Wednesday, June 15, 2011

Genting punya pasal sampai terlepas check up date...





Salam...



Dua hari menyepi kan diri selepas balik dari bercuti di genting...tuan tanah 'ter demam' hehee...boleh pulak balik je terus demam...puas hati la berseronok di kota keriangan sampai demam2 kan...punya seronok nya main salji dlm Snow World...sejuk sampai ke tulang hitam...sekali ku heret mak ayah aku masuk...kesian mak tak tahan sejuk kat dlm tu...tahan 15 minit je...terus keluar...hahaa kelakar sguh bila di ingat kan masa kat dlm tu...ralat la sebab takde bukti gambar...masa tu rasa mcm mahal je nak ambik gambar sekeping dua sampai RM 65.00...dah balik baru rasa menyesal...huhuu...walau dah ada kenangan gambar dgn kawan2 dulu  kat situ tapi yg ni dgn family kan...alahai...

Nak tau tak...tak sabar nak bercuti punya pasal sampai kan date utk check up pun aku bole terlepas pandang....haishhh...tak sedar langsung 12 Jun hari tu sepatut nya aku kena gi check up...padahal masa tu tgh seronok2 kat puncak sana...hahaa memalu kan sampai misi tepon kat umah...nasib baik tak kena marah...misi tu punya la gelak kan aku huhuu...sob..sob..


Nanti la ye aku story2 percutian pendek kami tu...sejak balik ni baru nak bukak blog...kamera pun belum terusik...pagi ni baru masuk opis...mood percutian masih terasa takde langsung mood nak keje...malass nyaa...




19 comments:

LYAfrina said...

NOK TGK GAMBO...

AnneRaini said...

Amboi mak buyung ni..kemain syok bercuti smpi lupe segala ye..hihihi..cepat2 letak gambar..

MrS. F!zA said...

alamak nape plk misi tu nak gelak?gelak sbb lupa ke gelak sbb smpt lg p genting..ekekeke

mama tims said...

waa..gi bcuti upanya...

NM02 said...

ai pun tgh kumpul mood balik lepas balik dari bercuti ni... hadoi..

Izan Ishak said...

akak...gi cuti2 genting rupanya ye. nnti jgn lupa tepek gambo byk 2 ye~

ajumohit said...

tak sabar nk tgk gmbr jalan2 kt genting...wah kak, sib bek misi tak marah kan..

ratusiput said...

tepek gambar cpt2 tau :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sini kalau tak pergi check up misi takde lak tipon.. huhuhuhu. bagus misi kat sana kan?? sy pun terlepas last month punya check up blm call klinik ambil appointment date baru utk this month. confirm kena bebel

zaidah said...

patutpun lama menyepi blog fiza nie...sakan bercuti lupa nak gie checkup...

~Siti Hajar~ said...

amboi pya xcited nk p bcuti sampai lupa date dating dgn doktor no..sekbek nurse call klu tak trs lupa per..

Cepat la boh gmbr p GH, xsabar nih..hehe

eB ezrin said...

hik3... x per janji hepi ;p

Ena said...

hehe..

nak tgk gambornye.... hihi

mamalieyna said...

mana gambar ni..tak sabar nak layan..hee~

haa tulah over excited la tuh, smpai lupa tarikh checkup...hee eina jumaat ni baru 1st checkup..

~izan~ said...

akka.nk gmbr...mesti meriah perjalanan dan percutian tu..

dinor's family said...

hu...xpenah smp genting dlm perancangan ...mana gamboq...

maszmadi said...

nak gambo! nak gambo!.. hehe

Myra Jay said...

Bestnyer dapat p bercuti.. :)
Myra tringin gak nak p.. :)


p/s : tak sabar nak tunggu GA akak, nak gak menang FM lagi..hehehe

Dilla Ady said...

ha ah la sayang tau fieza bile berjalan tapi tak amik gambar..bukan selalu kan kite gi sane...

takpe, len kali leh gi lagi ngan parents fieza..bawak baby skali..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy