Wednesday, January 4, 2012

'stylo mama' yang menggoda...







Salam....




 Tajuk memang takleh blahh kawan2...redha jela entry diam2 rabu haini kehh...


hurmm...semalam selamat sudah Anis dan Irfan masuk kelas baru masing2 untuk tahun 2012 nie...terpaksa ambik cuti semalam untuk urus kan apa yang patut...


Berbalik pada tajuk...semenjak ni aku pantang tengok storage bottle yang cute2...sure nak rembat buat koleksi apalagi bagi memenuhi keperluan stok susu firas...hehee untung susu pun agak meriah so sentiasa terpenuh la botol2 yang ada...alhamdulillahh...










~ botol  'stylo mama' yang menggoda...penutup botol yang pink kaler tu buat ku tergoda...almaklum la peminat pink kaler katakann...apa saja yang pink memang sangat menawan ok...nak2 sekarang adalah musim gian membeli storage botol..kalo boleh nak beli more n more...

Antara koleksi yang ada sekarang brand 'Autumn'...'Jingle Jungle'...and yang terbaru ni 'stylo mama'...ni pun tengah tunggu parcel sampai...rembat lagi storage botol brand MLO (mom's little precious) plak (aku nak publish lagi kat sini wehh ngeeee)...yuppss...yang penting botol2 tu suma bebas BPA...!




Patut nya aku sambung story n piccas wedding adik ku yang masih bersambung sambung..tapi alahai malas pulak nak mengadap piccas yang berlambak tu...masa capture tak sedar bertalu talu...bila dah transfer mak aii naik juling biji mata...aiyaakk!

26 comments:

mamashikin said...

tu la tajuk entri gempak..ingat apa la td..hehe..
bagus nya kak fiza kan..murah rezeki, susu banyak..

::NureeN:: said...

alhamdulillah... mana nk cr yg jenis plastic beg tue fieza.. sng nk simpan

Myra Jay said...

Nama botol kemain lagi Stylo mama..hehee..

Ingatkan akak tadi yang stylo... ;)

~Siti Hajar~ said...

ingatkan utk gegirl je pink, ni boboy pun dpt pink, xleh bt apa la kan sbb mamanya sendiri peminat pink...hehe

Syoknyer susu tgh meriah, trskan usaha gigihmu fieza, untung bb..

♥cikmOt♥ said...

cantik ar kak botolnya...leh tau akak beli kat web mana...

Dilla Ady said...

tapi mmg fieza stylo mama ape...stylo jek sentiasa..

ni brand botol baru ye...takde lagi dilla jumpe kt kluang ni...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

memang stylolah..cute jer..pink.. :)

Zue AnnaLeeya said...

ewahhhh... stylo kemain... hehehe

Izan Ishak said...

wahhh..ingatkan tadi gambar2 akak yg jadi stylo mama... storage bottle rupanya.

cute2 camni kenalah rembat byk2 kak...

munna said...

bagusnya fieza ... mmg bagus utk anak ni bagi susu badan sepenuhnya

ieda said...

aah lah dikkk
sgt2 styloo dengan warna pink tuu cute jeee .. banyak stok susu x per dikk ;)

maszmadi said...

ooo ingat pic kak fieza... hehe tipah tertipu la pulak..

LYAfrina said...

seronok tgk.. semangat je fieza ni.. bagus2...

Cho Zila said...

memang stylo... pink best kan.. selamat menstorage..

mamalieyna said...

meriah susu fieza eh..eina mendukacitakan..sama kes cam si abnag dulu..huu~ redha' tokleh ber BF tegar..huu~

apapun comel botol2 tu..^_^

zaidah said...

comelnyer botol2 tu.....jadik ibu BF tegarlah nie...tahniah fiza...

~aSHa~ said...

comelnye botol..jeles tgk org sampai tak cukup botol nak simpan susu..

asha punye berlebih2 botol...beli 2 set jer....dah ler tu yg plastik storage pun masih ada lagi..bayangkan la..stok tak bape byk sgt..jeles jeles.

Dalila Hamid said...

sungguh stylo pink!

ajumohit said...

Mmg stylo ebm storage ni kak, samalah Kita peminat finky eh pinky heheheh, Wahhhh Bertambahlah stok firas ye chaiyok2!!!

Ena said...

krn tajuk la ramai yg berpusu2 datang sini kak.. heheh.. bila la turn ena ni..uhuhu.. wishlist yg masih di bawa selagi tak tertunai.. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

saya dulu 8 bulan je dapat menyusukan anak sbb sakit belakang...mmm..teruskan usaha ye..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantik la botol tu, kita untuk 2nd baby nanti nak fully BF gak, azam tu

Alin Marlini said...

memang cute...sib baik anak dah besar

|| NaFiRaa || said...

banyaknye beli botol.. mesti banyak stok susu firas nih..

MamaYatie said...

hoho...jenama rupanya..ingat apa tadi

Anonymous said...

http://technologiesuae.com/#pill xanax side effects heart - order xanax by mail

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy