Tuesday, September 20, 2011

malas ber entry..letak pic je la..!






Salam.....


Haishh pesal malas sangat ni nak buat entry...baru harini sign in blog seniri...sungguh malas dan mood ke laut..!

So...keje orang pemalas...just up kan pic jela ehh...kejap2 lagi aku gi blogwalking umah korang okeh...jumpa nanti yehh!




pic raya lagi...pic ni masa on the way nak pi beraya...

sekarang ni masuk kete takde chance lagi aku nak dok depan..berebut rebut budak berdua tu nak konker seat sebelah en driver..huhu!


bila dah aku dok belakang...suka la Irfan nak suh aku snap2 gamba dia...siap pakai spek abah...



rasa nya ni la last pic raya yang ada...



  
Ekseli nak buat GA sempena raya ni..tapi hadiah takde la semegah mana pun...nak bagi ole2 dari Langkawi je...belum ada kesempatan nak buat entry pasal ni lagi..nanti2 la ye...




25 comments:

Myra Jay said...

Amboi kemain lagi Irfan ber spek gitu..

Dok depan senang tak yah berhimpit kat belakang tu :)

NM02 said...

makin besar makin encem

Qhaifa Nur said...

hamsem irfan dengan cermin mata tu..

mamyharraz said...

hensemnya irfan :)

tak de chance mama nak berdua-duaan dgn abah kt seat depan yer ;)

~izan~ said...

irfan ensem! hehe..segak tu dgn spek bagai hehe

Huda said...

encem dak irfan bergaya :) nak join kak..

ajumohit said...

Tak jemu tgk gmbr hasil Dari kemera cantik mcm ni, nak itut Pegi raya hihihi

Zue AnnaLeeya said...

okla tuh... ader jgk entry kan???
nita nih gsung xde mood nak berentry.. huhu..

Ya ALya said...

amboi.....encem nyer dier...........

Liza Razak said...

dah mcm model si Irfan ni :)

Ena said...

ADA GAK N3 NYE TU KAK.. HEHE..

eB ezrin said...

eeh dlm mls2 pn asyikkkk, lawo ler gambor :)

Amy Syaquena said...

segak bergaya irfan berbaju melayu...


http://www.sinarraudah.com/2011/09/kisah-adik-nur-alia-nabilah-dari.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

makin ensem dak irfan ni.. ;)

LYAfrina said...

yaeyyy!!!!!!!!!!!!
x sabar nk join ga tu..lya dh lama xjoin scara aktif

LYAfrina said...

yaeyyy!!!!!!!!!!!!
x sabar nk join ga tu..lya dh lama xjoin scara aktif

syariza09 said...

x pa...dh sampai masa mak jadi mem besar...hehehe

~Siti Hajar~ said...

hencemnyer Irfan, mewarisi kecomelan mamanyer ni..hehe

mamalieyna said...

samalah..eina skrg pun gitu, baru nak bukak pintu kete, arif dh bersore..'mama blakang'...aiyak..kecik2 dh pandai arahkan mama dok blkg, dia confirm aa depan..huu~ anak2 skrg..ngee..

::NureeN:: said...

ansem boy la irfan ni.. merah berbaju melayu..

ieda said...

aloor irfan yg cumei !! :)

x sabar nie , x kighe lahhx seberapa ke .. akak joint je ;))

maszmadi said...

wah merah..... menyerlah gitu..

Yan said...

akak lak terlebih rajin..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ensemnyer dak irfan tu..
beraya mane tew??..

Mama Gee said...

hamboiii..hensem + macho lah! :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy