Friday, June 24, 2011

Sport Day @ SKHT...





Salam....



Teka tekuk tadi sudah ada pemenang nya...tahniah kpd mereka2...tapi nama2 tu akan ku umum kan pada Isnin ni bersama dengan result GA ok...di harap bersabar ye...hehee


Ahad yg lepas di ada kan sukan Sekolah Kebangsaan Hi-Tech di mini Stadium Keladi....kakak terlibat dengan acara perbarisan je..tak masuk apa2 acara pun...so terpaksa la jugak berjemur kat sana semata nak support my Anis berkawat...

Panas jangan cakap la time tuu...mmg panas lip...lip...huhuu...kami lepak bawah pokok so teduh dan sejuk la sikit....




sebelum acara bermula...kami buat agenda kami dulu...hehee...Irfan time ni tak bape sihat...mengadu sakit pewot at last sampai muntah jgk la kat situ...haishh...


nasib baik la Irfan tak terlibat sama...kesian sgt tgk dia...asyik nak ajak balik je...nak tinggal kan kakak, kesian pulak...beria di suruh tgk dia berkawat...gagah jgk la tgu sekurang nya sampai selesai acara perbarisan...


sambil2 si abah melayan Irfan supaya dia lupa kan kejap rasa tak selesa die...


tgk tu mcm2 aksi melentok sana sini...tu dlm tak sihat tu...


selalu mama je menempek kat sini..kali ni bagi chance abah lak...



leka kejap dgn sakit pewot dia tuu...bkn apa tu pewot dah masuk angin sebab degil tanak bekfes...padan laa...


acara dah start...tu pasukan rumah Redang...rumah Anis la...berpakaian ala2 Doraemon...mmg kelakar tgk dorang...hehee Anis depan sebelah kanan sekali...


antara pasukan rumah yang lain...


mcm2 gelagat...dan meriah dgn mcm2 kaler...kretif siap ada maskot lg...


kesian tgk dorang berpanas...dah arr tengahari rembang masa tuu...tu pun ada 2-3 murid sampai pitam...kesian...lepas je acara ni kami decide balik terus sebab Irfan pun dah takleh tahan lagi..dah 2-3 kali muntah sepanjang time acara tuu...


tuan tanah inteprem jgk...sebelum gerak balik...



tgh sakit kepala ni sebab panas sgt...pheww mmg tak tahann...





18 comments:

Rtp Farra Arisha said...

ehmmm bestt jugak kan ada sport's day, mcm2 gelagat kita boleh tgk kat sana..:))

mamalieyna said...

comel je depa perbarisan pakai gitu..alaa tak nmpk muka kak anis la pakai topeng..hee~

♥MiZz-siHa♥ said...

creatif btl kan diorng nie..mcm2 pakaian yg diorng buat...

munna said...

teringat zaman sekolah dulu...suka sgt ikut perbarisan rumah sukan...

chekna @ mama ziyad said...

kelakar la pulak perbarisan pakai topeng doraemon..

Zue AnnaLeeya said...

mmg best support anak bersukan...
otometik jadik pom pom mommy... hahahaha....

syariza09 said...

alahai sian ngan irfan..mmg napak ketara dia x sihat, tu yg mengeliat sana sini

mmg kretip la pasukan2 sukan tu..tp yg best tgk pasukan doremon la...comel jer =)

~Siti Hajar~ said...

Patut la nmpk manja je irfan di ribaan abah tu, xsihat rupenyer..

Nk bt aktiviti luar pun xsanggup skrg ni, klu panas tu mmg panas terik & pedih kan..

nureen said...

cian irfan.. moga cepat sembuh ya.. skrg ni panas ujan x menentu.. skali skala jain sukan2 gini lapang jgk kan ;)

ajumohit said...

best tgk budak2 bersukan kan comel..sian irfan moga cepat sembuh ye...nk besar tu

MrS. F!zA said...

hihihihi..pasukan doraemon tu..lawak dan comel je tgk..gambar anis takde eh..

wahida said...

ala...tak nampak muka lak si anis tu berkawat...

Mama Gee said...

chomelnyaaa...tp tak nampak plak muka anis..patut mama ambek gambar dgn anis sekali :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

skang ni mmg musim panas yg amat!
bahaya gak tu kawad2 bagai..tu leh pitam. uik..sakit pewot tamo amek bekfes ye? tula..len kali amek bfast dulu k..:-)

maszmadi said...

wah siap ada maskot tu.. best best

Izan Ishak said...

comel plak umah sukan kakak anis pakai topeng doraemon tu. unik!!

siannya irfan...izan pun teringat masa muhaimin main bola sepak tadika 2 thn lepas...adik2 pun tgh tak sihat. muntah2.. last2 kami balik dulu, dia balik naik bas ngan cikgu n kawan2 dia.

eB ezrin said...

merenong jauh nmpk? :)

Rash said...

Salam~

uish xpenah lg tgk perbarisan kreatif mcm ni kt sekolah =) tp xnmpk anis sbb muke die jd doraemon ;p huhuhu

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy