Monday, June 4, 2012

Sweet Monday Photos | my sweet Irfan...





Salam...



Ohhoo....my sweet Irfan Haikal...now dah jadi 'abang' walau masih adik2...hakhak...mana dak nya sampai sekarang masih lekat dengan panggilan Irfan...ntah aku sendiri tak selesa nak memanggil nya dengan panggilan abang...abang cik atau yang sewaktu dengan nya huhuu...



Imbasan pic zaman tok nadok yang ku pilih secara 'membuta tuli' kakaa...layan kan je..





pic di capture pada awal 2011...mana pulak zaman tok nadok nya..baru tahun lepas je pun....
pssttt..masa ni perot dah ada 'isi'...tak sedor lagi masa ni..hikhikk...





raja di hati mama masa ni...tapi sekarang pun tetap bertakhta di hati mama...dah besar dan rajin gak menolong mama pagi2 masuk kan bekalan ebm Firas dalam fridge tok mama...sweet!



posing comel...



like mom like son..!
sekarang dah tamau sangat berposing...suka je buat hegeh2 bila diminta posing...kadang buat ku geram tau!





21 comments:

Aju Mohit said...

sweet sangat mama dan irfan ni, bolehlah main bola sepak ngan adik nnti ye ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

abang banyak ikut muka ayahnya, kalo kakak sebijik la muka akak....adeq la ni tak nampak lagik ikut muka sampai besaq sikit nanti baru nampak, wah jeles tengok akak selim melim gitu

~aSHa~ said...

skrg 2 org raja dah

Gieyana said...

Sweet! ✗ per kalau ✗ panggil abg or abg cik..sy prefer panggil nm instead of gelaran abg etc..

Kat mn ni Fieza? Cntik tpt dia..:)

:: Mrs.Eady :: said...

sweet!

ieda said...

comel irfan .. geram tgk pic dia masa kecik ! ..
semoga irfan terus membesar menjadi abang yg baik , cerdik dan pandai ;)

lieyalatif said...

ensem!! ye laa tgk le sape mamanye ye tak heheheeh...gojes mamanye turun kat anak2nye heheheeheh....

bagus abg irfan leh harap tolong mama....mmg kene ajar dari kecik menolong ni kan fieza.....baru le ramai bakal2 mak mertua berebut nak jadikan calon menantu heheehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Boy irfan..rajin tolong mama...
moga jadi abang yang baik ye..^^

Nens Collection said...

IRFAN DH JADI ABG..MAKIN BERTANGGUNGJAWAB KT ADIK DIE..TOLONG MAMA PON RAJIN..GUD BOY LA!

aLyNnZ said...

betul..anak lelaki ni makin besar makin susah nak bergambar..lain dgn anak perempuan kot fieza (blum berpengalaman ada anak perempuan maybe one day..)pantang nmpk kamera ada saje yg nak digayakan..hii..

~Siti Hajar~ said...

Sama la dgn anak2 kita tu xmo bg kerjasama bila bgambar la ni, hasilnyer xde gmbr2 terbaru dah skrg...huhu

|| NaFiRaa || said...

budak lelaki kalo dah besar susah sikit nak ajak bergambar kan.. kenapa ntah~

wahida said...

irfan yg hensem!!

kat mana ni nok? sgt lah cantik tempat ni...

Aida78 said...

cute la irfan ni...

mamyharraz said...

hensemnya irfan.
nnt jadi rebutanlah kan ;)
bukan irfan je susah nak bergambar..ank sy pun sama.kadang main paksa je tarik..alahai anak..mcm2 kan ;)

Qhaifa Nur said...

biasalah bila makin besar jadi malu nak berposing....apa-apapun irfan tetap cool dan hemsem...

syariza09 said...

budak besar mmg lagu tu..makin susah nk bergamba

lizz said...

irfan...hencem ni...pandai bergaya...

Myra Jay said...

Mmg padan mak dengan anak suka posing :)

Comel sangat Irfan, besaq nanti encem nieh :)

LYAfrina said...

cm kakak & adik je ;-)

::NureeN:: said...

mmg ssh kan nk ubah panggilan kat anak bila dh la panggil ngan nama tue.. :)
fieza, storage bag tue skali guna ja kan.. nak kena beli tambah la cam ni.. nk jimat better pakai botol susu kan..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy