Friday, September 9, 2011

Petang 1 Syawal...







Salam Syawal...



Plan kami pada petang 1 Syawal macam biasa la setiap tahun...menziarahi my MIL...setiap tahun beraya mesti beraya umah mak ku dulu sebab nya pagi raya umah mak ku memang takde sape2 melain kan aku dan adik ku je...tak sampai hati la kan nak biar mak ayah sunyi beraya tanpa anak cucu nya...petang nya baru la bertolak ke umah MIL yang jauh nya sekangkang kera je heheee...nasib baik la huby memahami...

Bila dah puas santap juadah raya mak ku baru la kami gerak...tapi sebelum tu sempat lagi posing2...hehee jangan termuntah la ye tengok gamba2 yang menepek kat sini...hehee




sebelum gerak...layan berposing dulu..!

time ni Irfan tgh merajuk...tanak pegi umah tok abah la pulak...dia lagi sonok main sesama dengan sepupu2...aku dah memang naik angin time ni...dah rupa singa...hakhakk!



apa2 pun aku melayan posing dulu...lagi baik dari melayan marah kan...hihiii

nak jumpa MIL harus cantek2....ngeee!





sweet tak..?


anak dara ku sorang...melihat dia...seolah seperti ku melihat cermin...segala nya sepertiku...hahaa!


i i loike this pic...!




dah genap 10 tahun anak dara ku ni pada 6 September baru2 ni...

selit pic ni...actually pic ni pic pada 2 Syawal... 

alahai sweet la 2 beranak ni kan...!


Motif tepek pic je lebih...citer nya non hado..! kami tak begamba pun masa kat umah MIL...kemalasan dan my photog pun tanak kerjasama...segan dengan family dia la tuu...

Next week ku sambung dengan cerita pada 2 dan 3 Syawal...kami ke mana...? tungguuu..!





30 comments:

ajumohit said...

Cantiknya Rumah parents Akak, tgk tembok pagar pon dh tau hihi, sib bek hubby phm sbb nk beraya Umah Mak Akak dulu kan, lgpun Rumah dekat je mcm takde issue sgt kot kan...;)

mamalieyna said...

waaah cun la gambar semua....aduuuuh tetiba ngidam nak DSLR nih~ =P

indahnya kenangan petang syawal depa...jeles ni..hee~

@e_da said...

cantik baju akak.. manis anak dara akak bertudung.. sweet sgt

Zue AnnaLeeya said...

cunnya gambo....
seme cantik2...

anis mmg menurun fieza...
sejibik sejiban mcm fieza...

::NureeN:: said...

cantik gaya tudung anis.. gambo semua cantik.. byk gambo bersama raya fieza.. nureen x byk sgt x sempat heheh ;p

Nurr Kasih said...

salam aidilfitri kak fieza. pic lawa2 la :D

mamyharraz said...

anak dara fieza mmg sebijik muka fieza :D

pic mmg lawa2 mcm biasa suka tgk :)

dinor's family said...

byknya gambo2 raya,cantik2 plak tu...imah sikit je sbb sibuk kdapur je xde geng yg slalu rajin mklik2 ni mama lieyna..sama la kita tiap tahun braya d rmh mak sndr lu ptg bru krmh FIL lak..kat rmh mak kami je slalu blk awal yg lain2 raya 2,3 baru blk...nasib rmh mak ngan FIL dkt je...

NM02 said...

nok, cantek tudung kau

Aida said...

cantik betul penangan kamera dslr ni ye .. ni yg tetiba gatal nak beli ..

rATu kEBaYA said...

cantiknya semua gambar ni

Masni Syafie said...

cantek gambar =) nice sgt...suker tengok...

selamat hari raya =)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fieza..cantiknya gambar!!org yg kat lam gambar pon lagiiiiii cantik tau!
Jgn mkn byk2 cempedak goreng nanti fieza xselesa lak...

Hanis Azla said...

mak dgn anak daranya sama aje cantik bergaya.. suka sgt tgk gambar2 fieza & family kat sini..

eB ezrin said...

pic ber3 tuh mmg cantek sgt2.. eB pn suker :)

syariza09 said...

camana la rupa fiza masa jd singa tu....hehehe

Cikgu Tie said...

Amboi, cun melecun! Teruja tengok gambar awak.hehehe....

|| NaFiRaa || said...

suka jugak gambar 3 beranak atas buai tuh!! sume gambar cantek!!

Myra Jay said...

Sukanya tgk pic atas buai tu..

Sweet sangat :-)

Qhaifa Nur said...

sweet sangat...moga brbhagia selalu

LYAfrina said...

smuapic ni cantik2..kna buat photobook ni..

fieza... happy tgk pic fieza mgandung ni..cantik sgt.. lya dlu xde lnsung kngan tu.. sbb tlantar koma msa pregnant asya dulu... sedihnya... teringin nk pkai bju preggy cantik2 gni.

MrS. F!zA said...

napa plk tk nak p rumah tok belah abah irfan?tk best ka?

CIK JATT said...

happy family. cantik baju raya akak. suka

maszmadi said...

cantik..... especially pic last tu.....

Qaseh said...

bestnyaaa..ada buai...gambar pun cantekkk

Huda said...

encem irfan :) kakak anis pun makin cun :) mama mereka lg la da boom :)

CT said...

cantiknya :)

~aSHa~ said...

cun nye dia di pagi raya

Yan said...

cantik2 nya gambar...

~izan~ said...

best akak,ada byk gmbr time pregnant..dah la cantik2 semua..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy