Thursday, June 28, 2012

kenduri layiee..





Salam...



Haihh kenduri lagi...syok je bila dapat jemputan kenduri sebab dapat makan nasi kenduri pahtu melaram baju dan tudung baru...sebab asal dapat undangan kenduri je mesti nak kena pi cari baju dan tudung baru...hahaa...tak wajib tapi harus kot...kakaa!




kenduri masa cuti sekolah haitu...byk betol undangan majlis perkahwinan masa cuti sekolah yang lepas kan...tapi tak semua dapat pi pun...
ni kenduri umah suami kepada adik ku...adik ku punya adik ipar naik pelamin daa...tolong paham bebetul..hihii...


sama tapi tak serupaa...
nice kale tema pelamin white + black..!

pic asal ada je...hehehh...
lorr tetiba muncul Firas di situ..tadi takda..huu..!



Firas tu langsung tak duduk diam...
pic tak jadi pun tetap nak tepek..kwangg2..!


sekian itu je nak update...
kenapa aku nampak bizi sangat lately ni ehh...tak hado pun blogwalking kan..sori ler ye...nanti2 ku cover balik ok...nak cari assistant untuk reply komen FB ada yang sudi tak...huhu..





17 comments:

mamyharraz said...

hujung minggu sy pun ada attend kenduri kawin.musim skrg kan.

bizinya dia sy kt sini sedang bersenang-lenang tak de keje.meh nak apply jd assisten tukang jawab komen tu ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Walaupun Irfan tak duduk diam..mama posing tetap posing..^^

::NureeN:: said...

posing totap dihatikan hehehe....
amboi stokin firas tue gambo bear ek kat atas dia.. emir ada 2 tp x pernah bg pakai pon hehehe

Nens Collection said...

kak fiza sy bukan setakat kenduri je melaram..asal ade metim kt opis pon nk melaram..ekeke..;)

ros_reeza said...

salam perkenalan :)

time kenduri la, kita leh tengok macam2 fesyen kan?.... cantik2 belaka..

-Sara- said...

yg penting posing tetap posing..hihikk

Qhaifa Nur said...

time kenduri nilah kita nak melaram...macam2 fesyen ada best pulak rasa....

Imah Dinor said...

rajin fiza g kenduri ye...mmg kita org pompuan harus bgaya...suka tgk fiza..happy sokmo....

munna said...

minngu lepas pun ada saudara yg kahwin tapi x sempat nak snap pic pun...sibuk membantu

Myra Jay said...

2 beradik tudung dari Fareeda kan? Cantik :)

ieda said...

memang lah kan dikk
musim kawin minggu cuti arituu
memenuhi undangan aje lahh ;)

aahh lah firas x duk diam ekeke .. biasa2 budak2 nak2 baya firas nie mana leh duk diam ekke ;)

|| NaFiRaa || said...

Fieza BZ ngan Biz tudung eh skrg?? hehehe

maszmadi said...

cun cun.....

Ena said...

a'a la.. cantik juga warna hitam putih kan..

mamalieyna said...

ada anak kecik pun bleh bergaya lg kan fieza, anak kecik bukan penghalang..ecewaah..hehe~

lieyalatif said...

OO JADIkan alasan kenduri cari baju baru yeak fieza hahaahah..i likeeeee...tapi lieya jarang dpt jemputan laaa...camno tu heeheheheheh

eh cantik laa kaler fareeda kawan fieza tu.....die pakai pun nampak labuh.....lieya takde lagi koleksi ulat ngan sampan tu...nak beli online takut laa sebab ade member beli pendek..small cutting kot..so die dah jual...nak kene gi butik ni nak test dulu baru beli......

firas!! aunty lapooo tgk paha kamu...aunty geget kunyah2 skit boleh hahaahahaha....

LYAfrina said...

fareeda..nyata jelita..rsa nk beli gak..tp tkut x pakai je..huk2

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy