Monday, March 12, 2012

godeh2 stok..






Salam...


 Update EBM stok...

Dok mikir2 mcm mana nak susun stok EBM kat dalam freezer baru ku tu...gigih pi cari raga kecik untuk susun botol2 EBM kat dalam tu cantik2...supaya senang aku nak angkat ambik bila2 time...mudah dan cepat sebab aku memang tak tahan sejuk lama2...

Actually semalam aku gigih lagi susun EBM cara lain pulak...hahaa gigih kanss..rajin kan...huahh huahh maklum arr semangat tengah berkobar kobar nie...harus lahh!

Memalam pun aku sanggup mengepam walau dalam kesibukan mengurus kan hal rumah...mula nya macam payah sket nak penuh kan 2 botol macam selalu...ye lahh aku faham cik 'b' aku belum serasi untuk production malam hehee...tu psl dia cm segan2 nak kelua...tapi lepas 1-2 minggu hurmm alhamdulillah...'si dia' dah mula dapat signal untuk kelua kan production malam...kwang2 kwangg...emmm itu lah yang selalu di maksud kan dengan konsep 'demand and supply' kanss...?? memang tak mengecewa kan...ahakkss..






stok udah meningkat sket sejak2 ada freezer ni...syukur2..!

sebok menyusun semula ikut date...

sedia di susun untuk di masuk kan semula dalam freezer...owhh sejukk woo main2 dengan ketul2 ais tuhh...naik beku tangan...hehee





entry kenangan untuk ku di masa depan bila dah selesai misi penyusuan 2 tahun nanti...emmm sure akan rindu kan saat2 ni nanti huwaa....



18 comments:

♥cikmOt♥ said...

saya pun gigih dok reshuffle stok ikut tarikh...takut ada yang ter expired plak...so far alhamdulillah production tak lebih tak kurang...maintain...

maklumlah takde df...huhuhu

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

susu sy dah byk expired..dulu anak 1st rajin belek2 dlm freezer..skang anak kedua adui malasnye..dah lama tak kemas esbok..huhuhu

cheqna said...

betul2..nanti bila firas dah besar n akak tgk balik entri2 ni mesti akan senyum sorang2 =)

LYAfrina said...

byknyer......
x berkelip tgk ni...

mamyharraz said...

woahh lumayan sgt hasil :)

maszmadi said...

tahniah kak fieza, gigih tul wat ebs stock kan.. jeles nieh.. annti dah ada baby lagi masz nak jadikan kak fieza contoh lah...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kak fieza mmg terbaeekkk lasss!
ghajen sgt! untung si firas tauuu!

InsyaAllah, if alya ada adik nnti,
kite leh berguru ngan kak fieza.. =)

ieda said...

uishhh banyak tul stok susu fieza nie .. macam x percaya leh banyak macam nie .. fuhhh ! berpeluh akak tgk , time akak dulu nak dpt 2 botol kecik tuu pun dah mujur dik huhuh

mamalieyna said...

meriahnye..jeles ni..jeles...hehe..

bertuah firas..!^_^

ajumohit said...

alhamdulillah meriah susu faris ye kak...bab ni yang best ni, jadi pembakar semangat menambah stok kan kak

.:Mama Dhia:. said...

wah..bersemangat plak nak kumpul ebm bile tengok stok akak ni...(^_^) tp kene la tunggu baby lahir dulu..

MamaYatie said...

wahhhhhhhhhhhhhh..kagum sih!
tak sesia beli cik F kan..tabik spring la...rezeki Firas ni...

munna said...

kagum tgk stock ebm fieza.... munna skrg ni tgh training Yasmin berhenti hisap susu badan...

eB ezrin said...

byknyer :)

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya.....harap2 rezeki aisyah pun cam nie jugak...amin...

fieda said...

byk betul stok..

Anonymous said...

buy valium online buy valium uk forum - valium medication side effects

Anonymous said...

buy xanax where to buy xanax online forum - xanax side effects kids

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy