Monday, September 12, 2011

2 Syawal | undangan open house...







Salam Syawal...




Seawal 2 Syawal kami dah terima undangan open house...semestinya la open house member kamcing ku...Jastina...

Open house ni dibuat di umah FIL and MIL die...memang tiap kali open house atau apa2 majlis aku jarang miss...nak2 pulak memang aku takde plan ke mana 2 Syawal tu apalagi kemain laju je kaki ni melangkah ke sana...

Aku plan ke sana dengan sorang classmate ku dulu, Jun...susah sangat nak berjumpa die ni kalo di hari lain..time macam ni la nak erat kan balik persahabatan yang dah lama terjalin waktu sekolah dulu kan...so kami berjanji berjumpa di simpang rumah die...memang best sangat la dapat jugak bersua muka kami...!




sampai2 je terus terkam makanan...hakhakk!

dah selesai isi perot semua bermula la sesi berfoto dan bergebang...jarang2 berjumpa kan banyak la citer keluar...hehee

memang takleh blahh...sekali berjumpa riuh sekampung..!

nasib baik bertiga je..ikut kan plan nak jumpa ramai lagi rakan sekolah tapi semua nya ada hal masing2...tak dapat lah!


geleng kepala je huby si kawan ku ni tengok kami berposing bagai nak rak tak henti2...jarang2 kot die tengok pemandangan yang macam ni...huby aku ok je die dah biasa sesangat sebab awal2 dah warning...capture jangan tak capture pic...kalo tak jahanam..hahaa!

Anis ni kan lepas makan je terus dia ajak balik..tau sebab apa...nuu sepupu sepapat tengah menanti nak bergolek berguling kat umah tok...tak menyabar...!

si comel lote ni anak bongsu tuan umah...comel kan Qaisara...gerammm aku!

ni yang teringin nak gegurl lagi ni...maybe next preggy kot..ekekekk..!

susah nya nak pandang kamera..!


tak cukup kat luar...berposing dalam umah pulak dah..


sampai muncung2 mulut kawan ku ni..

reunion kecilan di hari raya..jadi la tu buat pengubat rindu..!



Gedik punya gedik...gebang punya gebang tak sedar dah dekat 2 jam melepak...huhuu...tuan rumah dah susun meja kerusi kami je yang tak reti2 nak balik...hahaa...panjang umur kita jumpa lagi..sure jumpa punya la bulan Disember nanti sebab ada majlis kawen adik aku nanti...dah siap warning..wajib datang!





22 comments:

ajumohit said...

wahh bestnya dpt jumape kawan2 lama, bergosip sakan la hehehe...saya belum sempat nk gi open house lagi, Najiha lum sembuh dari chicken pox huhuhuhu

mamalieyna said...

saat2 mcm ni mmg patt bergedik byk2 sket..hee~ bukan selalu kan..^_^..mesti happening, mcm2 cerita keluar ye..

MrS. F!zA said...

hihihi..biasalah kan kita klo dh berposing..ekekeke

Ena said...

meriahnya...

NM02 said...

meriah sakan

sweetfiza said...

klu dah lma x jmpa camtu la yer...mcm2 citer kluar....ada yg mkan berjam2 x siap2...he he ....

Myra Jay said...

Mmg kaki bergambar nie akak2 bertiga..
Seme berposing sakan :)

♥cikmOt♥ said...

wah kak...hok ketiga lum kuar...dah plan hok no 4 ek...hehehe....sila kak sila...

Dilla Ady said...

sori fieza lame tak singgah sini..


cantiknye fieza, mcm tak preggy langsung!

MamaYatie said...

bestkan time raya dpt jmp kawan2 lama..nak plak kalo dah byk thn tak jumpa..bergebang tak hengat dah

::NureeN:: said...

best dpt jumpa kwn.. nureen dh lama x join reunion, asben segan ;p

Zue AnnaLeeya said...

sesekali berjumpa mmg berciter tak hingatla kan????
mesti byk citer yg kuar... heheh..

Aida said...

jadinya dah confirmlah geng irfan ye .. kesian kakak takde geng ..
apa pun, bila sesekali dah berlonggok mcm tu, pasti banyak je citer kan ..

AnneRaini said...

saye je tak dpt jumpe kawan2 sekolah..sedih

dinor's family said...

wah,,braya sakan..perot pun konyang....

eB ezrin said...

nak ikotttttt :)

mamyharraz said...

time raya atau kenduri je dpt bertemu kwn lama..kalau tidak mmg haluan memasing je kan :)

maszmadi said...

bestnyer dapat jumpa kawan2 kan kak fieza.. byk cerita nak kongsi, sampai x sedar amsa berlalu cepat.. hehe

LYAfrina said...

LYA PDAN HBIS MSE RMH SANAK SAUDARA J..MSUK RAYA KE-3 G RMH KWN N GENG OFIS LAK....

SUKA TGK MUKA FIZA... SGT BSERI

[-suziey-] said...

waa dh besar la perut fiza..cute jek..muka pn nmpk chubby sket..hehe..ni msti tunggu hari je ni kan..

ieda said...

seronoknya bila raya dpt jumpe kawan2 lama kan dik .. kalau akak , kawan2 semua duk jauh2 ..

|| NaFiRaa || said...

semua gambar cantek2.. makin pro dah tukang amik gambar..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy