Thursday, June 23, 2011

Last Part @ Genting Highlands...





Salam....



Wowee...sempat kami menyinggah di Strawberry Farm pulak lepas tu...hurmm masih ada masa lagi utk kami rushing ke KL...berjimba jimba dulu kat sini...bukan nak petik stroberi sgt just sekadar jalan2 cuci mata...niat nak cari FM utk kawan2 terlaksana...

Ikut kan kaki ni dah lenguh sgt nak berjalan jalan tapi tu la gigih jgk walaupun dah macam penguin je jalan nya hahaaa...

Jom layann gambar last percutian kami...




Siyes stroberi kat sini kurang segar berbanding yang di cameron highlands kan...saiz nya pun kecik2 je...tk best sebab tu decide jalan2 kat luar je takyah arr main petik stroberi...lagi baik beli yang dah di pack kan...RM10.00 je sebungkus...


muka siyes dah letih sgt tapi gagah jugak ni...



kakak je layan bergambar...yang lain2 berdesup hilang bila dah kat tempat shoping ni...hehe
sempat lagi...alahai ketara jerawat ku huhuu...asal nak jenjalan je mesti jerawat nak kena menempek di muka...benci...


ingat kan ada la pokok2 bunga ros yg segar2..malang nya takde..kalau tak mau nak di hangkut bwk balik...penangan Nora Elena kuikuii...

Apa yang sempat di beli...beberapa ketul FM, keropok cendawan, stroberi segar dan stoberi kering...lepas tu terus shoot ke KL...phewww...!




Sampai di KLIA pukul 6.30...itu pun tersesat berpusing patah balik sebab asyik tersalah ambik jalan...huhuu sob..sob...Group dorang kena berkumpul seawal 7.00 ptg...check in pukul 10.00 dan akan terbang 12.00 tgh malam...hurmm siyess aku jeless...bila ntah nak sempai ke Beijing pulak...

sempat la ronda kawasan...hahaa...bawak Irfan tgk kapal terbang...excited nak naik...huwaa...dia je yg belum penah naik flight...


mmg besorr gile MAS kat belakang Irfan tuu...penah naik yg kecik2 je...itu pun Air Asia je...tercipta satu lagi perjanjian mulut antara ku dan Irfan...suh bawa kan dia naik kapal terbang kata nya...huhuu nanti la sayang...yg dekat2 je boleh laa...


Selesai sudah story cuti cuti di Genting Highlands...






GA ku akan berakhir esok pukul 12.00 tgh ye...

25 comments:

Zue AnnaLeeya said...

haishhhh... bab berjalan, gagah jer mak buyung nih... jgn mare nooo... ekekekek....

sonot dgr org gi obesi... bila ntah dpt gi jgk... huhu...

mamyharraz said...

kt genting pun ada strawberi farm..
dah berkali2 kesana tak penah singgah situ..

nampak seri ibu mengandung :)

Dilla Ady said...

dilla ni yg dalam negara pun tak abih lagi round ni pulak yg ober de si nun..huhuhu

muke fieza yg penat tu baru teringat..ooo, pregnant..sbb slalu tgk fieza bergambar tersenyum jek sokmo...

NM02 said...

aaarr..... nasib baik sempat lagi nak join GA yu tu... tunggu!!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

X pernah lg sampai Strawberry Farm kat GH ni..
muka anis sejibik muka Fieza.. ;)

AnneRaini said...

kak fieza..naik flight dari penang ke kl...ok gak..ihihihi dpt irfan merasa..

dinor's family said...

la ada strawberry gak ke kat GH ni...bleh g ni tp bla nak smp ni...dah dkt2 pun xpnh smp hu..hu...

Huda said...

comel gambo akak kat ladang stawberry no :)

LYAfrina said...

kemain g irfan tu posing yer.. nk jadi pramugara ke nanti?? atau pilot???

ieda said...

baru tau kt GH pun ada strawbery farm.hehe...td tgk strawbery farm ingatkn kt CH, tgk lg skali,btl la tulis GH

MrS. F!zA said...

kfieza dh tk guna kitlens eh?gmbr genting semua guna 70-300 kan?

Mama Gee said...

jerawat pembawakan takpee...
i relaa je u...huhu

Fieza79 said...

@MrS. F!zA

pakai jgk kit lens yg indoor...outdoor baru guna lens berat tuu..

ajumohit said...

nak strawbery tu hehehe...geram tgk time dia masak ranum tu kan kan...

munna said...

munna pun tak pernah naik flight lagi....

Izan Ishak said...

tak kisahlah jerawat tu kak... seri ibu mengandung ttp terserlah~

syariza09 said...

pasni jgn lupa janji yg buat ngan irfan tu, nanti kalo dia igt, mesti dia tuntut

eB ezrin said...

jerawat penyeri tuh :)

~Siti Hajar~ said...

dlm xlarat2 pun fieza dah sampai byk tempat..hehe

skrg tiket flight dah murah, blh je klu nk bwk irfan nek flight, anytime...haha

r|nA @ ja|j|na said...

kalau bab berjalan kan, mmg gigihkan jugak, walaupon tak larat, hehehe..tp tulah, bile jalan jauh sikit, mulelah komplen penat..pastu, hubby pon malas dah nak bawak bini dia ni gi jalan, hukhuk..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

sakan betol berjalan no..esok dapat baby konpem ajak p berjalan jer hihi

Myra Jay said...

Kita ni pompuan kak kalau bab berjalan leteyh pun di gagah jugak kan.. :)

Beijing tu syorga membeli belah kak.. bestnyerrrr :>)

Bigdaddyz said...

teringat zaman-zaman muda dahulu ke sini...hehe

Anonymous said...

Autre point, depuis l'installation de HOH en Europe, la majeur partie des boutiques pinacle , conna卯t des probl猫mes de distribution relatif aux produits limit茅s . Il semblerait que le nouveau syst猫me informatique mis en place par Foot Locker/Nike pour g茅rer la distribution, ne permet plus aux petites boutiques comme Opium en France,Black Door en italie d'锚tre approvisionn茅 en s茅ries limit茅es. Cons茅quence directe : seul HOH peut maintenant distribuer les s茅ries limit茅es ! La situation est monopolistique et le consommateuramateur en p芒tit boutiques ind茅pendantes sp茅cialis茅es telles Opium ou Colette, ayant une r茅elle comp茅tence et un savoirfaire sur ces produits sp茅cifiques, n'y ont plus acc猫s.
ce que le judo peut apporter 脿 un enfant [url=http://www.chaussuresfootlockerpascher.com/]foot locker france[/url] Dos de cabillaud en cro没te d'herbes
Votre ami va se mettre 脿 bander et, encore une fois si l'anneau est bien de la taille adapt茅e,peu 脿 peu son sexe va se retrouver serr茅 par l'anneau. Pas de probl茅me si le tout est bien lubrifi茅, [url=http://www.chaussuresfootlockerpascher.com/]http://www.chaussuresfootlockerpascher.com/[/url]
L'enseigne pr茅voit d'ouvrir une dizaine de boutiques cette ann茅e, autant qu'en 2006.
For beginners, don put your stuff in a bin in Goodsprings. I would suggest storing your equipment temporarily in the Goodsprings Gas Station, or Victor shack. [url=http://www.chaussuresfootlockerpascher.com/]chaussuresfootlockerpascher.com/[/url]
Les d au Racing Club de Fontainebleau puis les cadets nationaux de Melun . Monaco qui le souffle Nice, puis l'op du genou tr jeune 17 ans et demi .

Anonymous said...

Hidden platform matches the toe shape and complements the heel, so you get the feeling you are wearing much lower heels. According the customers reviews it will be a great fit for all with narrow feet, otherwise it is recommended to go 1/2 size up. [url=http://www.flipflopsingaporesale.com/]fitflop sale[/url] There were a lot more characters in this book excluding Cusi and Chuto, but the two Indians made up most of the story.
Antiseptic and Anti-inflammatorySandalwood oil has antiseptic and anti-inflammatory properties that have made it a popular internal and external treatment in traditional and alternative medicine. Internally, sandalwood oil can aid in avoiding infection of esophageal ulcers, regulating the digestive tract, fighting urinary tract infections and easing inflammation in the nervous and circulatory systems.
A great gift for any serious player or fan, this officially licensed NFL(r) team bristle dart board from Imperial is a great way to show off your team spirit in a game room or office. The dartboard has an 18-in diameter and weighs 11 lbs. The team colors and logo adorn the dart board. [url=http://www.fitflopsuk-sale.com/]fitflop uk sale[/url] Over the course of two days
Fur bought from members of the Fur council Canada. This means the fur comes from Aboriginal trappers, mostly living in the reserves that hunt for the food and use the furs also in order to spill nothing. So there is no trapping just because of the furs.
The brand has still won many good graces of different classes, even some international super stars only dress it. For example, Victoria Beckham, Cameron Diaz, Julia Roberts and so on. Like Tiffany sign, Tiffany blue box, Christian Louboutin has it own particular sign as well, that is the red sole. [url=http://www.flipflopsingaporesale.com/]fitflop sale[/url] Birkenstock clogs Tokio from Leather in Black with a narrow insoleBUY NOW

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy