Thursday, March 31, 2011

semalam mc...anak2 pun sama terpaksa ponteng sekolah...huhuu



Salam....

Semalam tuan blog ni takda...mc dan melayan baring kat umah sajok...uhukkss...sampai kan budak berdua tu sama terpaksa ponteng sekolah...boleh je suruh dorang nek bas tapi nak gerak bangun pun tak mampu...baju suma dah arr belum iron...nak suruh huby buat suma kesian pulak...bisik kat huby...boleh kot ponteng sekolah sehari..hikk...bila huby pun takde komen apa2...dia suruh aku sambung tidur je...ingat kan dia nak tlg setel kan...rupa nya idak juga...hahaa...tu la sekolah jauh sgt dari umah...rasa kan...tkpe kot bukan selalu pun...ni baru first time ponteng utk tahun ni...ekekekk...

Pagi nya mmg lemau semacam...tapi bila dah petang sihat cergas siap boleh join teman kan budak2 tu main kayuh2 beskal kat luar...kakakaa...





satu hari melepak dlm umah pun bosan jgk...keluar gak sekejap jenguk2 budak2 tu berbasikal...


'tembak' dari celah tingkap umah...hehe...


seb baek ada budak2 ni teman aku satu hari semalam....kalau tak giler bosan aku sunyi sepi umah...



tak sempat nak blogwalking pun semalam dan pagi ni...nanti ada mood aku pi jengah naa...



33 comments:

mamalieyna said...

huu~ mak tak sihat, anak2 kena la jaga..MC sama..hehe..

hope today ok ye..take care~

LYAfrina said...

take care fieza..
biasala awal kandungan, mmg mood on/off

rehat byk2

Myra Jay said...

Hehee, bdk2 mesti best pe xp sekolah, tp yela akak pun tak sihat, diorang ada dapat gak teman akak kan.. :)


Akak upah buat design nie seme ok tak hrganya??heheee.. Nak survey..

MrS. F!zA said...

get well soon bebeh!!!

AnneRaini said...

alala kesiannya ibu mengandung ni..jaga diri ye kak fieza..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

uikkk sempat lagi tembak2

camtul kak..awal2 pegnent..kene byk sabar get well soon ya

NM02 said...

mabuk teruk eh... sian dia...

MamaYatie said...

teruk ker sickness kali ni? cian fieza..sib baik kakak & irfan dah boleh urus diri sendiri

Dilla Ady said...

sian fieza tak sihat ye...harap da sembuh la ye..n makan ubat rajin2 tau..

sib baik ade anak2 leh tlg tgk2kan..

|| NaFiRaa || said...

moga cepat sihat~ take care!!

Fieza79 said...

@Myra Jay

1 template ada doll mcm kfieza rm 96.00..berbaloi kot..ntah la tk penah servey...tp best hasil whitey mommy...

Zue AnnaLeeya said...

alahai... siannya yer... teruk gak erk alahan... sabo jerlah fieza... nak wat cmner kan??? dah lumrah...

~Siti Hajar~ said...

Teruknyer Fieza alah, hope cepat ok yer...

Alahai ciannyer dua badik tu pn tpaksa ponteng, xpe tp jgn sllu k, nti rekod xelok...hehe

Nurr Kasih said...

get well soon kak :D. wlupun xsihat, pic tetap ambil tu..pic semakin mantap :D

dinor's family said...

smoga cepat baik dr mabuk tu...tu la kita org pompuan ni, ngandung xde hal, yg xtahan tu mabuknya tu....

~izan~ said...

cian akak..1st trimester mesti mcm2..tp ada org last2 plak yg mabuk2..

semoga akak cepat semubuh dan ceria..baby jgn noty2,cian mama.. =D

syariza09 said...

rehatkan diri ok, jg kesihatan *_*

Ena said...

hehehe..

get well soon kak.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cam ni lah kan diawal pegnent..mmg x leh tahan..klu blh nk baring jer..Take Care tau..!

Hanis Azla said...

harap2 hari ini dah segar..

MummyEcha said...

get well soon akak.....:)

wahida said...

sian kat awak...jaga diri bebaik ye...

Zaidah said...

alahan lah tu...jaga diri bebaik fieza...banyakkan rehat...

Adyshariz said...

bestnya mc..nak jugak..nak jugak..huhu

take care tau

Mama Gee said...

semoga hari ni dh bertambah baik ya.. :)

ieda said...

ermm sama ngan akak .. kalau mc .. pagi lepak layie .. dah sampai petang bosan dah .. rasa nak ke sesuatu tempat .. tu yg bila petang rasa cam esoknya nak kerja ekekke :)

[-suziey-] said...

kesian fieza..penangan mabuk la ni yek..take care yek..hehe biudak2 suka je ponteng..ekekek:D

Nureen said...

x pe bkn slalu dpt luang masa kan.. ehehe..
tpkan skrg ni kan ujan jerr celah mana leh main2 beskat bagai.. nureen pon teringin nk pusing2 naik beskat asben tue tp tinggi sgt.. huhuu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

take a gud rest taw kak..jaga kandungan taw...

Rash said...

Salam~

mmg cmtu eh klu preggy.. huhuhu.. xpenah rs lg.. nway, hope akak bertmbh ok yer =)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

semoga cepat sihat ahkak...
takpe.. ada gak org temankn.. =)

mekchu said...

tembak dari celah bedah pun gmbar tu superb taw..

take care dear.. bila due erk?

ratusiput said...

hopefully dah sihat hari ni.mmg cmtu kalau skolah anak jauh.sama ratu la.kalau ibu dia sakit mmg terpaksa anak2 ponteng skolah.dah bpk pun takde kan...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy