Tuesday, June 5, 2012

untuk kali terakhir jalan kan 'projek' di sini...




Salam...




Terjumpa dalam draft entry yang belum di publish kan lagi ni...halal lah...tuan tanah sebok nau lately ni so entry baru jangan harap la sempat nak buat...aci lah..entry lama pun lama lah janji update ye dak...?

Sori semalam langsung tak dapat jejak kawan2 yang datang sini...hari ni ku cuba lah ye...rasa tak sedap lak berdiam diri kat sini huu...tak la berdiam diri sangat...bersilat semua ada ni hehe..blogwalking hold dulu la ye...tau2 je la kan kat sini dah pasang cctv...mencelah sikit2 je sekarang...tapi kalo time sebok memang langsung tak sempat nak mencelah..pasrah..





ni dia projek terakhir...bukan lah kali terakhir mengepam susu...mana leh stop...Firas kan baru 7 bulan....tapi tu lah terpaksa cari port lain untuk tujuan ni...biasa mencelah mengepam hasil tenusu dalam kesibukan keje...tapi sekarang dah tak boleh di meja...cctv kan...? pepaham aje lerrr...takpe lerr ada hikmah di sebalik kejadiannn...

sehingga kini dah sebulan aku terpaksa curi2 pam di bilik belakang yang tak ber ekon tak berkipas...panas mak ni tau...huhu...sabar je lah takpe pahala pun lebih kot hehee...apa pun production tetap menten gitu...syukur Ya Allah..!






13 comments:

pena rozie said...

Mak aik.... dah ade cctv. Susah gak yer. Sbb pernah rase.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alhamdulillah...
production menten..
Rezeki Firas..^^

lieyalatif said...

gara2 ada cctv sume dah susah yeak fieza...tang port mengepam tu laa paling kesihan...dah tepakse cari port baru n pam dlm keadaan tak selesa....takpelaa yg penting fieza ikhlas..byk pahala tuh.....

Nens Collection said...

WOO..BANYAKNYER...
LAGI KUAT AZAM NK BF KAN BABY KE 2 NNT..HEHE

MCM X CAYA JEKAN..DLM BADAN IBU2 NI ADE SUSU BANYAK GITUU..HEHEHE

~aSHa~ said...

bestnye byk

ieda said...

tulah .. takut lak nak buat depan cctv kan .. sabar ye fieza .. sure ada hikmah disebalik semua ini
harap2 x berhenti production firas tuu ;)

::NureeN:: said...

ni skali pam ke fieza? byk tue..
nureen x byk sgt, skali pam skrg ni 5oz ja sbb emir dok minum sama.. masa dlm pantang lgsung x pam sbb freezer x ok kat kg kan.. bila msk keja nanti la kot byk sbb dia x nyonyotkan hehehe.. tue la, mmg kena guna botol lg jimatkan.. nak kena beli nih.. abeskan storage bag tue la dlu kan :)

maszmadi said...

alhamdulillah rezeki firas tetap ada walau dalam keadaan yang kurang selesa...
moga firas membesar bagai juara!!!!!
hehe

Cikpuan rara said...

ada cctv? alamak,nk korek idung pon kena pk 2 kali neh.

mamyharraz said...

cctv mmg merimaskan.
takpelah berpanas pun demi si hensem mesti fieza semangat kan :D

Masya said...

lah ade cctv bahaya tu huhuhuhu....

LYAfrina said...

xpe fieza.. demi ank tsyg..

Aju Mohit said...

Rezeki firas ye kak fieza, Walau di mana pun Pam hasilnya tetap banyak! Eii tak bestnya Ada CCTV, nak gossip pon susah arr kak hihihi

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy