Saturday, June 18, 2011

update peserta GA fieza79 | FM from Genting




Pheww...2nd GA fieza79 menyusul...lama nya ambik masa nak umum kan...




Since bergelar seorang blogger ni tak sah kalau pegi bercuti mana2 tak bawak balik ole2 utk kengkawan...wajib ada sebagai penghargaan buat kawan2 yg tak penah jemu singgah di sini...

Menjadi kemestian ku mengumpul FM di setiap destinasi percutian...kali ni lagi FM utk 3 orang yg bertuah ...so rajin2 la join GA ku yg simple je kali ni...nak mudah kan keje la kata kan...aku tak susah dan korang pun senang hati nak join kan hehee....

Mudah je...tak perlu buat entry khas...korang just tinggal kan komen penyertaan di comment box PENGUMUMAN GA FIEZA79 ok...di entry lain atau entry ini seboleh nya takkan diterima tau...takut terlepas pandang so nama korang tak tersenarai pulak nanti kan...

Layak disertai utk followers sedia ada dan followers baru....ingat hanya utk FOLLOWERS SAHAJA...


buat la ayat mcm ni di comment box PENGUMUMAN GA FIEZA79 ok...
 
NAK FM TUU.....

http://fieza79.blogspot.com/ (tinggal kan link korang)



Tarikh tutup penyertaan pada 30 June 2011...cabutan akan di buat oleh ku sendiri...

 So tu je...join tau..!


*******************************************************


So...ini la senarai peserta yg sempat aku update buat masa ni...akan terus di kemaskini sehingga ke tarikh akhir nanti ok...

Tqvm pada yg sudi join ni :

15 http://numikhai.blogspot.com ( belum follow pun...)
18 http://nanakimie.blogspot.com (belum follow pun..)
25 http://annurgiveaway.blogspot.com ( belum follow pun..)





10 comments:

ajumohit said...

hmmm nama ku tertera di atas..TQ kak..gud luck utk semua

nanakimie said...

sis, nana dah lama folow sis..

id : nanakimie

umialya said...

Ramainya yg join GA fieza.. good luck

Ena said...

ada tuuuu.. yeeeeeayyyy

asiah_najihah said...

nama asiah xde lagi lor..:(

juniza said...

sedih dah lama follow...

id;juniza

inasepi said...

ok dah follow

id:inasepi

leen said...

waduh...follow udah lama sis

ID:leen(pic feri penang)

Myra Jay said...

Yeay ada di no 6 :)
Harap2 ada tuah :)

tiefazatie said...

tq sis..ada dh nama ifa..44..moga ada tuah ifa..=)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy