Wednesday, January 18, 2012

hari ni 18 haribulan...genap die 3 bulan...





Salam...



Lagi tak cukup setahun umur nya...pasti tiap 18 haribulan adalah tarikh lahir nya...hari ni genap usia si manja syomel ku 3 bulan...alahai sekejap je rasa dah 3 bulan...seperti baru semalam melahir kan orang baru tuu kan...





~ makin bambam...makin panjang akal...makin pandai mengamuk2..huhu! ~

 
~ kecik2 dah pandai amuk nie...menggelabah tok die dengan perangai yang 'baik' nau nih...hehee~

~ lepas mengamuk bleyy buat muka tak bersalah jerr...gerrrr...!~

~ satu umah jadi huru hara di buat nya..!~

~ time nak capture2...bleyy plak dia nak terlelap...mama usik2 sampai tak senang nak lelapkan mata! ~

~ bukan selalu firas mood baik camni...~


~ bagus mood dia haritu...nak beralih bulan kot...harap2 pasni perangai pun bertukar la ye...~

 
~ bambam...bikin mama geyamm..!~

~ baik2 je tau sayaangg...~




Heppy birthday yang ke-3mo wahai firas ku sayang...budak tecik ni telah menjadi kan aku supermom tau...tak sabar mama nak dapat kan BF degree!





Mintak tolong vote yang ni pulak..bleyy...haishh tgh giler contest..!


FISRT STEP : 




SECOND STEP :


LIKE MY PIC - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=297558156963195&set=pu.232081173510894&type=1&theater




thnx all..!






19 comments:

Ena said...

alalala... comel betul lah firas ni.. nak cayam cayam sikit.. eh! jauh la pulak.. ish.. geram nye..

Hilmirda Daud said...

comelnye....

cheqna said...

tak sabar nak ada baby sendiri
hehehehe

::NureeN:: said...

kejap jer rasanya dah 3bln yerr firas... :)

~Siti Hajar~ said...

makin bambam tu yg geram!

vote supermom!

HALAMANKU said...

SAlam Kak Fiezacute.. makin tomei firasni.. sekejap jek dah besar.. bila nak snap pic. mama cute lak.. he eh he suker tgk he he

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fieza..semoga sihat selalu yer.lama k.atie xsinggah ke sini.Firas pon dah makin bambam & panjg akalnya yer..hihi

maszmadi said...

wah firas dah pandai posing cam mama dia.... hehe

~izan~ said...

alolo..meh nk cayang n muah cikit. geramnya tgk!

semoga firas terus membesar dgn sihat ...

~aSHa~ said...

bambam nye dia..kenyang susu ibu yer firas.....pandai tgk kamera lak tu...mmg pandai posing mcm mama dia...

mamalieyna said...

3 bulan dah?..kejap je kan...makin tembam dan bertmbh geram org nengoknye..comel!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comel..
happy 3month Firas..moga membesar bagai juara.. ^_^

ieda said...

eppy bday buat firas sayang !! ..
be gud boy
x lama layie dia mula lahh melasak
kena siap2 lah fieza .. ;)

Qaseh Suhaida said...

mmg makin bam bam & comey si firas ni...geram tau

rATu kEBaYA said...

makin tembam firash ni..

fieda said...

ala tembamnya..geram tengok..
dah like gambor tu..

Qhaifa Nur said...

memang x puas tengok budak comel ni...

eB ezrin said...

comel cam auntie eB kan? hik3.

LYAfrina said...

comelnyer dia... sekejap jer.. dh 3 bulan.. tup..tup..nnti dh umur sethn.

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy