Tuesday, September 27, 2011

celebrate princess dahh...giliran queen pulak..






Salam....


(entry autopublish...tuan blog tengah ada check up dengan doc...)



Haa...entry semalam pasal majlis kecilan sempena menyambut hari lahir my princess...so giliran the queen la pulok ye...ehehehee queen of the year...ngeee..!

Sape la queen tuuu...




kek harijadi the queen...

kek coklat...!


hoyehhh...ni la the queen tuu...queen tanpa crown...ekekekk!

it's me...tuan tanah..!


sambutan birthday yang ke-32 pada 11 September haritu...abai kan wajah ku yang sememeh..huhu! baru balik dari open house jiran sebelah menyebelah tu pasal sememeh jerr..!

fuuhhhh..!


jemput makan kek...!



dah makan pun...baru nak sesi potong kek...hehee tersalah upload..patut pic atas tu dulo..!









bulan depan birthday Irfan pulak...memang dekat2 tarikh lahir kami 3 beranak...lepas ni bakal baby ni pun maybe lahir pada bulan Oktober ujung2...doc dah book operation pada minggu ke-38...cuma tarikh belum pasti lagi bila...next appoinment dalam minggu depan baru boleh konfem tarikh...makna nya dalam minggu last Oktober...memang konfem arr...sebelum atau selepas Deepavali...memang tak sabar dah nak serah diri nih..!

21 comments:

ajumohit said...

happy besday kak fieza, moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, semoga dipermudahkan operation nnti ye kak...

::NureeN:: said...

hepi besday fieza.. aik 1 btg lilin je ker??? hehehe...

ratusiput said...

skang ni senang kan sbb ade jual dah kek kecik molek jd takla mambazir sbb kdg2 kita tak bpe sgt nk makan kek ni kalau family kecik je kecuali ade tetamu.janji ade kek pastu gambar2 skit dh memadai kan sbg kenangan...ooo dh book operation ek sng kan...ratu kalau ade rezki lg no 3 pun operate gak sbb yg 2 ni mmg operate...

mamalieyna said...

happy besday~ Waa syok aa siap potong2 kek ni...

eh..fieza confirm kena c-ser ke, huu~ apapun hope smua berjln lancar k..take care~

Huda said...

happy birthday kak:) sedap kek tu:)

zaidah said...

happy besday fieza....dah lama tak melawat sini dah terlepas banyak citer....huhuhu

mamyharraz said...

happy birthday fieza :)

dekat dah kan tarikh due..kejap je kann..ni yg buat teringinnya nak peknan :") hehee

dinor's family said...

selamat harijadi happy slalu..

mamashikin said...

hepi besday kak...quenn makin cun melecun lah...hehehe

eB ezrin said...

hepi besday dear :}

maszmadi said...

hepi belated besday kak fieza..... sedapnyer kek coklat..... nyumnyum

rATu kEBaYA said...

Happy b'day fieza.. moga dimurahkan rezeki.. amin

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi belated besday ahkak yg gojes cute!!!
best la nampak kek tu.. =)

Myra Jay said...

Akak mmg operate jugak ke yg ni?

Apapun moga selamat smuanya & hapy belated besday ye kak.:-))

~aSHa~ said...

hepi besday kak..semoga bahagia selalu, semoga selamat bersalin..

11 september ke..ehehe sama tarikh dgn anak sy yg baru ni...

sy tak lama lagi meniti angka 30an jugak ni....tek tek tek...dlm beberapa hari je lagi.....

LYAfrina said...

hepi belated birth fieza....
smoga trus berjaya dalam kehidupan.. amin..amin...

sedapnyer kek tu...

ieda said...

happy bday queen ! .. queen yg sgt2 cute dan cumei .. suke lahh akak tgk fieza dlm preggy nie .. wajah x berubah .. berseri2 lah dik :)

fazilzura said...

HAPPY BESDAY DEAR ..

wah2 berseri2 muke u tau ... seri ngndung kut, aci pass aura ngndung kt sini jgk

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy b'day Fieza..
Cantik kek..mesti sedap tu..
*kita seusiakan.. ^_^

~izan~ said...

hepi belated besdau akak..semoga akak dimurahkan rezeki selalu dan sihat selalu dgn baby tu...

firahadifa said...

happy birthday dear ! i deliver hujung nov insyaAllah .. wahh .. x sangka u preggy gak!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy