Thursday, March 22, 2012

sweet firas..




Salam....




 

aku tengah cebok2 nak sua kan cik 'b' kat firas...si kakak sama cebok snap pic...suh buh lam blog kata nya 'mama tgh NIP'...owhh pandai jugak anak dara ni...belajar dari pemerhatian tuu hehe...


jangan tak tau ye firas dah pandai mamam gula2...eheh...jangan terpedaya...saja je suka2 kasik die pegang...sweet..!


ahaa...gaya pegang tuu...macam dah nak masuk mulut...nasib la gula2 tu di baluti plastik luar...suka nengok nya...

firas punya freezer susu...

tetiba nak nangeh budak ni...stress!

pulun dok mamam plastik gula2 tuu...kalo di tarik alamat nya...bole bikin panass...nageh tak hengat cam kena rotan die..huah huahh...

wowee..bukan senang budak ini nak sengih cam gini...siap jelir2 lidah lg...hohoo...hepy la sangat ye..!


uwaahhh...kan sudah bikin panas...nangeh macam kena dera kekdah nya...si abah senyum sokmo ye...udah lali sebenar nya..kalo di pujuk pun langsung tak di hirau nya lah...mata pejam rapat nau...sabar jela...nasib baik lah kamu comel nak...hak hakk...





22 comments:

♥cikmOt♥ said...

hehehe...comel...cepat merangkak nak...mama tak sabar dah tu

eB ezrin said...

mkn mirip ngan abg dier yer :)

mamyharraz said...

hensemnya firas.

pic nages tu comel sgt hehe bersungguh dia keriau kan ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Ala.comelnya firas...sweetnya gambar yg dok trsenyum tu.Gerammmm..rasa nk geget2 firas..hihi

Afida said...

haippp...sgt geram & sgt comei si FIRAS nie :D

~Siti Hajar~ said...

Firas tahu dia yg peting kecik, semua org tumpu kat dia, tu yg kuat keriau...hehe

Ala Fieza...selama ni dah lama sunyi rumah tu, ni Firas kasi riuh la..haha

~Siti Hajar~ said...

ala fieza typing error la

**paling

hehe...sorry!

Pepel BoNda AmaNi said...

alolo comey lote jerk firas nie...geram untie bonda tengok tau...

Ena said...

ehehhe..


nasib baik si abahnya senyum ajek ye.. hihi

cheqna said...

comel firas..macam irfan =)

Imah Dinor said...

mmg sweet...dpt pegang pun jadi la...

~aSHa~ said...

gambar dia smile leh jadi gambo pasport atau framekan...sweet bangat...

YanDarwisy said...

kak..saya hanya nak bg tau akak yg saya jeles gila dgn akak ni yg makin menjadi2 cantiknya sejak bersalin. seklian!

|| NaFiRaa || said...

amboiiii.. nangis sekuat hati tuh~ tapi tetap geram tengok!!!

mamalieyna said...

budak kecik, nangis pun comei..tp eina kesian beno tgk anak nangis, kang skali eina nangis..hehe~

jrg hakeem nangis beriya gitu..seram kalau dia nangis camtu, ada la tak kena tu..huhu~

apapun awak budak comel, mant0ps haa badannya ketul2x..geram,,,~

Qhaifa Nur said...

dah pandai pegang la firas..
nangis tu bagus...lontaran suara ha..

ieda said...

firas yg comel .. membesar bagai juara .. geram tgk firas nie ;)

Anonymous said...

dah besar anak akak yer..lama xjengah blog

cik puan said...

jengah cni..lama tak tgk bl;og akak

LYAfrina said...

oloo.. comelnyer senyum./...

last tu..knp nngis?

Azian Elias said...

this is the moment yang kita suka dan susah nak lupa walau dia dah besar nanti.. lagi lah ada blog ni lagi bagus.. segalnya leh simpan di sini.. INSYALLAHHH..

call me mr. said...

my name is also FIRAS..^__^

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy