Friday, April 20, 2012

kaki ini sedang berjalan jalan....







Salam...




Di maklum kan bahawa hari ini tuan tanah sedang bercuti + berjalan jalan dengan aman dan bahagia nya...

nampak tak...nampak tak tuu...

tuu kat bawah tu lah...

heheee....




 




 eee....kasut baru...lalalaa!
demi untuk keselesaan di sana...wowee... 
harap2 selesa lah...maklum beban yang terpaksa di tanggung ...menggendong si embam tu haruss kan...



Heppy Weekend!







13 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ingatkan akak pi bercuti tadi...happy weeknd kak,

Riny said...

kak nak jalan dpt kasut baru...weee..best la camtu...:)

ieda said...

happy weekand dikk
cam x sabar nak jalan jugak macam fieza .. ;)

-cinta soFiaSafiya- said...

happy wekend kakak......

Ena said...

tgk kasut akak, teringat nak cari utk kaki comel ena ni tak jugak tercapai.. uhuk!

syariza09 said...

enjoy ok :)

Alin Marlini said...

bawak anak2 memang takleh high heel fiza...

comel kasut..

Fiza..nak tanyalah..ritu iza tempah blog design ni ngan sha aka whiteymommy tu brp ek..

email ke pm kat fb ke kat alin tau : are_lyn79@yahoo.com

Afida said...

wahhh...best nie...happy holiday ya!!!

|| NaFiRaa || said...

jalan2 ke mana?? bestnye~

::NureeN:: said...

nk ikut jgk..... hhehee x sedo diri dlm pntang...

pasal tue, ok ja, fieza order nureen bank in :)

nurfardzianafadil said...

baru nak wish selamat bercuti ... .hheeee ... silap rupanya .... happy weekend gak ...........

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

comel..
sy pun suke flat shoes!

Izan Ishak said...

jalan2 ngan kasut baru ye kak... bestnya!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy