Wednesday, January 11, 2012

wedding sebelah pihak lelaki pula...






Salam....


 Last entry pasal wedding 17 Disember lepas...Bertandang ke rumah pengantin lelaki pada 18 Disember dengan bertema kan biru...Tengahari baru kami bertolak dari rumah...tawakal aku mengusung firas...yela seperti yang aku gitau sebelum ni mood firas tak baik sangat...huhuu..


Sebelum rombongan pihak lelaki datang pengantin berposing dulu atas pelamin yang belum pun diroboh kan...hahaa...tunggu masa pihak penaja datang ambik semula barang2 suma...



~tema biru untuk haritu...~

~tapi...kakak nya tema hitam ok...sebab hitam itu menawan..!~

~seiras sgt ke muka kami..takde la sangat kan...?~

~dengan kakak ku yang mengancam tersayang...baju kami sama brand tapi beli di butik lain2...kebetulan sebenar nya...! ~


~ aku kata die mengancam...sebab....aku rasa terancam...hakhakk...!~

~hanya la kami 3 beradik...susah senang sakit derita kami bertiga ni jela...huhuukk..~

~sama je peel...bab2 posing memang tak bley blah ok..~

~satu family tapi ada 2-3 orang tak masuk nihh..ntah ke mana pegi nya...~

~penganten bersama mak ayah untuk kali terakhir pada hari tu...nak kena bermalam umah mertua la plak malam tu kan...huwaaa..~

~ ni kami dah sampai sana..baru lepas makan...makanan memang best ahh..sebab ada daging rebus cicah air asam..nyumm..nyumm sangat sedapp...thanx pada family pihak pengantin lelaki yang melayan kami dengan baik pada hari tu...nasib baik la firas ada yang nak tolong jaga kan sementara aku nak menyantap...hehee..~

~di meja hidangan pengantin..perut dah kenyang..tapi gatal2 usik makanan yang tak habis kat situ hahaa...~

~ adik kami di hari bahagia nya...wajah berseri seri...~

~ yang ni...? tak bley blah ok...hehee...~

~posing2...~

~ kami dah nak bertolak balik...tinggal lah adik kami di sana...~



~ kena buat rajin la malam tu cuci pinggan mangkuk hehee..apa pun 'Selamat Pengantin Baru' buat mereka...!~



* selesai sudah entry pasal kawen...lega arghh takde berhutang entry lagi...jomm nak gi buat keje..keje..!~

22 comments:

~izan~ said...

baju ni pun cantik kak! mmg berseri2 pengantin baru tu...dark turquoise ke kaler camtu ek? tp mmg cantik betul kak..dgn kemeriahan adik beradik yg comel2 belaka!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik baju pengantin..
wajah pengantin pun berseri2.. ^^

mamashikin said...

muka kak fiza ngn pengantin tak seiras tp kalo ngn kakak seiras..sama sgt..tertukar pulak..dua2 gojes..

Myra Jay said...

3 beradik yang GOJES :)

Apapun Selamat Pengantin Baru, cantik baju pengantin, sama kaler masa myra dulu kenduri sebelah laki :)

mama tim said...

fieza ramai adik badik pompuan ek..ada la iras sket muka tu..
cantek pengantin..selamat pengantin baru..

Izan Ishak said...

suka tgk wajah pasangan pengantin yg berseri2 tu kak... ditambah lagi kakak2 pengantin yang sama2 mengancam ...

fieda said...

tahniah pada pengantin..comel..

Munnafendy said...

cantik baju pengantin!
suke color tu..hihi

Imah Dinor said...

selamat pengantin baru...3bradik 3seiras tp ada pesamaan ....

maszmadi said...

erm...kalu kat kedai kita nak cakap kaler biru apa ni yerk kak fieza... cantik

~Siti Hajar~ said...

3 beradik comel2 belaka, tp fieza la dpt no 1, nmpk cam yg bongsu pun ado..hehe

Cantik baju pengantin,jarang pengantin pakai kaler gitu, lain dr yg lain..

Ena said...

pelamin nye still merah yeh.. heheh..

eMMe said...

make up pengantin cantek sgt... saya suka tgk, naik seri pengantin, selamat pengantin baru, n selamat dpt adik ipar ye kak fieza...

ieda said...

warna dirumah pengantin lelaki nie cantik lah dik
combination dengan hitam yg kena sgt2 ..
ermm pelamin sama tema ngan rumah perempuan ye .. cantik ! ;)

eB ezrin said...

aduh, sumer baju2 pengantin mmg cantek la. suker2 la :)

|| NaFiRaa || said...

sesekali pandang muka anis..ade iras cam muka kakak fiza.. hehehe..

::NureeN:: said...

berseri2 pengantin baru.. :)

ajumohit said...

Suke tgk pengntin baru ni, berserk ditambah dengan persalinan Dan pelamin yg cun!!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

seri pengantin! terserlah kan kak? hehe..

Nia said...

perghh..lawa la kak baju adik akak tu! orgnya pun lawa (mcm akaknya jgk..hehe), sesuai sgt pakai warna turqoise tu!

LYAfrina said...

awww...comelnyer baju..kaler biru..suka sgt gk.

aLyNnZ said...

Canteek ler bj pengantin adik fieza..selamat dah menjadi isteri org..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy