Thursday, March 8, 2012

Mondroads Restaurant






       

          
    Salam...



 Lepas balik dari Penang haitu kitorang sempat singgah dinner kat Monroads...1st time makan kat situ..orang lain bagai nak rak dah gi kitorang baru hegeh2 nak pi...huhuu!

Dinner simple2 je buat mengisi perut memasing yang lapar amat lepas seharian jugak kat Penang...tersepit dalam giler2 punya jem buat kami lapo sesangat...

Makan2 sambil melayan live song lagik...best!






Mushroom soup + garlic bread buat anak dara dan teruna itu...

semestinya Black Pepper Chicken Chop kegemaran...

cuba2 ubi kayu rebus cicah kelapa parut + sambal...best gak layan ubi kayu rebus ni...nak2 pulak mmg time tu tgh hujan renyai2..tapi ubi kayu rebus ni keras sikit lah..!

sebelum tu breastfeed my little firas dulu...


minuman dah dasar2 gelas...makan nya belum lagi...dahaga sgt daku...ais pun bantai jugak haitu..tak tahan..!

firas baru bangun tido..dapat jugak tido seminit dua walau dalam keriuhan muzik...bengang rasa telinga nie hahaa..




Tapi tak puas lah makan haitu..kena terjah lagi sekali agak nya baru lah puas kut..!




14 comments:

cheqna said...

dah besar dah firas..=)

mamyharraz said...

paling menarik ubi kayu tu nyumssss pekena dgn kopi panas syok syok ;)

pipi firas geramnyaaa nah makcikyati *baling cium* khas utk bam bam fiyas ;)

LYAfrina said...

sdapnyer..ubi kayu pon ada??
menarikni...

~Siti Hajar~ said...

Kami yg dekat ni pun xsampai lg...huhu

Tp rata2 yg p mkn cakap xbpa ummppphhh la...btl ke fieza?

AnneRaini said...

alaaa..ubi rebus tu dh lama tak makan...harus gi cari ubi weekend ni..huhu

e k i n ♥ y u s r i said...

salam,

kak,saya nak tny....
out of topic
UniMOM Allegro Electric Breast Pump yg harga RM360 utk double pump tue,akak beli kat mane ea?
tq

email me
ekinrazman@gmail.com

|| NaFiRaa || said...

alahaiii.. tetiba teringin nak makan ubi kayu rebus jugak.. dah lah susah nak carik ubi kat shah alam nih.. sedapnye..makan panas2~

ieda said...

lama x makan western food tau fieza .. tgk nie terliuq lakk ;)

::NureeN:: said...

menu menarik.. nk terjah jgk :)

Azian Elias said...

amboii..menyusukan pun bantai ais and ubi kayu ye...

Alin Marlini said...

takut kembong firas nnt makan ubi kayu tu fiza..tapi ubi rebus mmg sedap :)

mamalieyna said...

best mkn luar camni sefamily kan..tp kena pastikan kantung si kecik penuh dl la..hehe~

firas dh besar, comel maintain~

Cho Zila said...

kalau makan begitu amat best...

aLyNnZ said...

duhhh..nmpk menyelerakan sungguh..firas tembam gedebab..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy