Thursday, June 21, 2012

photoshoot lagiii...






Salam... 



Normal lah bagi sesiapa yang biasa datang jengah sini...majoriti entry bergamba...sebab hobi tuan tanah sefamily berphotoshoot sokmo...nak2 sejak ada dslr ni makin menjadi2 gila nya hehehh....

Photoshoot lagi....tapi dah lama ni hampir basi sebab tuan tanah sekarang berkejaran dengan masa tak menang tangan ni...blogwalking pun dah tak seghairah dulu...nak kena pinjam tangan sotong sat kot...hihii...




ehemm...my 1st Fareeda...hihihiii....harus inteprem skt tudung tu kot..kakaa....

still my Firas dengan persalinan belang nya hahaa...menyerlah kan lagi kebambamann...!





winkk..  ;-)
 





si pipi tomato...



nampak semacam gemok nya pampers si Firas nih...hehe



anak abah...rata2 org cakap muka memang sebijik abah...tkpe lah ku tumpang pregnant kan anak abah ni...kakaa..



gelak mengekek di agah kakak...



bolat mata Firas pandang kamera...makin mesra alam kamera dah budak ni...bijak..!
 

sapa tiru sapa ni...hehee



geli2...



suka la tuhh...


anak beranak sedang berdiskusi...hahaa sweet!



tu..tgn Irfan tu pesal melekat di ketiak adik...?


sesi lambung2 lah ye...



sarat amatt...



owhhh..tak larat mama lama2 gitu...last timbang Firas sebulan lepas 9.5kg...berat kat mana ntah lerr...badan tak la gebus gebas sgt kan...biasa2 jerr..



sweet..!
seronok posing2 dgn Firas sekarang sebab dia dah pandai bagi kerjasama...kalo kamera di tala sporting je tgk kamera sampai kan tak berkelip mata tu..hehee...geli hati plk tgk gelagat  Firas mcm tu...



alalaahhh!



tak habis kat tempat tadi kat lain pulak...meroyan photoshoot..!
Firas tengok apa tuu...jauh pandangan tu nampaknya...


Firas dahh sebok pandang bunga plk...suka dia dengan bunga jangan besar jadi mat bunga sudahh...


ok setel...dapat bunga!



Sekian sesi photoshoot...jangan juling mata sudahh...






25 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

pandai anak bergaya!

kakcik said...

Happynya Firas. :)

Tudung Fareeda tu memang cantik sangat, tapi kakcik tak mampun nak memilikinya. :)

Masya said...

cantiknya tudung fareeda tu... suke pink ye...

mamyharraz said...

tak pernah jemu tgk pic2 fieza sefamily ;)

cantik tudung kaler sweet je.

Zana Adieyza said...

cantiknya gmbr2 tu.. maklumlah guna dslr kan.. hihihi.. ni yg buat zana semangat nak beli dslr gak ni.. hihihi..

salam kenal dari zana.. cantik blog ni.. keep blogging sis!

Nens Collection said...

BOLEH PHOTOSHOOT MAJALAH NI BABY FIRAS NI..PANDAI BETOL DIE..

AKAK TEMBAM LA FIRAS,EEEE GERAM..KALO IBU YG TGK HARI2 X RS KETEMBANAN ANAK ITU..TP SY YG TGK NI..YA ALLAH..TEMBAMNYE..

MCM ANAK SY JGAK..SY DH BIASA TGK..NMPK MCM MANTAP AJE..EKEKE..TP SUME ORG CKP BULATTNNYE DIE..HEHE

Nieyl said...

amboi....photoshoot lg yea...:) cantik gambar2 nyer... dslr kan.. akk da beli lense baru ker?

lieyalatif said...

sgt gorjes ko ngan fareeda tu fieza...i loikeeeee...so tu yg pertama, kompem lepas ni ade kedua dan ketiga dan seterusnye heeheheh...mcm lieyalaa sekali terjebat terus melekat hihihihi....

firassssss tembamnye kamuuuuu.....sian mak kamu yg slim melim tu dokong kamu heheeheheh.....semangat paha die fieza...mmg power susu fieza...alhamdulillah.....

ieda said...

suke semuaaaaaaaaaaaaaaaa
bila tgk fieza dukung firas kann
akk dah rasa semangat dia tuu
kussss semangat
memang sihat2 sungguh firas nieee
geram tgk tau !

fieza dan dia dah nampak fieza semakin mengecil .. letih ye dikk ;)

|| NaFiRaa || said...

sweetnye tengok pic hero2 fieza bergambar.. firas comel sgt!! geram!!

larat ke lambung2 firas tuh.. kikiki

Ena said...

Bambamnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

geram sungguh..

akak makin selim pulak nampaknya.. diambik dak firas ekk.. hihi..

memg cun sungguh la tudung fareeda tu..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

muka firas dh sama lebar ngan kak anis..
bambam tul la.. =)

♕ Mr.IX ♂ said...

ada bakat masuk iklan baby comel ni.....

Qhaifa Nur said...

gambar dari dslr memang cantik...
kalau ada rezeki nak beli juga.

~Siti Hajar~ said...

ada dslr best la nk PS, gmbr dah tau sure cun tmbh plk model2 pun cun, terbaekkk la..

montoknyer Firas, penangan susu ibu kan..adusss ku tingin bb la plok...ngehngehngeh

Myra Jay said...

Cantik tudung kak Fieza pakai tu :)


Geram tul tengok Firas ;)

SURIA AMANDA said...

comel la...

rATu kEBaYA said...

tembamnya firas.. geram dengan pipi dia...

saffiya_aleesya @ echa said...

salam kenal yer..saya singgah dan follow sini..jom jemput singgah ke blog saya

::NureeN:: said...

makin geram tgk firas, bambam.. dh brapa kg ni fieza?
tgu ya nanti emir plak muncul.. bila yerr jodoh kita.. dekat tp jauh jerr rasanya

Qaseh Suhaida said...

comeyyy dan debabnya firas...geram nak cubit2 pipi dia....

mamalieyna said...

canteekkss...semua model bg kerjasama terbaeeek...terbaeek la hasilnya...suka2x... tmbh2 si model montel tu..geraam... makin murah senyuman dia..maniss...

~aYu~ said...

sy nk beli dslr gak.... cantik sgt gambar-gambar kt sini

aLyNnZ said...

aaa...tembam gedebab bam..bam..gerammm..

Izan Ishak said...

macam2 gaya firas kak... makin geram tgk dia!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy