Friday, March 9, 2012

kamera punya hal dpt gak jenjalan Penang...






Salam...



 Jumaat lepas punya story...terpaksa amik half day semata dslr punya pasal...apa lahh problem nya kit lens aku dah takleh pakai...huhuu la jugak bila di kenang kan sebab baru je beli kan baru setahun jagung pakai...dah rusak pulak..! udah lerr nak dapat kan tu kemain parah lagi...haiyaa!

Dok mikir2 ade ke tak lagi warranty..kalo tak ado mmg kes parah jugak nie...mula lah gelabah semacam je...hahaa...malas nak mikir tu psl terus ngajak huby gi kedai yang beli haitu...nasib lah Penang aje...seberang jerr..


Fuhh..sampai2 je KOMTAR terus terkam kedai tu dulu..tak toleh mana2 dah..hihii...hurmm lega bila konfem ada warranty lagi 1 years...selamat duit ku..kukuii...

Sebab mode dah lega siap bleyy berposing kt dalam kedai tu...




nak cepat punya pasal..kendong je firas dalam baby carrier tu..nak stroller bagai kang lambat...haha


plan nak ke sana sini terus jem bila hujan turun mencurah curah dengan gila2 punya jem lagi..bantut feel nak jenjalan...rasa nya berjalan kaki lagi laju kot...huah huahh...apa lagi dlm kete keje nya mengepam firas je lahh...



Cuma sempat singgah butik Mom's Little Ones kat D'Plaza Mall Bayan Baru...ushar2 apa yang patut...nak shoping lebih2 bajet takde huahh redha..!


  

16 comments:

Myra Jay said...

Nasib baik ada warranty lagi, kalau tak melayang jugak la kan kak ;)

aLyNnZ said...

jao jew baby dah besar...sib baik still ada waranty..legaaa...

mamyharraz said...

nasib ada waranti taklah ralat..sbb baru lg pakai..

comel je firas pandang kamera :)

Izan Ishak said...

mujur masih dlm waranti kan kak...

alahai... pandai dah firas posing tgk kamera tu. suka tgk baju akak... cantik!

~Siti Hajar~ said...

Lega ada waranty kan fieza...

sekali tgk firas nmpk cam cowboy plk...cowboy nyotnyot nenen...hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

seb bek under warranty,
kalo tak angkat baru la cik kak..
heheheh.. =)

elok aje si firas duk dlm kendong tu..

Pepel BoNda AmaNi said...

hi firas encem..amoih pandai tengok camera....untie bonda loiikeee la..

kakcik said...

Mesti Firas rasa selesa sangat dapat menyusu dalam cuaca yang dingin tapi hangat dek dakapan ibunya. :)

Qhaifa Nur said...

kalau tidak sure kena beli yang baru...

comelnya mama gan anak..

maszmadi said...

betul tu kak fieza, nak dapat punya la susah kan, dah dapat kalu rosak.. huhu susah hati satu hal, susah poket satu hal... hehe

cheqna said...

sib baik waranty masih laku
kalau tak melayang duit...
tembamnya firas..

MamaYatie said...

pergh...nanges la kalo nak bayor/beli lain...huhu

ok la tu, 2 in 1..kdg2 kalo tak kerana sst kita tak smp la kat sst tmpt tu kan...DIA bijak merancang

Alin Marlini said...

hehehehe..mahal tu..

ieda said...

sib baik ada waranty kan dik .. kalau x haru gak ;)

amboi2 firasss .. sihat membesar .. semakin tembam .. semangat susu ibu nie .. geram lak .. bb nie kalau menyusukan tangan tuu aksi dia samee je kan .. fieza perasan tak .. ;)

ajumohit said...

syukurla ada warranty kan kakfiza, amboi firas pantang naik kete ye, nak melekat je hehehhehe

Ena said...

pantang yeh dek firas tu.. kemain lg dok melekat ngan mamanya... tanganye tu... hihihi

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy