Friday, April 27, 2012

Part 5 : Percutian @ Cameron Highlands | Agro Park MARDI






Salam...




Setelah puas berehatan dalam bilik...firas pulak lelap nya hanya setengah jam...biasa la peel tido dia memang begitu...lelap sekadar hilang kan ngantok...huhu

Destinasi selepas tu kami ke Agro Park MARDI...memang ni destinasi dalam matlamat...sebelum ni tak penah pulak masuk situ...ntah haihh tak pasti kewujudan nya sejak bila tempat tu...  :-P





 
 riang je firas baru lepas bangun tido...kena pulak di agah dengan si kakak...apalagi kemain suka la dia...



 dah sampai...teruja seketika...bunga di sana sini...



 bila bunga2 berkembang....maka hati pun turut berkembang gitu...
sah...towel tu turut berada dalam gamba...




 towel tetap terselit di situ...tapi mana si tuan kepada towel tu...?
owhhh...si tuan towel berada dalam dukungan tok nya...dan si mama sedang bersenang2 hati di sini...





 bila dia berada dalam dukungan tok...
mama dapat ber lalalaa seketika...




 not ready...kakak pandang mama pesal..over ehh..?
dia selalu tau kutuk si mama ni...cakap si mama poyo la apa lahh..anak dah besar maklum arr...melampau...uwaaa..




 wahh..best nya kat sini di kelilingi bungaan...






 siyes kan firas...tak pe la nak..janji tak meragam sudah...



 memang menjadi habit dia suka nau pandang2 atas...
bukan nak tiru mama nyerr pose gini...pose jelingan manja menggoda gitu...hakhakk...



 lagi mata nya ke sana2...




 wowee....akhir nya...sengih jugak firas...sah..memang mat bunga nih...tangan dah dapat cekau bunga tu pasal kelua sengih dia tu...




 irfan tegar menggalas beg si adik...





 lagi kami berdua....





 :-P




 firas boleh plk pandang kamera...geram lah budak nie...




 bila time suma tgh get ready..dia pulak ke laut...
adehh...apa2 je lah firas...




 aduss....muntahan lava plak...wakakaa...





bersambung lagi....bila nak habis ni...?





17 comments:

Mummy Princess said...

Geram tgk baby bambam ni.....nak jer cubit pipi dia...

AnneRaini said...

firas comel....makin geram tgk budak kecit tu...

mamyharraz said...

banyak kali dtg camaron tak pernah singgah mardi nih.
nampaknya mmg nak kena naik camaron..baca entry fieza terus berkobar2 nak pegi sana ~

Nens Collection said...

firas muka ayah die..
akak, sume gambar comel2..view die freshh ajek..;)

Cik FaRiZaM said...

ya Allah tembammmmmmmmmmmmmm nyeeeeeeeeeeee babay tu...geram la >_<

singgah n follow sini
dr,
http://afasz.blogspot.com

aLyNnZ said...

eee..seronoknyer tgk family fiza bercuti-cutian..tempat sejuk lagi..dah semakin gedebab taw..geramm

Qhaifa Nur said...

dalam banyak-banyak tempat sini gak yang best...semua ada

teh pun murah...

maszmadi said...

xper kak fieza, smbung byk2 pon x per, suka tengok pic kat sini.. sume cantik2...

ieda said...

memang best tempat nie .. banyak bunga .. masa akk gi tuu camera x canggih layie .. rasa frsut lak ..'
skrg rasa nak gi layie
nembak2 kat sini sure cantik kan dik
suke pic2 fieza :) warna warni :))

LYAfrina said...

alahai..comelnyer view..geram tgk bunga2 tu...mcm feel oversea lak

Aju Mohit said...

takpe kak tepek lagi byk2 gmbr pon xpe, suke tgk gmbr2 yang cantik ni

Hanis Azla said...

comel sangat anak2 fieza tu.. suka akak nak melayan gamabr2 fieza & family..

|| NaFiRaa || said...

suka sangat gambar firas senyum dapat pegang bunga tuh~ comel sgt..
gambar lain pon tidak mengecewakan!! cantek2!!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

shantek la mardi ni,
ritu pi x sempat terjah..
feeling kat obc plak..

x saba nk pi bln 6 nnti, insyaAllah..
nk ikut trip skolah Alya.. =)

mamalieyna said...

weeeeiii budak comel...syoknye berphotoshooting tmpt best camni..

amboi baju fieza sama ceria cam bunga2an tu..hehe

~aSHa~ said...

dah ada anak ni..tuala sapu tangan mesti diheret sama...sampai tak sedar tuk sesi berposing pun ada towel tu yerk..eheheheh..itulah namanye mama

Jo-Blogger said...

best la dapat bejalan..kami belum lagi sebab wife tengah sarat.insyaAllah raye ni besalin anak ke2

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy