Tuesday, June 26, 2012

wedding adik memba...






Salam...




Haishh berkurun lama nak publish kan entry pi kenduri kawen makan nasi minyak adik kepada my best fren..! 

Wedding bertema kan pink pepel...nice kale...tapi tuan tanah dengan persalinan merah...haihh lari tema..wakakaa...apa saja lah janji perot kenyang ya dak...hehe...




Firas toleh kiri kanan jakun lihat suasana kot...



 muka berminyak sebab pekena nasi minyak...wahh makan dalam keadaan yang berpeluh peluh...humangaihhh....



terserempak jugak dengan teman sekolah...weee best nya sesekali berjumpa leh bergedekk...

berposing bagai nak rak...




semesti nya berposing dengan Firas..kakak dan Irfan tkde ya masa ni...kan cuti sekolah nama pun...memasing tanak balik umah...ramai2 nak makan tido kat umah tok...
 
Firas kalo kat umah orang dia cam jakun sket...teruja semua benda nampak menarik bagi dia...hikk..


Last posing cun punya depan pelamin...Firas tetap sangat2 tertarik pada bungaan di belakang tu huu..!

 
 my best fren dari dulu dan selama nya...tapi masing2 berjauhan...sesekali je berjumpa...FB je lah penghubung kabar...huu

dah nak balik masa ni tapi sempat curi2 posing kat luar..

 
cheesee!!
Tengok la Firas...asyik dengan muncung mahal dia tu lah.... 



Firas ke laut....mata ke lain tangan sebok ke lain dok meraba orang...hihiiii
nampak sarat sangat cara aku pegang Firas tu...mmg sarat weyy..tengok la ketulan lemak di paha dia...wowoo...



Sekian entry makan nasi minyak...tapi pic tengah makan takda...hahaa...Tarikh 3 Jun tu banyak sangat undangan kenduri kan...tak sempat nak pegi semua...emm plan nak pi umah kenduri adik mamalieyna pun terbantut...takde rezki nak jumpa teman blogger...huhu! 



 
k

16 comments:

*azni* said...

mak firas lepas beranak 3 ni makin mantop..cayalah kak fiza...hehe..

lieyalatif said...

wahhh ni geng fareeda bertemu ni heheehehehe......biase gi wedding mcm ni mmg ade laa peluang jumpa kawan lame kan...dah mcm gathering plak heheheehehe


firas mmg geram tgk tau...paha dobot tol tu....lemak byk tu heheheeh....ligat tgk aksi die kan fieza.....cute jek usik sane usik sini...bagus tu sbb tak byk ragam...payah kalo anak asek nangis jek...mcm firas ni bagus laaa..senang nak outing lagi kalo gini...kirenye firas ni boleh dibawak majlis laa heheeheheh

mamyharraz said...

bambamnya firas.mama menten cun.
cantik gabungan kaler merah ngan hijau tu :)

Riny said...

kak...tudung cantek!!!! hik3

firas mmg tembam...geram tgk dgn muncung dy tu....:)

AnneRaini said...

amboi..berposing dgn tudung fareeda gitu..cantik2

Nieyl said...

ade 3 tempat yg feberet org amek gmbr klu g umah org kawen..hehe..pelamin,meja beradab ngan pintu gerbang...hehehe~ :)wah!kak fieza makan nasi minyak sampai berminyak muke yea...panas ekkk...:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik tudung Fareeda.. :)
Geram tengok firas ni..semakin chubby...^^

Nens Collection said...

gebab2 nye paha die..geram aihh..;)

sonok kan g kenduri jumpa geng2 lama..k.fiza kalo jumpa ngn geng2 lama pasti dpt pujian..menten lawa..;)

Imah Dinor said...

bestnyakn byk tul kenduri kawin bmula dr mei ari tu...cantik pose.....

|| NaFiRaa || said...

like momma like son..
suka bunga..kekeke..

nampak sgt tak larat nak dokong firas..hehehe

ieda said...

duk senyum2 akk tgk pic2 nie dikk
ekekek nak2 tgk firas tuu .. x diam sekali ekeke ..
bukan dia jakun fieza .. tapi dia tertarik ekeke ;)

cun wajah kawan fieza nie .. ;) seronok jumpe kawan lama .. bila jumpe banyak lah yg nak di perkatakan kan ;)

-Sara- said...

posing bukan mainnnnnnnnnn..hehehe

Myra Jay said...

Gearm tengok Firas ha :)


Kak, cantik tudung akak tu ;)

LayQa Collection said...

hi fieza..baby fieza muka abg dia la...muka kakak dia pn ade..hehe..1 acuan ye dak ..ekeke:D

mamalieyna said...

waah meriah...firas mmg ke laut semua gambarnya..hehe.. mak2 jugak posing cun..hehe~

eheh..pengantin non adoo..hehe~

Anonymous said...

http://technologiesuae.com/#7273 medications used xanax withdrawal - generic xanax 0.25

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy