Wednesday, September 14, 2011

sebagai menjawab komen di entry semalam....







Salam Syawal...



Sebagai menjawab komen di entry semalam...lately aku malas nak reply komen...sowee...takpe kan..?

Ku sedar jarang sangat aku ber entry pasal kakak aku yang sorang ni...maklum la dia jarang2 dapat balik Kulim...mana nak ada kesah pasal die kan...die sebenar nya lagi suka dok Langkawi dari Kulim tempat tumpah darah die..heheee marah kakak aku...ampun..ampun..!

Mesti ramai yang taktau aku cuma 3 beradik je...semua pempuan..sorang kakak dan sorang adik...sgt kecik family kami...huhu!

Okeh meh aku nak jawab 1-2 komen korang dalam entry semalam....





Fiza...memang kakak betul la tu....satu perot..satu mak ayah...hehee!




pasal baju putih tu...ye kebetulan baju pagi raya kaler putih...baju kasual raya pun terbeli kaler putih...balik rumah baru tersedar pesal tahun ni mata ku suka sgt pada white colour!
fieza pun harap Lya akan ada peluang lagi preggy untuk next time...insyaallah...aminn!




menjawab komen Gee...ye ke sama seiras muka fieza dengan kakak...selama ni org asyik tersilap pandang fieza dengan adik tu (yang pakai tudung hitam pink)





wahida...ye ke teh ais Langkawi sedap...tak penah la pulak tahuu...kejap2 nak tanya kakak..heheeee...





Hajar...selagi terdaya jalan jerr...
owhhh mesti suka kakak dapat pujian ni...mana tak muda nya hajar...umo kami beza setahun je...nampak kami macam sebaya kan...hehehh!





Syariza...kedai2 kat sana raya ketiga dah banyak bukak...bertawaf tak hengat kami dari satu kedai ke satu kedai...tetiba takde pun dalam plan akhir nya tersambar set pinggan mangkuk...mmg gilerr..!





Selesai sudah sesi menjawab komen...bukan semua komen la ye..yang berbentuk pertanyaan je aku jawab...ngeee...sepatut nya hari ni wordless wednesday kan..tapi aku terlebih bebel sudah..!




 

20 comments:

ajumohit said...

semua adik beradik cantik dan pandai bergaya, sumber inspirasiku ;)

MrS. F!zA said...

mcm pnh tdgr akk ckp haitu 2 beradik ja msa kitorg p beraya..hahaha ke slh dgr nk bgtau 2 beradik je ada kt sini..ekeke

Huda said...

huda penah dgr statement org kedah cantik2 pasal depa ade mix dgn siam..nenek moyangnye la..jadi cucu cicit sume comel2 :) same cam kelate la kak..betul tak?:P

NM02 said...

haah la.. kau ngan kakak kau lagi seiras.. mmg mcm kembar..

teh ais langkawi mmg terbaik. kalu kau pegi saner... cuba la...

LYAfrina said...

he3....
x sangka persoalan lya salah satu nyer y terpilih:-)

mybe [bawakan baby y sukakan putih bersih kot.....

tq fieza cz doakan utk lya

Myra Jay said...

3 3 beradik muka seiras..
Comel lotey semua..

MamaYatie said...

a'ah..seiras la..esp ngan kakak fieza tur..udah dr kapal sama kan..hahaaa

Mama Gee said...

cer tgk betul2..idung fieza dgn kakak hampir sama, hidung adik mancung skit..kening sama, bibir fieza dgn kakak pun sama...hehe

tapi tak kesahlah...dah namapun adik badik... :)

~Siti Hajar~ said...

hehe...komen hjr pn fieza publish..

tp mmg comel2 family fieza, fieza no 2 yg nmpk cam bongsu, Anis turun fieza la kecik comel je, suka tgk tau..

Zue AnnaLeeya said...

stuju dgn hajar....
anis mmg menurun muker fieza...
sejibik...

maszmadi said...

masz pon skrg dah jarang jwb komen, kekadang mana yg berkaitan jerk reply semula.. cam mood m ada dlm diri untuk jwb komen.. huhu

rATu kEBaYA said...

tgk sekali mmg nampak seiras..

eB ezrin said...

seiras la dh satu mak pak.. hik3... annag ado eB nih... yg adeq bradeq eB tuh?... ;p

mamalieyna said...

hehehe..eina pun dh lama tak terreply komen loor..hee~

|| NaFiRaa || said...

sume cantek2.. fieza yang paling kecik dlm gambar bertiga tuh..hehehehe

Dilla Ady said...

x sempat nk jengah entri yg lepas..tp mmg ye la fieza...seiras btul ngan kakak muke fieza..da cam kembar da..

wahida said...

serius teh ais langkawi mmg sedap giler...pegi kedai sini sedap, pegi kedai situ sedap...eh semua kedai pakai teh yg sama kot...
laki aku siap tanya kat org kedai, pakai teh apa, dorang ckp pakai teh 888, terus kami pegi carik ko...

::NureeN:: said...

3 beradik muka hampir sama.. nureen rasanya tak kot masing2 muka tersendri ;p

~izan~ said...

muka seiras belaka dan cantik2 belaka..

akak,kami tak sempat jejak kedah ari tu.. ada masa lepas ni nak ke sana plak hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

muka seiras jer..cantik2.. ;)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy