Tuesday, April 17, 2012

sekarang baby room jadi tempat kami melepak lepak...







Salam....




Syyy....curi2 hapdet blog di tengah2 kebizian...ampunn!

Pendek kan citer berbalik pada tajuk...

Tau je la kan kegemaran tuan tanah yang suka jenjalan window soping...tapi tak penah la tak ter shoping barang asal kelua je konfem ongkos pun sama kelua...

Bila masuk soping mall harus intai2 baby room untuk kemudahan ibu dan baby ni...hehee biasa la kan sekarang udah menjadi kebiasaan pulak pegi mana2 harus mata ni intai2 port baek nyerr untuk wat 'projek'...hahaa! padahal anak belum meraung lapar tapi si mama ni dah sebok mengintai...emm kena sedia kan payung sebelum hujan kan... 



Misi soping + lepak2 di baby room carrefour weekend yang lalu....mama, kakak dan si firas je lah...yang lagi 2 orang tu dilarang masuk lah...




 ni baru misi sebenar...hihii


 
apa la yang ada dalam fikiran die kan...memandang mama gitu ghupa...



okeh...nak sambung keje....jap2 gi baru blogwalking...tenkiu yang sudi datang sini...sayang ketat2!



bye!



16 comments:

MrS. F!zA said...

bambamnya peha firas!!!!!

mamyharraz said...

comeynya 2 baeranak nih..ank semankin semangat..mama semakin mengecik..

-oP_ida- said...

tol kak, g mall intai tempat best untuk BF....

dedua comell..akak makin gojers..apa rahsia nieh..

Huda said...

akak antala gambo tu masuk pa n ma..mesti menang :)

~aSHa~ said...

debab nye firas...geram tgk

ainnoraini said...

comey firas tuu..rasa nk picit2 pipi dia tau...

Afida said...

yeap!!!sama mcm fida jgk...klu g jln2..mesti nak tau dulu ada bilik menyusu ke idak....senang skit kan...alololo....semangat btoiii nengok paha si kecik tu :D

|| NaFiRaa || said...

geramnye sama itu peha!! nak geget!!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

pejal peha firas,
dpt susu ibu sepenuhnya la tu..

LYAfrina said...

wah.. skarang sng nk nyusu baby kan.. ada tmpat khas utk myusu..maka selesalah baby n mak baby..

huhu..mantap sungguh firas ni..

~Siti Hajar~ said...

Baby room Jusco best...sila la terjah yer...hehe

lieyalatif said...

firas tembamnye kamuuu..geram tgk!!

betul2 lieya pun suke tgk baby room kat mall....mmg port wajib singgah tuk bf si dayyan...

Gieyana said...

D besar dh firas...cute n bambam...geram tgk!

ieda said...

kalau semua sopink konplekss ada tempat lepak2 macam nie best kan .. susu kan bb .. sambil2 leh lepaskan penat kan dik

amboiii bam2 betul si firas nie .. geram lak tgk ;)

Aju Mohit said...

Selesa kan utk ibu Dan baby, tembamnya firas tu kak

mamalieyna said...

firas bumbum betul, mmg kalo dok sblh hakeem, kalah hakeem ni..hehe~

*eina cari bilik tu tuk salin lampin jer..huu~ sedey.. =P

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy