Friday, January 27, 2012

Blossom Farm firas...







Salam...


Punya lah excited semalam bila parcel yang di tunggu2 dah selamat sampai...bila dah dapat tu tak menyabar pulak nak bukak tengok isi nya..hehee...sekarang tengah meroyan soping online...mana je bekenan di mata ni harus rembat...terutama barang dak kecik tu..hee suka..!


Okeh dah selamat pasang dan selamat di guna pakai si dak kecik tu...anak takpe2..mama nya terlebih teruja...ekekekk!









best tak..best tak...heheee! 
'Blossom Farm' nama nya...

si kecik itu sudah merasmi kan semalam....

wahhh..seronok je die bila di letak kat situ...lalaa!

uuhh...ekkk...apa pun tidak bila berada kat dalam tu...suka ye hadiah mama ni...heee

yeayyy...saya suka...saya suka..! ima aceh mama...

macam biasa la si mama snap bertalu talu bila dah anak selamba rileks je melepak...

moga firas jangan meraung2 lagi ye...sedap ooo dok atas ni...sekali mama pun rasa nak duduk kwang kwangg....ngeee...



pagi ni abah cuti drive kan utk mama...dapat la riba kan firas on the way nak pi umah tok...
sekali pakai kan stripe hand kat tgn firas pagi ni free gift pembelian blossom farm ni...

Kepada yang berminat boleh dapat kan dari kawan blogger kita jugak ni...cik etiey
sure ada yang kenal die kan...tqvm etiey...! 

so boleh lah tengok kat album FB die...klik http://www.facebook.com/babykidsstuffmyeec
boleh jugak terus ke SINI




26 comments:

AnneRaini said...

amboi firas dapat menan baru ye...syokler sbb mama kamu giler membeli..hehehe

kak comella benda alah ni...

:: Mrs.Eady :: said...

seruis..nmpk enak & nyaman jek bantal ni :D

Huda said...

suka firas dpt hadiah dr mama :)

Masya said...

ala tomey²nya dia...

Aleeya (Yaya) said...

sdp dia melepak atas tmpt empuk tu eyh..hehehe

ratusiput said...

skang kalau shopping online lg best kan sbb kdg2 yg jual online ni lg menarik dr yg jual kat luar tu.em tak jeles ke abg ngan kakak tu... :)

Qhaifa Nur said...

senang shopping kat online ni....
berkenan pulak blossom farm firas tu...

maszmadi said...

sukenyer firas dok dalam farm tu yerk.. auntie nak join gak arr.. bleh?

mamyharraz said...

comelnya hadiah mama utk firas lepas ni boleh firas santai2 kt dalam tu ;)

myEEcollection (babykids stuff) said...

kak fieza... tqvm! comel sgt... suka la firas tu kan... senang kan. saya tgok adik ipar pun kemana pergi dia angkut jer blossom farm ni...

kak fiza tq again... nanti shoping ag erk.. hehheheheh !!!

eB ezrin said...

eeeeeeeeee mmg comel ar fieza, kalo la eB ader rezki lagi nih, nk satuuuuuuuuuuuuuuu... tapi yg paling menyomelkan musti la si firaz kan? :)

~Siti Hajar~ said...

Ada bb mmg gila tgk brg2 dorg ni Fieza, sy rs klu ada bb pun jd cam fieza gak, hbs duit kat bb je...hehe

Anak dh besar xbyk kita blh bt pilihan sbb dorg suka pilih sndiri lg...huhu

::NureeN:: said...

mmg nmpk santai la firas... comel nak jgk heheee :)

mamalieyna said...

comelnye....suka3x..jgn ada yang berjangkit gila soping online sudah...bahaya org ada anak kecik ni..ihiks.. =P

Qaseh Suhaida said...

seronoknyee firas dpt baring atas tilam blossom yg empuk dan enak bangat tuu

wahida said...

nampak syok je dia duk dlm tu nok...mmg empuk gamaknya tu...

comel la firas ni...

munna said...

AMBOI2 FIRAS...STEADY JE DIA DUDUK KAT SITU YE...

Izan Ishak said...

comellah kak si comel firas dok dalam tu... bukan main selesa lagi sampai tak berbunyi gamaknya...

ajumohit said...

Comelnya firas!!! Very the gebu gitu, tenggelam Tilam tu bila firas baring atasnya hihi, cute sgt!!!

Hanis Azla said...

geram dengan barangan baby yg online.. geram dengan si comel firas tu juga..

LYAfrina said...

woww..comelnyer... time kecik2 ni la nk shopping byk brg baby y canik2 kan..smua naik geram kan..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

shomel la blossom farm firas ni..
kl auntie beli ni, sure kak alya lelebih ni..
heheheh.. ntah2 die yg duk tido situ.. ;-p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye..
Nampak selesa jer Firas dok atas tu..^_^

Ena said...

cutenyer.... cute sangat..

MrS. F!zA said...

menarik lah..mmg nmpk comfort je..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

sy takleh nak beli sbb umahmakin sempit ngan brg2.huhuhu

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy