Wednesday, September 7, 2011

~ SeLaMaT HaRi RaYe... ~








Salam Lebaran....



Sembah salam lebaran dari kami sefamily...

Pheww...cuti raya yang panjang ni terus terbawak demam nampak nya...huhuu nampak sgt beraya sakan ngeee....

Baru hari ni dapat menjenguk blog kesayangan ni...apa kabar kawan2 suma... puas ke beraya...puas ke dapat makan ketupat lemang...? kalau aku jawapan nya memang tak penah2 puas...lepas ni nak kena gi cari lagi ketupat atau lemang...memang hantu sungguh selagi tak habeh raya...

Mesti dah macam2 cerita keluar kan...nak kena marathon blogwalking nie heheee...rugi nya terlepas entry korang!

Intro dulu la ye...gamba raya takde la banyak sangat sekadar ada je...

Masa dan keadaan je tak sesuai nak berentry di kala kesihatan yang tak bape mengizin kan nie...kira nya dapat la jugak meng upload sekeping dua gambar buat tatapan kawan2 yang mungkin merindukan ku...ngehh ngehh...entah sape la yang nak rindu tu kann...






tema kami untuk Syawal kali nie...



'Selamat Hari Raya...!'











Masih selesema dan batuk2...rimas sangat2 dengan keadaan ni...doa kan ku agar sembuh secepat nya ehh...wasalamm...

20 comments:

MrS. F!zA said...

hikhik cantik baju akak tau! nape abg akak tk pakai sepasang baju melayu..hikhik..

selamat hari raya kak..ampun maaf ye..

cheqna said...

selamat hari raya kak
cheqna pun still selesema dan batuk
take care kak =)

LYAfrina said...

comel kaler baju fieza n hubby..putih bersih :-)

fieza..
slamat hari raya aidilfitri
maaf zahir n batin

mamalieyna said...

selamat hari raya...raya sakan smpai demam ha..hee~ hope cepat baik tu yee..

cantik mak buyung..sweet baju raya..^_^

nnti up lg citer raya eh..suke baca citer raya kawan2..

Huda said...

slmt hari raya :) cantikla baju akak tu..siyes..x nampak perutnya :)

ajumohit said...

Rindduuu!!!!! Ceria gmbr2 raya ni kak.. Tgk Anak Dara akak pndai bergaya dh tudungnya hihi

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waa mak buyung melaram di pagi raya ehhehe

selamat hari raya kak...cun2 gambarnye even skit..
moga cepat sembuh eh

Rizziela said...

Cantik..x mcm saya..kalau pregnant mcm orang x siap ajer

mamyharraz said...

cun baju fieza :D

fieza lglah bertambah cun :)

mestilah ada yg rindu cepat2 updated citer raya ya ;)

~Siti Hajar~ said...

cantik la baju fieza, muka pun berseri2 je bwk budak...hehehe

geram la tgk Anis, dah nmpk besar dah anak dara fieza ni, comel plk tu, hrp2 Dalia nti jd cam anis, mau pakai tudung, skrg biar dulu la...hehe

MamaYatie said...

canteknya mak yung..berseri2 ngan busana putih...
selamat hari raya fyza..
kalo ada salah silap saya harap sudi maafkan

Myra Jay said...

Semoga akak cepat sembuh...

Kak dok Kulim area mana?? mana tau kalau lalu sana leh terjah..heheee
(tak malu orang tak ajak pun..hehee)

~izan~ said...

cantik! berseri2 muka akak...

izan nak g utara kak minggu depan..kalau terlajak ke kedah bley jumpa akak..hehe..kami ke penang je hehe

Masni Syafie said...

wajah berseri ibu mengandung...hehe

selamat hari raya =)

syariza09 said...

sian fiza...demam raya lah ya...x pa pasni cari ketupat & lemang...mestia ada jual lagi utk open house plak

Cho Zila said...

selamat hari raya... cantik gambar sekeluarga... cantik gak baju warna putih cam gitu yerk..

eB ezrin said...

wah puteh, berseri2 nmpk :)

yan said...

semoga cepat sembuh..dan sentiasa dikurnia kesihatan yg baik.

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Berseri2 jer mika Fieza..

Selamat Hari Raya..

Moga cepat sembuh ye..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy