Wednesday, January 25, 2012

jenjalan melihat dunia baru...!






Salam...



Bahagia nya cuti 4 hari...jadi takde mood hari ni datang keje...teringat2 weekend kami yang happening...walaupun sekadar cuti2 di umah aje...tetap happening..ada lah jugak aktiviti jenjalan tapi dekat2 je...sekadar bertawaf shoping complex cuci mata dan ala kadar cuci wallet jugak..hehee..!


Tepekan piccas weekend kitorang last week..weekend sebelum Gong Xi Fa Chai...ronda2 Penang bawak firas melihat dunia...wowee!








syayanggg dak tecik ni...
jadi tak sabar menunggu hujung minggu..nak cium2 sepanjang hari...hee!

si anak selamba jerr...si mama pulak yang berlebihan sengihh...hehee

adoii...panas mama...agak2 la...oouchhh..!


singgahan di pantai seagate...lepas puas meronda queensbay...
 
lepak kejap je kat sini...posing2..
sebab dah lama tak begambar anak beranak...

masa berlalu begitu pantas...kami sudah pun berempat dalam piccas...hehe

tenang bila dia berada dalam pelukan..ooppstt..!


pujaan hati ku...oouchh!

semestinya anak abah...kalo tengah meragam dan meraung2...pass kan kat abah sure terdiam dia...owwhhh sangat tak aci...huhuhh

takpa lah...anak abah pun..
sekurangnya ringan sikit beban mama memujuk rayu...huhu...ayat nak sedap kan hati...


see...dalam byk2 gambar susah sangat nak dapat kan pic firas senyum ke sengih ke...
haishh anti kamera ke ape ni..? padahal kalo di agah mengekek je...

muka tak puas hati...nak start 'enjin' la tuh...huhu..  :-(



Till then.. :-))

13 comments:

Imah Dinor said...

alo..lo..lo....comelnya firas...sama la anak2 imah pun klu meragam ayah dia yg pandai pujuk...

ajumohit said...

comelnya firas, menjadi kesayangan abah dan kakak, abangnya...gomol dia heheheheh

@e_da said...

bebetul CNY year ni kak.. anak beranak pakai merah.. comel la kakak bertudung..

cheqna said...

sweet plak kakak pakai tudung =)

Hanis Azla said...

comelnya firas.. patutlah mama dia asyik nak cium2 aje..

~aSHa~ said...

dah makin bambam dan si firas...tgk perut dan dagu nye

eB ezrin said...

alahai....
swettnyer... meronta2 hati ini nk bb lagi. huk3

mamalieyna said...

alolo..comel betul! terasa tak sabar nak habiskan pantang, nak jenjln juge..hehe~

munna said...

wah... happy family.....

maszmadi said...

eee nak gomol firas jugak bleh x?... geramnyer...

::NureeN:: said...

dh nmpk cikit2 muka abg irfan :)

einn ayie said...

salam....tahniah dan semoag bahagia dengan kehadiran org baru....intan dh lama tak melawat blog akak kan....

ieda said...

wah2 .. suke tgk pic2 nie
tergambar kegembiraaan nye dik .. ;)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy