Wednesday, June 27, 2012

semangat mengepam mula ke laut...







Salam...



Bila semangat nak mengepam mula ke laut...faktor kesibukan keje adalah salah satu punca...faktor Firas dah tak banyak minum jugak...sehari  cuma 3 botol berisi 4 oz je dia habis kan...selebih nya terbuang begitu saja..adehh...3 sesi dulu nya kini menjadi 2 sesi sahaja..aiyakk!

Kat umah langsung la tak..jangan kan nak mengepam..pegang pam pun tak..terus tinggal kan set pam kat opis..huu malas nak mengusung ke hulu hilir...bangun mengepam malam ohh memang tak la...hehe..boleh ke mcm tu....cuma time kat umah kerap direct feeding Firas je lah supaya production tak tersentopp..!




hasil sesi pam lama suda...alhamdulillah walau kemain liat nak mengepam..jadual pam pun dah tak terurus..main pam ikut suka tapi hasil tetap sama macam dulu2...tu yang best dan terasa bangga sekejap hahaa..boleh ke..kakaa...



16 comments:

Qhaifa Nur said...

apa-apapun firas telah dapat susu ibu dengan sempurna, sekarang time dia nak buat kerja pula...

sibuk dengan tugas seharian juga punca kurang perahan...

Cikpuan rara said...

asalkan hasilnya sama xpelah.best nya kak!

Nad @ MamaZN said...

takut susu merajuk..
trus merudum, hehe.. =p
takpela, firas pun dh dpt susu ibu lebih 6 bulan kan? kak fieza dh bleh dpt diploma dah tu , hihihi

ieda said...

xpe kak.firas kurang menyusu sbb dh ada mknan lain. dlu bgantung kat susu sepenuhnya.

doakan yg terbaik. panggil balik mood tu dr laut

-Sara- said...

isshh tak boleh, tak boleh! kene teruskan semangat tau! hehe

**syoknya sekali pam penuh dua2 botol cmtu.. saya skang ni lak sekali pump dpt 3 ke 4 oz je :(

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Walaupun kurang mengepam..production tetap menten...bestnye..^^

Aju Mohit said...

kak, kagum ngan akak, chaiyok tau!! letak gmbr depan tu sambil mengepam, sure bersemangat hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieza..kena kuatkn semangat cam dulu2 gak,takut nanti dlm bulan puasa...susu kurang.
Klu simpan stock byk2 skrg...dpt la rehat2 nanti dlm bln puasa :D

mamyharraz said...

direct bf pun ok mesti firas lg suka sbb dapat melekap kt mama ;)

syariza09 said...

alhamdulillah..sib baik hasilnya ttp sama

|| NaFiRaa || said...

jeles dengan org banyak susu neh~ muehehe

CheNamNam said...

Alhamdulillah, bertuah firas dapat susu ibu secukupnyer..menyusu neh kiter takleh dalam pressure nak kena rileks sokmo so susu pon rilek jerk keluwor tak tersekat-sekat pon...:)

maszmadi said...

rezeki firas ada lagi tu.....

eB said...

knaper tuh dier?

LYAfrina said...

demi anak tersayang

ieda said...

x p[erlah dikk
makin lama susu makin kurangkan
mana yg ada aje ..
lagipun fieza x putus feeding firas bila dirumah kan .. ;)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy