Friday, June 24, 2011

ehh....boleh ke preggy mommy berendam lama2 dalam air..| teka tekuk....





Salam...



Sesuai tak preggy mommy berendam lama2 dlm air...ehehehh soklan tak menahan...hahahh..time pregnant dulu2 berendam main air mmg tak penah arr....ehh boleh kan..tkde problem kann...kan...itu pun kalau jadi la plan nak pi waterpark Sabtu ni...nak pulak nanti en huby ku cancel kan last2 minit...huhuu...tkpe2 redha...

Insyaallah kalo tak panas sgt dan tak hujan...sure sampai sana...harghhh lama gile tak pi tempat mcm tu...sebelum pregnant lagi dah plan nak pi tapi asyik tak menjadi...ada je hal...nanti dah da baby payah pulak...lambat pulak nak tgu besor boleh kaki bagai...Irfan pun asyik dok gaduh je nak mandi...nak mandi sokmo...asyik berjanji je so sekarang adalah misi menunai kan janji pada anak2...sebab tak lama lagi nak kena masuk 'dogg' hehee...mana pun tak boleh pegi dahh nanti kan...hahaa alasan tak menahan...

So...agak2 korang la kan...kat mana aku nak pegi bermandi manda...tak jauh...dekat2 sini je...masih area utara...SILA TEKA DGN TEPAT DAN PANTAS....insyaallah kalau ada rezki ada ole2 pada 3 peneka yg bertuah...

Takmau pening2 kepala korang ku bagi 3 jawapan...pilih je yg mana satu...heheee...

1 - Bukit Merah Laketown Resort
2- The Carnival, Sungai Petani
3- Lost World Of Tambun, Ipoh

mana satu ehh...hahaaa...cepat ye...3 peneka yang cepat dan terpantas shj akan ku bwk balik ole2 dari sana...kalau pun aku tak jadi pegi tetap aku cari kan ole2 bagi yg tepat menjawab kat tempat mana kami punya plan Sabtu ni...ngeeee...






Plan kami ni belum terbocor pada sape2 pun lagi...cuma family je tahu..di FB pun non hado status di situ...selamat meneka and gud luck...!


GA Fieza79 akan ditutup 12.00 tghari ni...result akan diumum kan pada Isnin k...dan utk teka tekuk ni tarikh tutup sampai 3.00 ptg ni je...

 

22 comments:

Pn. Zana said...

nak teka

lost world of tambun. ipoh

:) take care ur self pegi sana yeer

NM02 said...

no. 3

Pepel BoNda AmaNi said...

bukit merah lake town resort.......
orang preggy boleh jerk berendam lama2...masa preggy paling baik buat xtvt berenang....

eB ezrin said...

1 - Bukit Merah Laketown Resort
boleh sbb eB wat ;p

ratusiput said...

tambun la... :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tambun la.. sbb best !..=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

No.2 kut..
The Carnival, Sungai Petani.. ;)

iduraz said...

ku pilih bukit merah kaletown resort

nureen said...

hhhmmmm... 3 3 utara nih.. mana 1 ya.. setiap tmpt ada keseronokkan tersendiri... nureen nk teka.......................................................... bukit merah lake town resort sbbnyerrr
1st - dekat ngan penang nih
2nd - lebih menarik dr dkt sg petani & lebih dekat dr lost world tambun, ipoh hehehe..
3rd - sbb nureen pon teringin tau nk mandi kat sana p ja tp x pernah mandi hehehe

mama tims said...

bagus swimming mmg baik tuk bby dan ibu..

jawapan : bukit merah laketown resort

Huda said...

bukit merah laketown resot rasenye kak :)

rATu kEBaYA said...

Pernah berendam kat pantai dan sungai masa tu peknen baru nak masuk 3 bulan.

wahida said...

The Carnival, Sg. Petani...

selamat bercuti fieza!!

Nurr Kasih said...

pi Lost World Of Tambun, Ipoh hehe. Take care sis :)

dinor's family said...

bleh ja ngandung brendam lama2..nak teka ckit ni...bukit merah la tptnya best n luas you...ptama n trakhir p dulu masa btunang tahun 1998 ooo..lama gila kn...la ni mst lbh meriah..

-Sara- said...

kak, boleh jee kite yg preggy ni berendam dlm air..klo ikotkan itu yg terbaik dan digalakkan..org putih klo preggy mmg berendam dlm air la activiti wajib dorg sbbnya mudahkan kita utk bersalin.. rasenye ade betolnya..

saya teka no.1 lah! :)

Zue AnnaLeeya said...

nak teka jgk...
no 2... the carnival sg petani..

munna said...

munna rasa bukit merah laketown resort

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak tau la leh ke tak berendam lama2..huhu sbb tak penah buat. betul tu kang ade bb lagi susah nk lalan lalan..ehehe

sy teka no. 1

mamalieyna said...

boleh je kot...eina dl first preggy time 7 bulan gitu, berendam lama dlm air sungai kt kg, best woo..hehe..

nak teka gak la...no.2~ ngee..

syariza09 said...

lost world of tambun. ipoh

kot2 la :)

betul tu, time2 lom meletup ni gi ler mana2 yg nk gi, selagi terlarat laa

~Siti Hajar~ said...

The Carnival Sg Petani..btl x..???

Km pun nk p The Carnival 7/7/2011 ni, nk berendam puas2...hehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy