Tuesday, January 31, 2012

photoshoot...






Salam...



Kembali berphotoshoot...lama jugak kan tak berposing posing sejak lepas bersalin dan berpantang...satu...masa tak mengizin kan...kedua firas kurang gemar berjalan jalan...apalagi nak berphotoshoot...cuma sejak beralih bulan ni je firas nampak ok sikit dari sebelum ni...takde la meragam sangat...

On the way kitorang nak gi window shoping masa cuti CNY aritu...request huby suh singgah Taman Hi-Tech...mengidam pulak si mama ni nak berposing bergedik gedik...hehee

Layan pic dengan si montel 3 bulan  tu...check up baru ni berat dah 6.3kg tu...kembang dan berbunga bunga hati ni melihat progress anak...sihat membesar dengan susu ibu sahaja...








stim je mata firas... :-)

suka plk tengok muka irfan gitu...
dah lama kan tak citer pasal irfan...lagipun irfan dah low profile skang...hehe
asal di ajak begambar je jenuh lerr mama ni terjerit jerit macam tarzan..!

mama lelebeyy..!


hahaa...dia dah mula daahh..!

anak dara nan sorang...merangkap babysitter ku jugak...
di tangan tak penah lepas dengan kain napkin adik...hehe!

anak teruna yang ini dah jadi abang tapi belum sesuai di mahkota kan sebagai abang...
rasa nya makin manja dan melampau ada lerr..
ayun..ayun...terlepas kangg...!

si bambam tu dah mula rimass...!


oouchh....kena lambung sesaja...

suka pic ni..



walau exclusive BF...tetap menten anggun ngeee...
sekali anak nangeh terus selak baju...for direct feeding...
weekend adalah hari tanpa botol..heheee!

anak abah...ramai yang cakap iras2 huby...ye lah tuu...





hehee...dah lama tak posing secara solo...ehehh


eeeyyy...kecik2 dah pandai buat muka...



hadoi...makin tembam kan...hari2 kena cubit dak kecik ni..sebab geramm...hehee

tak dapat jugak masuk berlima...tripod non hado...

ala..laa..laaa!



Banyak kan piccas...tepek suma yang ada..!
Daa...!


31 comments:

Masya said...

comeyy jer akak kan.. wlaupun dah anak 3... baby pun ok jer x meragam..

cheqna said...

besh je...
suke la tengok =)

Imah Dinor said...

geramnya tgk firas tembam sgt....btuah le si firas mmbesar dgn susu ibu jer...maknya pu makin beseri2....

~aSHa~ said...

mama vogue ni...firas mmg bambam...lebih kurang si darwisy masa 3 bulan...6 kilo lebih...

@e_da said...

akak maintain je badan slim anak 3 hihi

~izan~ said...

akak! dah ada anak 3 pun still cute tau.jeles ni!

gmbr akak lambung firas tu sweet la..hepi tgk gmbr family akak =)

mamalieyna said...

maintain...hehe~

suka ;pic last tu. sweet...

rambut firas mcm arif dl, halus2..lambt tumbuh~

Izan Ishak said...

alololo....semuanya comey2 belaka kak... seronok akak dah ada anak dara besar. jadi baby sitter ye...

akak ni... buat izan jeles je sbb maintain gojes gitu!!!

AnneRaini said...

amboi kak fieza, betul2 lepas gian ni..hihihi

kak, firas mmg sebijik dgn muke asben kak fiezalah...

::NureeN:: said...

berjimba2 gini hirup udara segar best kan :)

~Siti Hajar~ said...

mood nk PS sudah mari ka Fieza...hehe

Ada model baru lg si Firas, kasi dia galmer kat blog ni...hehe

Btl la Fieza, Irfan & Firas seiras ayah dorg...

~aSHa~ said...

.........

ooo selama ni sha la salah pemahaman ttg maksud EBM...ehehehehe...maklum la jarang membaca ni...fyi...tgh bersedih..terpaksa belikan isomil tuk anak..sbb stok susu dah habis...sob sob sob sedih sgt2...dan jeles dgn fiza sbb byk susu..sha perasan susu kurang ni selepas suntik perancang..yg ok dgn ibu menyusu selalunya noriday..yg jenis lain ada efek...efek nye kurang la susu..sedih tul...fiza pakai apa?

Fieza79 said...

@~aSHa~

laa..ye ke...sedih nya..kalo dkt leh tumpang ebm firas..tak terhabis minum...

join tak group KIM..kat situ mcm2 ada yg kita tak tahu..baca dri pengalaman ibu2 lain..fieza pun dlu kosong xtau apa2...

fieza blum amik apa2 perancang lagi..takut sebenar nya...hehee elok2 meriah kang susut plk...

mamyharraz said...

happy family :D

suka tgk muka masing2 hepi..fieza menten cun walau beranak 3!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 gambar..
ibu 3 anak ni maintain gojes..cute..^_^

aanie said...

beshnya bergambar camni....anak dara tu ada iras fieza....

Ena said...

wahhhhhhhhhh..


suka tengok pic seme.. nak nak si anis tu.. manis sgt pakai tudung..

mama tim said...

mmg cantek pic2 semua ni fieza..
mak anak sumer comey belaka..

maszmadi said...

wah... suke suke... suke tengok gambo cantik2 kat sini..

maszmadi said...
This comment has been removed by the author.
maszmadi said...
This comment has been removed by the author.
LYAfrina said...

tu la... dh lama x tgk fiza bphotoshhot.. lya pon pling suka tgk pic photoshoot gni... comel sgt..nmpak makin berseri famili ni..

|| NaFiRaa || said...

sukanye tengok gambar2 kt n3 nih.. lama dh x tempek gambar photoshootkan.. semua cantek2..

firas makin bambam jek.. geram sangat!!!

ieda said...

alor2 sweetnye
ralit akak tgk pic anak beranak niee
si firasss cute je .. mata kuyu ngantukk tuu ;)

rajin kakak .. untung kan kalau dah ada anak dara besar sikit nie .. senang nak tolong kita ;)

~~*Lady Salwa*~~ said...

ha ah, sal baru je nak cakap.. memang macam muka husband akak...

Alin Marlini said...

tembamnyer firas...mmg sebijik muka abah dia..

eB ezrin said...

yg x thn tgk fieza la. cun beb. maintain. kongsi la rahsier :)

ajumohit said...

Jelesnya tgk Akak kembali langsing, firas nan tembam, sib bek Ada kakak yang rajin jaga adik ye

YaYaNsMuM said...

sweetnye sumer picas...suke tgk.:)

Anonymous said...

buy valium online no prescription cheap valium effects and side effects - valium 5mg side effects

Anonymous said...

xanax for anxiety xanax 90 - xanax side effects wiki

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy