Monday, January 9, 2012

wedding 17 disember yang lepas...dah suam tapi nak update gak..!







Salam...







Story wedding adik ku masih tertangguh tak habis2 lagi..masih berhutang entry...dalam minggu ni nak buat entry laju2...lately ni asyik berselang hari keluar entry...nampak sangat tuan blog makin malas nak update...jadi malas sebab bizi memanjang...nak buat tu nak buat ni...tak menang tangan...orang lain yang beranak kecik boleh jerr...blog ter update setiap hari...huhuhh!

Jom kita layan piccas laju2...





~ penganten sampai seiring dengan paluan kompang..meriah..!~

~ terkejar kejar aku capture pic penganten...huhuu baru lepas hidang kan lauk penganten..terus penganten lelaki sampai..tu yang tak terkejar tu...jadi kelam kabut...huhu~

~ laju je langkah penganten ni....aku bising2 bunyi2 gak suh slow n setady ckit..hehee!~

~ bersanding jua adik dan adik iparku...tahniah..!~


~ ishh...semalaman tak nyempat sembang kot...atas pelamin pun bole...emm penganten zaman sekarang...~

~ berseri seri wajah kedua nya di hari bahagia meka...~

~letih bersanding...santap la pulak...hurmm lapar2...~

~ tumpang makan sekali di meja penganten..huhuu kakak penganten baru nak santap...sebok kemain langkah haitu...~

~ nyumm..nyumm...sate udang tu buat ku tergoda...ishh baru lepas pantang...huhuu..~

~ penganten makan nya cikit..buat syarat jerr...hati udah bahagia..lalaaa...mana da lapar lagi dah..ekekekk..~

~sedap nyerr...~

~bila anak2 tengok mama dorang baek punya makan di meja penganten mula lah jeles kemain...ni masing2 dok menyuap nasi ke mulut anak masing2...~


~ penganten nya dah habis santap...kakak penganten tak habis2 lagi..hishh memalukan hahaah!~

~beralih ke meja potong kek..acara memotong kek sedang bermula..~


~ kek 3 tingkat nyerr comel je..~




~mengagih agih kan kek pada tetamu pihak lelaki..~

~yang ni biar la kakak penganten yang buat kan...sambil potong leh sambil menyuap ke mulut hehee..!~



* selesai jugak majlis pada haritu...alhamdulillah...moga kedua nya kekal berbahagia hingga ke hujung nyawa..amin..!


entry kakak2 penganten bergedik atas pelamin selepas ini yaa...ehemm macam biasa la...gedik sokmo..!



17 comments:

pnsusu said...

warna merah hitam mmg cantik,,,,,,suka tengok

ajumohit said...

wahhh canteknya tema dema hitam merah!!! rasa nak naik pelamin skalik la kak fieza hahahahhaha

Hanis Azla said...

pengantin dengan kakak pengantin sama2 berserinya..

Izan Ishak said...

cantik berseri2 pasangan pengantinnya kak fieza. moga2 mereka kekal bahagia hingga ke akhir hayat ye!

akak pun tak kurang hebatnya... glemer juga jadi kakak pengantin ye...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Berseri2 wajah pengantin..
Nice kaler..hitam putih..^^

ieda said...

merah hitam nie memang mengancam lah dikk .. geram tgk ..
bila lama2 tgk mengaummm ekeke ;)

Zue AnnaLeeya said...

merahnya makngah....
tp mmg cantik klu itam merah nih kan????

pengantin jln laju2 tuh sbb panas lorr.....hehehe

Imah Dinor said...

meriah la warna merah hitam...harus la feeza kita gediq2....bg nampak kembali muda gitu....hu....

Ena said...

cantik nye color merah hitam ni.. suka tengok...

maszmadi said...

wow!!! meriahnyer..... best best

LYAfrina said...

comelnyer bju pgantin.. serius..tiap kali tgk bju pgntin skarang..tringin sgt nk pakai.. he3

eB ezrin said...

canteknyer baju pengantin :)

|| NaFiRaa || said...

fiza.. canteknye baju adik fiza pakai tuh~ warna cantek.. hiasan baju cantek..tuan yang pakai pon cantek..:)

etiey.com said...

bajunya mmg superb!!! menyerlah hitam merah kan...

kak jom jenguk sini, baru berjinak jinak ni kak... banyak baju baby

promosi pembukaan!

http://www.etiey.com/2012/01/babykids-stuff-promosi-lowest-price.html

syariza09 said...

kakak pengantin makan bertambah tak..meja pengantin kan banyak lauk sedap2...hehehe

Qaseh Suhaida said...

cantik bj pengantin perempuan tuuu...suka sgt2 merah+hitam mmg terbaikk

~izan~ said...

izan mmg suka baju tu..cantik la kak..tambah2 dgn seri pengantin bagai..mmg kena je =)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy