Monday, March 26, 2012

resultnya negatif...hati ku telah berbunga kembali....







Salam....




Tak sempat nak wat entry pagi tadi...malas pun ye...datang2 opis terus melepak facebook @ group KIM...google sana sini...huhh sebok nau sekarang aku...matlamat datang keje dah jauh menyimpang...hehee...sesekali terlajak pastu undur balik buat keje...aci lah..!

Dari semalam lagi aku dok risau amat ni...'teman sejati' yang dah lama tak menjengah sejak preggy dan ada la sekali datang menjenguk bulan lepas...huhuu sadis la jugak...tanpa bersedia tetiba die muncul...orait la dah suratan takdir begitu...tapi bulan ni kala aku dok tunggu2...haihh tanak pulak ko datang ehh...cuak...mengada betoi!...

Melenggang la tadi pi farmasi mencarik 1 menda alah nie...takmo yang mahal...yang murah sudah..amik..RM6.00 pregnancy test...kemain debar di hati..menggigil2 tangan ni ha time nak test tu...

sekali result nya negatif..yeayyy...yabedabedooo!...aku tak pregnant wehh...syok nya..syok nya..hati ku kini berbunga kembali...






 berbunga2 sama seperti baju tuan tanah haini...sgt sesoai..!


sekerat je pic tuan tanah...tuan tanah sekarang pemalu sket orang nya...hak hakk!





16 comments:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

fuhhh selamat..larikkkkkk
aik tuan tanah pemalu? ada jerawat manis la tu..:-P:-P

mamyharraz said...

kita kt sini tgh tgg result positiv :") nak check takut kuciwa ;P tgg cik 'p' tak mai-mai sgt bertanda soalan disitu ;) huhu

♥cikmOt♥ said...

menakutkan kak...adehhh

MrS. F!zA said...

mimpi ngeri kalo positif eh..bru sangat..ekekkee

Zue AnnaLeeya said...

mau tak yabeda bedu...
firas kecik lagi tu wei....
hahaha.....

Qhaifa Nur said...

mesti berhati-hati nih...
jangan jadi macam saya dulu....tu yang anak berderet2 huk..huk..

|| NaFiRaa || said...

hahahaha... zura pon cuak kalo bab nih~ kekeke..

Qaseh Suhaida said...

hu huuu...mmg nervous habisss

Alin Marlini said...

hehehehe..kalau tak cian firas..belum puas manjer dah kena jg adik..hehehehe

ajumohit said...

Heheheh lega kan kak, kang x pasai si firas dapat Adik heheheh

cheqna said...

eceh pemalu..hahahaha
alau rezeki jangan ditolak kak =)
tapi kesian r firas lum puas bermanja dah dapat adik..=)

~Siti Hajar~ said...

Selamat yer Fieza...hehe

Fieza ceaser blh sampai 4 kan, stgh org 3 je, ikut nsb la tu kan..

psttt cantik baju..sempat lg tu...haha

Marsha~ said...

hahaha.. jgn happy sangat.... mana tau tak tepat bacaan tu.. akekeke

LYAfrina said...

mybe sbb fieza bf kot.. tu period x dtg kan.. sbb lya ada dgr org kata.. bf pon.. blh jd satu kaedah perancang..tp kna start berjaga-jaga..

comel sgt2 baju ni..

MamaYatie said...

wah..walaupun bf tp kalo cik P dah datang sekali consider subur dah tur..kena amik precaution..saya masa bf anak ke 2 lgsg cik p tak dtg..tup2 dah ada isi 4 bulan..huhu...rezeki..

Izan Ishak said...

kena lebih berjaga pasni ye kak fieza...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy