aktiviti ari tu...sumer pakat balek..
kami masih poyo kt situ...nk tlg angkat kerusi kot..
Anyway lps ni dh tak da sukan2 lg...time to study hard..
da accesment menanti IRFAN...
sebok lps ni kena push betol2 si Irfan nihh...
byk sgt main..byk sgt tonton kartun...
agak nyer kena stop ASTRO jap lps ni..huhuu aku gak
tkena tempiah nyerr...
******************************

5 comments:

maszmadi said...

wah!!! cayalah irfan, dpt medal... leh kumpul bbyk wat koleksi..

Fieza79 said...

ye la koleksi2 gak mana la tau bakal jadi atlet negara nnti...

mamalieyna said...

amboi seronok nye si irfan tu...siap dpt medal tu..best2x..next year kena kurangkan la sket ye yang, dh darjah 1 ye.. ^_^

Fieza79 said...

This comment has been removed by the author.

Fieza79 said...

btul2 kena tumpu blajo je...
tokleh main2 dh lps ni..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy