Monday, June 11, 2012

Sweet Monday Photos | 1st time ber DSLR..!






Salam...
 
 
 
Sweet Monday Photos kembali lagi...
 
Teringat kembali bila pertama kali berjaya mendapat kan DSLR idaman...teruja..jakun..tercengang dan bagai lagi lah...
Ilmu pasal dslr memang zero so belasah tibai je capture...haha..
 





pic pertama hasil dslr baru kami tika itu...awal tahun lepas ni...
dapat2 je terus singgah kfc sebab lapar dan sebab nak try n error...
huhh pic ntah hapa2 tibai je capture!
 
 
 
sedap je tengok Irfan makan kfc..tapi masa ni sebab terlampau teruja sangat sampai kan perut pun jadi kenyang wehh..!
 
 

punya lah syok menembak sampai kan tak sedar kfc aku punya pun dorang belasah sampai licin!



Tuan tanah yang dalam keterujaan...!




pic terang gila b*** hehehheee.....




pic2 pun comel2 aje...


itu lah penangan DSLR...dan bermula di sini lah blog ku di hiasi pic2 comel dari DSLR...ewahh...dan sehingga saat ini pun masih tak qeti2 nak 'tembak'...main belasah jekk...tapi tetap jelita kan piccas kat sini...? (kenyit mata comey sambil jelir lidah)   ;-P





12 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

DSLR mmg best,gambar sumer mmg cantik, :) bila la leh merasa nieh...hehehe

~Siti Hajar~ said...

Tuan blog & family mmg dah comel2, tu yg pic cantik2, DSLR tu cuma topup sikit2 je...hehe

lieyalatif said...

ye ke fieza sampai skrang pun main tembak jek....so far lieya tgk pic fieza mmg cantik2 n terang....suke tgk...puas mate menengoknyer sbb gambar super duper cun hehehehe...ingat fieza n hubby ade la belajar masuk kelas menembak ke....

lieyapun same cam fieza, mule2 dpt dslr kemain rajin dok menembak....tapi sejak pki iphone nie..gambar pun cun, terus dslr dah terperosok...sian plak...harus kene gune balik ni kang jadi tukun lak heheheeheh

mamyharraz said...

dapat benda baru mmg kita teruja hehe sian kfc mama kena kebas ;P

semua pic2 fieza lawa2 suka tgk.puas

Masya said...

suke tgk gambar2 dr kamera DSLR cantik2 sangat.. sendiri xtaulah bile blh dapat...

Aju Mohit said...

mmg suke sgt hasil DSLR ni kak, cun2 semua gmbr tu, tingin jugak nak sambar tp malu pulak nk pakai nnti kekekkeke

maszmadi said...

suka datang sini sebab gambar sume comel2.....

Ena said...

ena gak maleh nak menembak pakai dslr..pakai hp campai skrg dah rosak dah cameranya.. pastu kembali pada compact.. huk huk..

|| NaFiRaa || said...

kalo zura beli DSLR pon mesti tak reti nak guna.. hehehe

kena belajar dulu baru leh beli..kehkehkeh

ratusiput said...

ratu lg la blur terus.kalau tgk cik kitol snap2..setting2 tu...aduh mak ai...mmg tak masuk dlm kepala.tau snap je dah siap.eehehe..

mamalieyna said...

bestnye kan..eina dok brangan je, ada duit skt, sayang pulak..last2 yak terbeli, hehe~

gambar hasil DSLR mmg cun~ like..like..like~

::NureeN:: said...

mmg cantik.. clear lagik

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy