Monday, June 27, 2011

Keputusan pemenang GA fieza79 dan...pemenang teka tekuk...

Salam...

Yeayyy...dah ada di tangan...cuma nak umum kan je ni...perhatian...perhatian...
Nak umum kan result GA dan Teka Tekuk...kira buat satu entry je la senang...jangan tersalah dan keliru pulak ye...




3 ketul FM ini milik....


sape ye...suspenss....

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^



Pemenang GA Fieza79 :


cabutan di buat secara telus ye...harap takde yg kecik hati ok...di minta bloggers di atas emel kan ke fieza_ja@yahoo.com.my nama dan address masing2 secepat mungkin...





**************************************************************




Dan....


Kepada 3 pemenang teka tekuk aku pada Jumaat baru ni....

Inilah jawapan nya :  The Carnival, Sungai Petani

memerlukan 3 peneka terpantas dan tepat shj iaitu...



Pemenang Teka Tekuk :






Tahniah pada korang ye...cuma ada beberapa blogger je meneka tepat The Carnival, Sungai Petani...tapi aku dah announce cuma pilih 3 yang terpantas...maaf ye pada yg dah meneka tepat tu...ampunn...!

mmg bijak...sebab nya kami memilih destinasi yg paling dekat dan tak memerlu kan bajet yang tinggi...lagipun Bukit Merah Laketown Resort dan Lost World Of Tambun aku dah penah pi...kalau ikut kan sana lagi best...tapi yang paling dekat ni aku tak penah pi lagi...nama je dekat 45 minit je sampai tapi tak tersampai sampai lagi...hehee tersampai jgk kami sabtu baru nie...

So kepada pemenang sila emel kan address masing2 di    fieza_ja@yahoo.com.my


Hadiah nya adalah....





keychain dari sana...

















25 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah kepada pemenang..kpd pengkalah cam den, cube lagi tahun depan aggagagaa

NM02 said...

hehehe... keychan gitar tu banyak kat umh ai... tak menang pun tak sentap... [ayat pujuk diri sendiri]

hahaha...

LYAfrina said...

tahniah....

rose..kita cuba lg lps ni...

nursalwa said...

ehhh seperti nama saya la disenarai pemenang tue.. tq kak fieza..

jap lg salwa email detail yea..

~aSHa~ said...

tahniah kepada pemenang...
asha kena cuba lagi ni

mamalieyna said...

teka betoi dah..tp lambat da..huu~

takpa next time hope ada rezki..hee~

congrate buat semua..n happy holiday buat fieza~ best tu... ^_^

ajumohit said...

alhamdulillah menang..akan saya emelkan details kt sis pehni

syariza09 said...

huhuhu...x dak rejeki..tgg GA Fieza yg lain pulak :)

ratusiput said...

wwwwwwwwwwwooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww...bestnyeeeeeeeeeeee........patutla tersedak2 je pagi ni..ehehe..nk dpt fm gupanye....nnti ratu email address ye...thanks fiza..... :) mmuuaahhh..mmmuuaahhh..

Zue AnnaLeeya said...

yehhuuuuu..... dpt keychain gitar....
bunyi gitar.... alalalala.....
tenkiu fieza..... akan emel sepantas kilat.... hehehe....

-Nureen- said...

tahniah2... x der rezqi nureen.. ;p

Nurr Kasih said...

tahniah kpd pemenang..semua adalah pemenang, tiada pengalah heheh.

Myra Jay said...

Tahniah pada semua pemenang bertuah.. :)

Nisa' Azman said...

congrats pd winnners sumer.. XP

~Siti Hajar~ said...

tahniah pd semua pemenang..

cheqna said...

tahniah kepada pemenang=)

~~*Lady Salwa*~~ said...

tahniah pada yg menang... ada jugak nama salwa tu... tapi org lain lak... kehkehkeh...

munna said...

tahniah buat semua pemenang....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah buat pemenang..
lily slh seorg dr nye..hehe..TQ.. :D

Ena said...

Tahniah pada pemenang.. :D

maszmadi said...

tahniah wat pemenang.....

♥MiZz-siHa♥ said...

tahniah pd pemenang..

wahida said...

yahuuuuuuuuuu!!! aku menang!! aku sayang bangat kat ko fieza!! yeeehaaaa!!
moga rezeki ko murah lagi pas ni..

aku email skang...

Dilla Ady said...

tahniah ye pada sume pemenang...alaaaa...cantiknye fm tuh!

|| NaFiRaa || said...

Tahniah buat semua pemenang!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy